Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
In kakšna je potem dejanska razlike med izbiro "prenos številke brez prekinitve" in "prenos številke s prekinitvijo"? kakor ti razlagaš nobene.

Če imaš samostojno NR ali multipaket samo z eno številko potem je med prvo ali drugo možnostjo velika razlika... Pri prvi ti NR teče dalje do tvojega preklica, pr drugi pa se prekine naročniško razmerje za tisto NR...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
No če si boš ogledal vaš cenik, boš opazil, da je edina stvar, ki se nanaša na multipaket tole:

Multipaket osnovni 2 EUR ( na vsako dodatno SIM kartico)

torej dodatne številke so imele paket Multipaket osnovni in ne vem po kateri logiki bi jih lahko enačil z osnovno številko, ki je bila nosilka paketa in NR.

Še od nobenega nisem dobil odgovora kaj točno (katero storitev) so potem prekinili za primarno številko, za katero trdijo, da je bila izključena iz multipaketa.

Razumem, da je to pač vaš uraden odgovor, verjetno nisem prvi s takim problemom. Prvo reklamacija, potem pa naprej.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Za vsako številko, ki se prenese/aktivira v multipaket se podpiše svoja pogodba (pridružitev k multipaketu) in iz tega razloga če prekinjaš moraš prekiniti vsako posebej in ne z eno vse... Tisto številko si enostavno ukinil (prekinil ali prenesel drugam) in to je to, multipaket živi dalje dokler je v njem vsaj še ena številka... Enačiš jih lahko tudi iz tega vidika, da vse številke znotraj paketa porabljajo iste resource po isti prioriteti...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Sej vem da ne bomo prišli skupaj, še vedno me matra tole.

Prenos s prekinitvijo - kaj točno so prekinili? In če niso nič, zakaj so kljub temu vlogo obdelali?

Pa ne mi spet nabijat, da so pač prekinili številko, številka ni nobena storitev.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Multipaket je pač izjema očitno, če je notri še vedno kaka številka. In na podlagi Vloge za prekinitev NR očitno po njihovih pogojih v pogodbi ne prekinejo hkrati še ostališ telefonskih številk iz Multipaketa, kar v bistvu pomeni, da je v primeru Multipaketa vseeno ali izpolneš da prekinejo, ali pa da ne, če je še vedno kaka številka notri.

Najverjetneje zato, ker bi jih potem kdo tožil, da so za vedno izgubili njegovo telefonsko številko, ki je bila dodatna v Multipaketu, če bi drugače delali.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:

Prenos s prekinitvijo - kaj točno so prekinili? In če niso nič, zakaj so kljub temu vlogo obdelali?

Pa ne mi spet nabijat, da so pač prekinili številko, številka ni nobena storitev.

Ko opravljaš port-out imaš dve opcije, ali prekinitev ali pa ohranitev nr-ja. V kolikor označiš prekinitev se prekine številka in morebitni aneks, ter hkrati sprosti mesto za novo številko, v kolikor označiš ohranitev je mesto še vedno zapolnjeno saj se aktivira navidezna številka (lahko zaprosiš za nadomestno po prenosu) in morebitni aneks teče dalje brez odplačevanja penalov.

Številka ni storitev, ampak številka koristi storitve znotraj multipaketa... in kot sem že zapisal, vsaka številka, ki je v multipaketu ima svojo pogodbo in zato če izvajaš prekinitev moraš prekiniti vsako posebej

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
nahrung002.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ima še kdo probleme pri pošiljanju SMS-ov iz Simobila na Tušmobil na območju MB? Sestra na Tušmobilu ne dobi nobenega SMS-a poslanega iz različnih Simobilovih številk. Obratno pa gre.

Simobil pravi, da napaka ne more bit pri njih, Tušmobil pa še preverja. Na začetku tedna pa ni imela dostavljenih nekaj sporočil iz Mobitela, jih je dobila šele danes, ko je ponovno zagnala telefon.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Ta paket ob peti obletnici se mi zdi daleč najcenejši na našem trgu in ga bom zelo verjetno naročil ter se znebil Simobila.

Zanima me ali zanj tudi velja 10% popust, če ne vzameš telefona?

Škoda, ker so ta popust pri Tušmobilu znižali iz 25% popusta na samo 10% popust saj ob 25% popustu sploh ne bi bilo treba prav nič razmišljat in preračunavat.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Ta paket ob peti obletnici se mi zdi daleč najcenejši na našem trgu in ga bom zelo verjetno naročil ter se znebil Simobila.

Zanima me ali zanj tudi velja 10% popust, če ne vzameš telefona?

Škoda, ker so ta popust pri Tušmobilu znižali iz 25% popusta na samo 10% popust saj ob 25% popustu sploh ne bi bilo treba prav nič razmišljat in preračunavat.

Vse zakupljene količine gredo le iz tušmobila in ne tudi mobitela kot pri FREE paketih...samo za info.

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Tušmobilov paket Vsenajboljše je že dodan v izračun na spletnem portalu Tarife.si (za enkrat še brez cen telefonov). Primerjava z ostalimi operaterji in preverjanje najugodnejšega paketa za lastno porabo je dostopna na Portalu Tarife.si.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Tušmobil z 10,4-odstotnim tržnim deležem

"Tušmobil, ki na slovenskem trgu deluje že peto leto, je najhitreje rastoči slovenski operater ugotavlja četrtletno poročilo Agencije za pošto in elektronske komunikacije (APEK). Tržni delež Tušmobila je namreč zrasel za 0,3 odstotne točke na 10,4 odstotke. Operater beleži 98,13 odstotno pokritost prebivalstva." Lepo napreduje...

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Vse zakupljene količine gredo le iz tušmobila in ne tudi mobitela kot pri FREE paketih...samo za info.

Tega sicer nisem vedel ampak na srečo mi Tušmobilovo omrežje brezhibno dela, kjer ga rabim-celo več na podeželju opažam, da ima Tušmobil še najboljšo pokritost-pri moji sestri ima Tušmobil 4 črtice, Mobitel 2, Simobila pa sploh ne zazna.
Pa tudi sicer je vedno na manj koncih možno še uporabljati Mobitelovo omrežje, ker ga enostavno blokirajo in tako ne moreš imeti ročno nastavljeno na Mobitel.

Doslej sem imel tri naročnine(SOS plus vikend in večer pri Mobitelu za šest evrov, ki mi omogoča praktično neomejeno klicev zvečer in čez vikend v stacionarnem in Mobitelovem omrežju(tudi Izi in Debitel-za razliko od Simobila, ki ima Bob ter Amis za tuje omrežje).

Imel sem še Smart ena za osem evrov(plus par evrov so vseeno nanesli pogovori) pri Simobilu, ki mi je omogočal dokaj ugodne klice v Simobil in nič drugega, ter
Tušmobil brez naročnine, ki mi je omogočal, da smo z domačimi klepetali zastonj .

Včeraj sem tako s Simobilom zaključil in namesto njega naročil paket praznujmo skupaj za malenkost več kot me je pa prej stal Simobilov smart ena, nudi pa ogromnokrat več.

Vse sem se zmenil lepo po telefonu in, vsak ki se naroči prek telefona dobi še eno mesečno naročnino zastonj, potem pa lahko vzameš še 10% popust na naročnino in te stane 13,4 evra.
cheer.gif

Mobitel bom pa še ohranil, ker mi je 500 minut v druga omrežja še vseeno malo premalo, pa še zato, ker mi omogoča plačevanje z Moneto kar žal Tušmobil ne omogoča.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.