Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Od kar sem na TM (cca. 3 leta) sem gostoval v M omrežju vse skupaj ravno kakšno minutko ali dve.
Gostoval mogoče že res samo 2 minuti. Ampak če je to res, potem si večkrat imel pogovor s prekinjanjem besed ali pa si zelo stacionaren, slučajno nas mestu, kjer je dober Tušmobilov signal. Ali pa enostavno zelo malo kličeš.
Sam sem sicer zadovoljen Tušmobilov uporabnik, vendar zna bit problem, prekinjanje mene ali in sogovornika.. So področja, kjer je Tušmobil signal sicer prisoten, vendar je zelo slab. Tam je pač potrebno dati ročno na mobitel omrežje in je OK. In tam po večini je signal od mobitela in Simobila zadovoljiv.
So pa tudi podrčja, kjer je Mobitelov (in Simobilov) signal švoh, Tušmobilov pa odličen.
Lahko naštejem par konkretnih primerov:
- Okolica Sodražice vključno s krajem, Tušmobil signal prisoten, vendar na nekaterih delih na prostem prekinja pogovor, raje ne vem kako je znotraj stavb. Mobitel dober, Simobil odličen, ima tudi UMTS
- Bloška planota: Tušmobil signal ne obstaja, mobitelov močan, Simobil močan.
- Od Bloške police skoraj do Cerknice Tušmobil je, vendar prekinja, Simobil OK, Mobitel se mi zdi da OK
- Med Turjakom in Pijavo gorico Tušmobil vmes prekinja kar močno, mobitel prekinja, vendar manj, Simobil tudi, vendar samo takoj na turjaku na enem kratkem delčku, pa še tisto samo če imaš to nesrečo.
- Koblarji in (pred Kočevjem iz Ljubljanske smeri): Simobil in Mobitel znotraj stavb Čisti poraz, Tušmobil pa ima poln signal
- Vipava, hiše poleg vojašnice: Znotraj stavb Tušmobil in Simobil OK, Mobitel prekinja
- Osilnica brez kkršnegakoli signala, razen če je moj telefon ravno takrat zaštekal
- Vipolže (Goriška Brda) Vsi trije slabi, najslabši Simobil, mobitel in Tušmobil enakovredna, kar me sicer preseneča, saj Ima Mobitel bližje oddajnike.