Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne vem točno, ker nisem več študent. gre se pač za tisti klic, ki evidentira, da si porabil en bon v restavraciji, kjer si jedel. To deluje?

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Eno vprašanje. Pri Tušmobilu dela tisti sistem za študetske bone? Ne mislim plačevanje, ampak evidentiranje količin, ki jih ima študent še na voljo.
"Moneta" za študentske bone je na voljo pri Tušmobilu.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
No tudi za firme so sedaj Tuševci nekaj ponudili, ker pa ne bi rad, da me stuširajo in imamo v firmi kar nekaj naročnin pri dragem Mobitelu, me zanima realno kak je signal napram Mobitelu recimo Ljubljana, Obala, cestni križ in čigavo omrežje poleg svojega (Vega) še uporabljajo in kako je z tem signalom realno v primerjavi z Simobilom ???

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
No tudi za firme so sedaj Tuševci nekaj ponudili, ker pa ne bi rad, da me stuširajo in imamo v firmi kar nekaj naročnin pri dragem Mobitelu, me zanima realno kak je signal napram Mobitelu recimo Ljubljana, Obala, cestni križ in čigavo omrežje poleg svojega (Vega) še uporabljajo in kako je z tem signalom realno v primerjavi z Simobilom ???

Če ti rečem, da meni osebno deluje odlično mi boš verjel? Čez par dni bo štiri leta od kar sem njihov uporabnik.

Če želiš se prepričati, da ti je ok, so ponudili tudi možnost, da en teden brezplačno testiraš, če se ti obnese ok, če ne pa naslednjič
grin1.gif

Ali pa vzameš eno prepaid za 5€ testiraš, gor je 5 € torej dejansko te sim pride zastonj ali pa še bolja opcija vzameš prav prepaid telefon za 20€ iz njihove ponudbe, gor imaš pravtako 20€ naloženo in testiraš, izvedeš peusmeritev klica, da si dosegljiv na svoje tel.št. in boš najbolje videl in se prepričal, če je za tvoje namene, za moje in večino so.

KLIK

Drugače nekatera mnenja uporabnikov so že zbrana tu in
tu

Več pa lahko izveš tudi na nihovem neuradnem forumu KLIK , kjer se lahko pozanimaš, da ti uredijo brezplačni priklop.

Lp.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Vegino omrežje ne uporabljajo, ker so Vegine stolpe kupila Mobitel in SI.mobil. Imajo povsem novo omrežje.

Primerjaš pa lahko:
http://www.dreamdesign.si/projekti/tusmobil-bazne-postaje.html
http://www.dreamdesign.si/projekti/simobil-bazne-postaje.html

Primerjava vseh 4ih:
http://bazne-postaje.mobilna-telefonija.com/

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Ja na TV vrtijo oglas da je ponudba za podjetnike, vendar v FREE paketih je bilo to že od samega začetka namenjeno tudi pravnim osebam, medtem ko Allinclusive paket zgolj fizičnim osebam (ne mislim prepaid kartice na firmo, itd.). Glede na to koliko imajo firme stroškov z mobiteli, se jim zagotovo splača vzeti paket FREE in zmanjšati mesečni račun.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Res iskrena hvala za tako kvalitetno predstavitev, velja vsaj probati in bom probal, me pa čudi, da imajo za pravne osebe slabše pogoje, kot za fizične, kar na Mobitelu ni bilo .

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
od jutri dalje NOVO:
- HUAWEI U8350 Boulder
- HUAWEI U8650 Sonic
- HUAWEI U8800 X5 PRO

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Kak mesec nazaj sem na tem forumu omenil, da pričakujem precej visok račun za uporabo TM storitev. Račun sem poravnal brez pripomb, po plačilu pa sem zaposlenega v TM centru povprašal, kaj storiti, da do podobnih situacij ne bo več prihajalo. Takoj mi je ponudil spremembo paketa iz brezmejnih 20 na free 20. Ko mi je začel razlagati pogoje in kaj je vračunano v paketu, sem ga prekinil, češ da vem. On se ni dal in mi je do konca podrobno razložil. Če bi tako postopal ob sklepanju prvega paketa, se mi tako visok račun nebi mogel zgoditi. Opozoril me je, da bo potrebno plačati priključnino, ki pa ni neki velik strošek (upam, da se še to zmanjša
cool-1.gif
). Sledilo je še opozorilo, da če takoj spremenim paket, bom dobil samo sorazmeren delež v tem mesecu. Ker pa se bliža konec meseca bom paket raje zamenjal v začetku naslednjega meseca.

Verjetno nisem bil edini z nepričakovano visokim računim, zato tak odnos trgovca. Opozarjajo na vse podrobnosti iz drobnega tiska in to je zelo pohvalno. Zdaj res ne morem reči, da nisem vedel.

Edit: gre za TM center v NM

Nazadnje urejeno:

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Žena je sklenila free 5 in jo vpraša a bi tudi popust, pa je rekla, ja zakaj pa ne (ja, malo naivno)? Seveda ji ni nič omenil, da je s tem vezana za 2 leti. Pride domov, mi pove in je takoj letela nazaj in so delali storno pogodbe in novo.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Poanta je bolj v tem, da kvaliteta informacij je očitno čisto odvisna od posrednika pri katerem sklepaš pogodbo. Ni neke standardne procedure na kaj vse naj bi stranko opozorili ali pa se posredniki tega ne držijo.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Je možen prehod iz brezmejnih 200 na free 5, če sem se 4 mesece nazaj vezal z 25% popustom na naročnino? Če je - koliko moram plačati kazni?

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
9. september 2011: 200.000 uporabnikov
28. oktober 2011: 213.000 uporabnikov

še 1.500 uporabnikov in Tušmobil bo imel 10% tržni delež.

Zaradi novih ugodnosti, ki prihajajo računam, da bo ob koncu leta 230.000-250.000 uporabnikov (ob pogoju da konkurenca ne naredi nič).

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.