Citat:
Uporabnik tado pravi:
Velja 100%. Tako da se splača.Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Nič ne najdem na njihovi strani...?
Pa sm končno sklenu - free 40, do konec leta -50%, potem pa 25% popust zaradi vezave!
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
To nam je jasno, ni pa jasno, zakaj ponekod te SMS-e obračunajo, drugje pa ne.
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
odvisno je od paketa, urby20 ima predvidevam da all inclusive ali FREE kjer se poslani SMSi v tujino obračunajo dodatno, medtem ko je pri tvojem Brezmejnem paketu drugače in se SMSi poslani v svetovno tarifo odštejejo od enot...
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Nacionalni roaming je omogočen povsod, razen v LJ ne.... no v LJ na nekaterih koncih je še...
Ampak tudi na teh koncih, kjer je omogočen nacionalni roaming, ima Tušmobil poln svoj 3G signal, tako da ne vidim smisla, zakaj bi nekdo bil na mobitelovem omrežju, če ima svojega.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
odvisno je od paketa, urby20 ima predvidevam da all inclusive ali FREE kjer se poslani SMSi v tujino obračunajo dodatno, medtem ko je pri tvojem Brezmejnem paketu drugače in se SMSi poslani v svetovno tarifo odštejejo od enot...
Hvala za pojasnilo... ne vem zakaj sem do sedaj mislil, da je ravno obratno (pri Brezmejnih dodatno, pri FREE pa so vključeni). Anyway... that explains it. Hvala!
(mimogrede, še vedno mi ne rata aktivirat Facetime-a in iMessage-a... nenehno piše waiting for activation... pa ravno v sosednji temi mi Dexter grozi z nečim podobnim)
Ja, sem si ogledal. Še nekaj, kako je s prenosom podatkov. Kakšna je razlika med brezmejih 1000 in Free 20 glede omrežja? Sta oba vezana na Tušmobil ali je brezmejnih 1000 tudi v roamingu?Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
velja za vse pakete
Citat:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Pa sm končno sklenu - free 40, do konec leta -50%, potem pa 25% popust zaradi vezave!
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kako lahko sploh pomislite na mobisvet, ko daje samo 1 letno garancijo?