Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ja pol ji tud povej da jo preverjaš ker ji ne zaupaš..
evil.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Kaiser pravi:
Jaz dobim račun in ga seveda jaz plačam

razčlenjeni računi se pri vseh operaterjih izdajajo samo za odhodne storite in plačjive dohodne storitve (tujina, komercialna sporočila)... Če naročiš razčlenjen račun ga boš prejemal ob mesečnem računu... Če si ti naročnik, ona pa uporabnica to nima veze, nobenga ne bodo preverjali zakaj ga je naročil itd... Če ti pupa ne preverja računov k pridejo dam, enostavno naročiš razčlenjen račun in je to-to... Drugače se da spremljat zgodovino klicev na moj.tusmobil.si za tekoči mesec (do vključno 1 dan nazaj)...

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Razmišljam, da bi na svojo FREE20 naročnino vzel še eno številko. Ker bo to drugo številko uporabljal otrok (11let), bi mu rad omejil klice izven TM omrežja na 100 minut. Je to možno? Fino bi bilo tudi, če bi lahko blokiral izbiro operaterja, da se nebi slučajno prenašali kakšni podatki med gostovanjem po 0,5€/mB.

Nekaj od tega bi verjetno moral omejiti operater, nekaj pa telefon. Ker pa vemo, da otroci hitro pogruntajo kakšne bližnjice, bi moral biti aparat zaklenjen na TM omrežje.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Podatke v gostovanju pri Mobitelu blokiraš preko SMS ali pa iz tuševega portala iz mobitela. Tak da ne rabiš še dodatno zaklepati aparat na Tuš.

Za omejitev količine minut pa sam ne vem nič, morda kdo drug ve za kako takšno stvar.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Na 1 FREE naročnino mislim da ne moreš vzeti več številk. Samo 1. Na Brezmejne pa lahko.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
ksz

Koliko časa traja prenos številke iz mobija na tušmobil free 20?
Najprej sem mislil, da bo šlo pred prazniki pa sem telefonaru okol pa sem pokuru tistih 5€ kar bi mogel imeti gor.
Sem potem napolnil in potem sem 2.11 dobil od mobitela sporočilo, da me bodo na mojo željo 7.11 ob 00:30 izključili.
Zdaj teče 2,5 dan od tega... a ob sobotah delajo prenose? da ne bom v ponedeljek brez telefonske ostal.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
prenos traja tri delavne dni od izpolnjenih vseh pogojih,.. če si dobil datum 07.11. boš trakrat portan,..
v petek delajo prenosi do 13. ure.

l.p. b

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Po čem sklepaš? to da se t noben ne javi? pač majo gužvo....

Če pa misliš na omrežje ....omrežje deluje v nulo nobenih težav..;)

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Po čem sklepaš? to da se t noben ne javi? pač majo gužvo....

Če pa misliš na omrežje ....omrežje deluje v nulo nobenih težav..;)

Tut po pol ure nisem nikogar dobil, gužva, OK, upam, da ni gužva zaradi podobnega problema
smile-1.gif

Ena cifra mi dela, ena pa mi je ob 15h zgubila signal in se ne morem več "logirat" na tuš ali mobitel, čeprav mi na ročno izbiro najde oba operaterja, povezat pa se noče.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Trenutno ni nobenih težav. Na 080 pa se itak najde kak študent ki rabi narest projekt da stranki da pravo informacijo pa še to velikokrat zgrešijo. Tu je še veliko prostora.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Citat:
Uporabnik Macola20 pravi:
KSZ

A je možno, da je TUŠ down?

Klicni center pa da so vsi operaterji zasedeni, že 15 min.

Tudi jaz sem imel takšen problem, da sem klical na klicni center in, ker se ni nihče oglasil sem imel GSM na zvočniku in sem delal druge stvari. Po dobri uri sem poklopil, ker se ni nihče javil. V drugem poskusu pa sem bil na liniji skoraj 40 min. (klical sem iz tušmobila) pa ne da bi se kdo javil ampak sem ponovno poklopil, ker sem med vzpostavlljeno linijo poklical še iz drugega GSM-a (mobitel) in se mi je nekdo oglasil tako brez čakanja.
Ne vem kaj naj si mislim samo očitno niso bili zasedeni!
13.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.