Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
22. jul 2007
1.400
57
48
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Pa še neki: zakaj pri telefonu, kupljenem pri Tusu, ni slovenskih navodil? Samo češka...
10.gif
Zato, ker jih je tuš uvozil mimo uradnega zastopnika, saj sem tudi jaz dobil zraven telefona Francoska navodila in sedaj vse posodobitve, ki so namenjene za telefone v franciji dobim tudi jaz, gre se pa S4
tongue-1.gif
. Pač obrni se na nji in ti bodo zrihtali navodila v slovenskem jeziku

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Kako se lahko preveri na predplačniškem paketu preostalo količino, če sem aktiviral SURFAJ 100, sem to uredil z kodo: pps surfaj. Dobil 100 MB, bi pa rad preveril koliko sem že porabil oz. koliko je še na voljo MB znotraj te kvote 100 MB.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Ali s sms ali preko wap tuškabine, preko spletne tuškabine pa še zaenkrat ne gre

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
To mi je jasno, samo ne vem s katero ključno besedo. Ker če preverim z *123# dobim samo stanje na predplačniškem računu, brez teh dodatnih MB.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Mene, po prvem povratnem sporočilu, vpraša "nadaljujem?", in da da, ter izpiše še MB

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
malo me je razočaral tusmobilov predplačniški mobilni internet, modem mi omogoča surfanje le 15kb/s, gre se za kraj selnica ob dravi,
zanima me, če obstaja opcija da kupim le mobitel simko in jo dam v tusmobil modem, zadeva deluje ali ne ?
se da kakorkoli kaj nastaviti v nastavitvah, da bo boljši signal, nekaj sem gledal, signal mi sicer kaže na polno hitrost pa je nizka

lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Verjetno se ti povezuje na oddajnik nad Rušami, ki ima samo GSM. V modemu moraš nastavit na 3G/WCDMA/UMTS (odvisno od modema) in se ti bo povezal na oddajnik na Tuševem supermarketu v Rušah, ki ima UMTS.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Tušmobil Sirius W980, ni vreden pol P...E hladne vode. Škoda časa ki smo ga prebili na predstavitvi in prejeli tel.
bonk.gif

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Tušmobil Sirius W980, ni vreden pol P...E hladne vode. Škoda časa ki smo ga prebili na predstavitvi in prejeli tel.
bonk.gif

Si lahko prosim malo bolj konkreten - glede na specifikacije se nagibam prav k temu telefonu...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ne zaznamuje sim kartice vsake toliko časa, zmrzne vse skup. Pomaga recovery, pa je spet neki časa dobro in se spet ponovijo napake. Foto 13 MP je isto, da bi imel 5 MP. Edino lep vzgled namizja, tanek (debelina) je dobro. Plastik fantastik

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem v Big Bangu slikal z Vego in Siriusom pa se mi je slika na Vegi celo boljša zdela (več podrobnosti). Ko sem isto sliko s svojim One S naredil, pa je itak bilo kot dan in noč - kot praviš, oba sta nekje na povprečnih 5 mpix.

Je pa Sirius na videz kar dobro narejen, Vega pa tak no, bolj budget ohišje. Pa na obeh se mi je zdel dober ekran, živahna slika, tudi na Siriusu se skljub velikosti ekrana ni vidlo pikslov.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Tušmobil Sirius W980, več od dveh dneh ni prišel z baterijo. (od 100 % poln - do prazen ugasnjen). Display - svetilnost do konca, gmail, vibra, sms, klici.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
sem danes nabavil simobil modem za mobilni internet in moram reči, da dela skoraj tako hitro kot wifi, tusmobil pa groza, tako da me je tušmobil res razočaral, po mojem je problem v nekvalitetnem modemu,

lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.