Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Vse zakupljene količine gredo le iz tušmobila in ne tudi mobitela kot pri FREE paketih...samo za info.
Tega sicer nisem vedel ampak na srečo mi Tušmobilovo omrežje brezhibno dela, kjer ga rabim-celo več na podeželju opažam, da ima Tušmobil še najboljšo pokritost-pri moji sestri ima Tušmobil 4 črtice, Mobitel 2, Simobila pa sploh ne zazna.
Pa tudi sicer je vedno na manj koncih možno še uporabljati Mobitelovo omrežje, ker ga enostavno blokirajo in tako ne moreš imeti ročno nastavljeno na Mobitel.
Doslej sem imel tri naročnine(SOS plus vikend in večer pri Mobitelu za šest evrov, ki mi omogoča praktično neomejeno klicev zvečer in čez vikend v stacionarnem in Mobitelovem omrežju(tudi Izi in Debitel-za razliko od Simobila, ki ima Bob ter Amis za tuje omrežje).
Imel sem še Smart ena za osem evrov(plus par evrov so vseeno nanesli pogovori) pri Simobilu, ki mi je omogočal dokaj ugodne klice v Simobil in nič drugega, ter
Tušmobil brez naročnine, ki mi je omogočal, da smo z domačimi klepetali zastonj .
Včeraj sem tako s Simobilom zaključil in namesto njega naročil paket praznujmo skupaj za malenkost več kot me je pa prej stal Simobilov smart ena, nudi pa ogromnokrat več.
Vse sem se zmenil lepo po telefonu in, vsak ki se naroči prek telefona dobi še eno mesečno naročnino zastonj, potem pa lahko vzameš še 10% popust na naročnino in te stane 13,4 evra.
Mobitel bom pa še ohranil, ker mi je 500 minut v druga omrežja še vseeno malo premalo, pa še zato, ker mi omogoča plačevanje z Moneto kar žal Tušmobil ne omogoča.