Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Najcenejša in najbolj zanesljiva metoda je, da si kupiš en prepaid paket za 5€ in zadevo sprobaš.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Če imaš paket Free gredo iz zakupljenih enot klici, SMS in MMS. Le prenos podatkov se plača dodatno na m@ roamingu:

- v okolici Starega trg pri Ložu ni Tuševih baznih postaj. Signal se verjetno pojavi šele pri Gornjem Jezeru. Od tam do Postojne je signal tipi topi.
- druga relacija od Starega trga do Sodražice ni tuševega signala. Od Sodražice do Kočevja bi moral biti signal OK. Malo pred Črnomljem bi moral biti malo slabši signal, v Črnomlju dela OK.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Nič mislim, da bom kar vzel tisto tedensko testno obdobje da sprobam.

Vem, da gredo iz zakupljenih enot, vendar klici med tusmobilovimi uporabniki so brezplačni. Torej, če bom v mobitel roamingu in klical na tusmobilovo stevilko, ki je v roamingu ali mi bo odstevalo minute, ki mi pripadajo za tuja omrezja ali ne?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Sato_Leone pravi:
Zanima me kakšna je kaj kakovost Tusmobilovega omrezja na Notranjskem in Dolenjskem in vmes. SIcer sem gledal nekaj tiste zemljevide sam je precej cudno za vidt, bolj me zanima v praksi.
Pa tudi ali se kaj ve do kdaj mislijo imeti Mobitelov roaming?

Praksa je takšna, da iskoristiš brezplačno testiranje, en teden in se tako najbolje prepričaš, kakšna je situacija na tvoji lokaciji.

Lp.

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Pred časom je bilo govora, da je možno na en paket vzeti več številk. Imam paket brezmejni 2000 in bi rad vezal mojo mamo. Ali se mi bolj splača vzeti Free 5 paket ( je penzioner) ali vezati na moj paket (če je možno)?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Brezmejni multipaketi imajo lahko do 5 številk, osnovna zastonj, vsaka dodatna 2€. Če ti sam ne porabljaš vseh enot v paketu, potem je vseeno 2€ manj kot 5€
smile-1.gif
Si pa predstavljam, da boš moral plačati 10€ za spremembo paketa.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Če greš iz Brezmejni2000 na multipaket Brezmejnih2000 imaš višjo naročnino:
- brezmejni paket: 29,90 €/mesec
- tvoja simka 0€/mesec
- vsaka dodatna simka: 2€/mesec. (v tem primeru tvoja mama)

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Novo:

preko obstoječe blokade prenosa podatkov v NR, se hkrati po novem aktivira tudi zapora prenosa podatkov v tujini (đabe)

Markog

Zelenc'
30. maj 2012
1
0
1
Pzdravljeni,

Malo sem obiskal Tušmobilovo prodajalno....glede na to kaj so mi nekateri govorili pa bi se tu o nekaterih stvareh rad prepričal.
No ker moj računa na simobilu mesečno znaša okoli 50-55e mi je Tušmobilov prodajalec ponudil paket free 20......da bi tako gotovo manj lačeval kot na simobilu.

No tu imam uprašanje....nekateri ljudje pravijo da pokritost Tušmobila ni najboljša?...kako je s tem..in da zaradi tega ko gostuješ na mobitelovih baznih postajah uporabnik porabi tudi svoje minute (za ostala omrežja) kot da bi klical v oz iz drugega omrežja....to drži?

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Pazite pri paketih Free... če pošiljate SMSe na tujo številko (s tem mislim NE SLO številko) se SMSi ne računajo v zakupnino, ampak se računajo posebej po ceniku.

jaz tega nisem vedela (nisem bila pozorna), ko sem spreminjala paket iz takratnega 50 v Free 40
frown-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Evo tudi na spletu je popravljeno:
blokada-podatkov-tujina.jpg

Tak da ni več treba v poslovalnico če želiš blokirat prenos podatkov v Tujini
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Če imam data roaming blokado v NR že vključeno, je sedaj avtomatsko blokiran tudi data roaming v tujini ali moram še kaj storiti?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.