Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Hja, rahlo je nerodno dajat sim v drugo napravo samo zato, da preverim stanje ali naložim dobroimetje in da mi ne odšteje zato 1€, ker sem na netu.
Citat:
Uporabnik Crna_Ninja pravi:
Kje je logika, da pri vezavi za 2 leti paket Free 40, kjer plačuješ na mesec 40 eur, plačaš za Samsunga S3 569 Eur
pri paketu Free 15 + opcija 29, kjer plačuješ na mesec 44 eur, plačaš za ta isti mobitel 1 Eur.
Največja cvetka pa sploh je, da pri Free 40, kjer imaš že vse itak neomejeno, z dodatnimi 29 euri na mesec, se ti dvigne količina prenosa podatkov, po kateri ti omejijo hitrost, iz 5 gb na 8,5gb. In to za 29 eur na mesec?!
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Hja, rahlo je nerodno dajat sim v drugo napravo samo zato, da preverim stanje ali naložim dobroimetje in da mi ne odšteje zato 1€, ker sem na netu.
Izkljucis DATA povezavo na mobilniku... in stanje preverjas preko SMS-a...
Preveriš prek Mojega Tušmobila in to je to.Citat:
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Preveriš prek Mojega Tušmobila in to je to.
za pregled Mojega Tušmobila sem mislil ne prek tiste SIM-ke. Ampak naprimer doma ali v službi (ločeno od tiste SIM kartice prek optike ali ADSL-ja).Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
In to lahko stori le preko interneta... in ce ima Internet vkljucen na mobilniku, bo le ta spotoma pobrskal se malo drugam in posledicno aktiviral novo dnevno opcijo, cetudi je brskalnje po Tuskabini brezplacno... Brskanje po moj.tusmobil.si pa ne vem.... ali aktivira novo ocpijo ali ne...
Citat:
Možno, da ne vklopi, ker imam sedaj stanje 0€, pa lahko brskam gor.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik sondey pravi:
Hja pol tale blokada zame ni kej dost uporabna :/ .. Treba bi blo sprobat za kakšne par mesecev da vidim, kolk je v praksi tm omrežja. Mal mi je moteče glede mmsjev. Če jih pošiljam, jih ponavadi kot razglednice s kakšnih hribov ipd, tam pa verjetno druzga kot mobitel skoraj ne lovi.
Hvala za info.
Ne bodi presenečen, če ugotoviš, da ima Tušmobil lahko v večini primerov, hribe bolje pokrite kot Mobitel, govorim iz lastnih izkušenj za smučišča, recimo.
V vsakem primeru pa predlagam brezplačno eno tedensko testiranje storitev, da se prepričaš če tvoji hribi omogočajo pokritost
Lp.
naloži droidwall. nastavi dadovoli povezavo samo brskalniku in resenoCitat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
In to lahko stori le preko interneta... in ce ima Internet vkljucen na mobilniku, bo le ta spotoma pobrskal se malo drugam in posledicno aktiviral novo dnevno opcijo, cetudi je brskalnje po Tuskabini brezplacno... Brskanje po moj.tusmobil.si pa ne vem.... ali aktivira novo ocpijo ali ne...
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
ksz
oče je prenesel svojo številko, ki je bila nosilec multipaketa na drugega operaterja, izbral je opcijo z prekinitvijo naročniškega razmerja. Vaše mnenje je, da bi moral Tuš prekiniti cel paket oz. je prav, da so "izklopili" samo njegovo številko? V bistvu mi sploh ni jasno. kaj so točno naredili, saj dodatna storitev je samo za dodatne številke, ki so bile na paketu. Kako lahko osnovno številko prekineš, ne da prekineš paket?