Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Iskal pa ne najdem na to temo ničesar zato bi vas vprašal tukaj.
Na LG optimus 2x sta APN za mms in internet zapečena v rom tako,da jih ne morem spreminjat in niti ne izbrisat.
Z tem zapečenim APN za mms mi nikakor noče prenest mms sporočila pa lahko naredim kar hočem.
Sem vpisal 3 APN kjer sem dal pod vrsta APN:default,supl,mms vendar če preklopim na ta apn mi ne deluje internet,če pa pustim normalno nastavljeno na zapečen apn pa mi ne delujejo mms.
Ve mogoče kdo kako je potrebno nastavit pri tušmobilu,da ti deluje vse kot mora?

Vrsta APN je; mms

Vrsta preverjanja pa preizkusi bodisi PAP ali brez

Pa ne pozabiti vklopiti podatke v ozadju pod račune in sync.
wink-1.gif

Če je treba dodaj nove nastvitve.

Lp.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Sem dodal nov APN,pa mi noče prestavit na njega,vedno mi skoči nazaj na privzetega (privzeti ima pap preverjanje)
Zakaj je potrebno vklopit podatke v ozadju?
To imam izključeno vendar moja ima enak telefon in vključene podatke v ozadju pa ji ne deluje.

p.s.
Telefon me ne jemlje resno,karkoli naredim noče prenesti presnetega mms.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Zanimivo, kako pa to potem laufa? V štacuni kupiš paket, potem so verjetno zraven neki papirji, ki jih izpolniš in pošlješ na tuš in imaš urejeno naročniško razmerje in vse?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Mislim, da moreš iz te številke, ki jo dobiš zraven, poklicat na to številko 080 373 333 in ti jo tam aktivirajo
smile-1.gif

Imaš pa brez priključnine in 1.mesec free kakor vidim.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Zanimivo, kako pa se potem uredi to, da tisti ki so brezposelni rabijo poroka, da sploh lahko sklenejo naročnino? A preko telefona?
smile-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Porok je samo za aneks, ker dobiš neko subvencijo, pa rabjo bit ziher, da boš vrnil. Tle gre očitno samo za pakete brez aneksa na telefon.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Porok je samo za aneks, ker dobiš neko subvencijo, pa rabjo bit ziher, da boš vrnil. Tle gre očitno samo za pakete brez aneksa na telefon.

Ni res, imam na privat sporočila od "nekoga" iz tuša, ki pravi da se vedno rabi porok za brezposelno osebo.
confused-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:

Ni res, imam na privat sporočila od "nekoga" iz tuša, ki pravi da se vedno rabi porok za brezposelno osebo.
confused-1.gif

drži, nezaposlena oseba na more skleniti NR, razen paket Brez....Izjeme so študenti, upokojenci

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Ja in kako se potem aktivira to zadevo preko telefona? Se potem faxira naknadno podatke o zaposlitvi ?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Paket "škatlica" je v osnovi prepaid paket, katerega lahko naknadno spremeniš v postpaid paket in prejmeš določene ugodnosti, ki jih drugače nebi. Pogoji za sklenitev nr-ja so enaki povsod, tako na prodajnih enotah kot preko telefona. Če stranka izpolnjuje vse pogoje se sklene NR, stranka prejme preko pošte vse dokumente, jih podpiše poštarju in je urejeno...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Nisem tega vprašal, vprašal sem kako se zadeva uredi preko telefona, kako se "dokaže" zaposlitev?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Pomoje niso sploh pomislili na brezposelne, te se bodo najbrž kljub nakupu škatle morali v poslovalnici oglasiti ugibam.

Tudi jaz sem najprej dal v isti koš z študenti jih, pa so očitno do brezposelnih bolj strogi kot do študentov. Jaz imam kot študent celo dve naročnini(ena brez aneksa), pa je šlo skozi, še prodajalec se je čudil, ker je rekel da načeloma ne gre, zgleda sem fajn stranka:)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Ampak še vedno ne štekam najbolj. Imamo dve osebi:

1. zaposlen: pokliče na telefon, pove "podatke" in naročnina je sklenjena..ne rabi pošiljat nobenih dokumentov?
2. brezposelna oseba: pokliče na telefon, pove "podatke", potem se ugotovi da rabi poroka in mora it v poslovalnico s porokom, ali se lahko porok "javi" preko telefona?

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ampak še vedno ne štekam najbolj. Imamo dve osebi:

1. zaposlen: pokliče na telefon, pove "podatke" in naročnina je sklenjena..ne rabi pošiljat nobenih dokumentov?
2. brezposelna oseba: pokliče na telefon, pove "podatke", potem se ugotovi da rabi poroka in mora it v poslovalnico s porokom, ali se lahko porok "javi" preko telefona?

Gre s porokom v poslovalnico. Vse žal ne gre preko telefona.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.