Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
odvisn al se vežeš z aneksom al ne... če se ne vežeš ni nobenih penalu...

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Danes sem posodobil cene za gostovanje na Hrvaškem in prišel do podražitve pri Tele2 v nacionalnem roamingu.
http://www.dreamdesign.si/info...et-hrvaska.html

Tušmobilova GPRS cena na m@ nacionalnem roamingu:
- 0,00042 €/kB (interval 10 kB)
Tele2 GPRS cena na T-Mobile nacionalnem roamingu:
- 0,00269 €/kB (interval 100 kB)

Da ne bo rekel da je Tušev cenik za nacionalni roaming drag. naj spomnim, da je v Q1 2010 Tele2 imel pozitivni EBITDA, v Q3 2010 pa ustvarja celo čisti poslovni izid.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ.

Če pri tušmobilu vzamem naročnino brezmejnih X (59e), pa je pol več nebi mel, kaka je pogodbena kazen?

Taka, da iphone dvakrat preplačaš.
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
tole bom enkrat prou nabavu sam zato da vidm kko zgleda pa kak krš je
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
So mogoče kakšne svetovne tarife/roaming ugodnosti ukinjene v brezmejnih 2000 oz. jih je potrebno dodatno plačati glede na stari tuš 50 paket?

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
KUPONI SO NA VOLJO DO NADALNJEGA!
Tušmobilovi naročniški paketi so ZA VSE LJUDI, za vse starosti in želje!

Vključujejo klice, SMS-e, MMS-e V VSA SLOVENSKA OMREŽJA in ne le v lastnem omrežju. ZA VSE POTREBE lahko izbirate med različnimi paketi in prejmete še odlične mobilnike ZA SAMO 1 EUR!

Oglej si spletno stran http://tusmobil.si/index.php izberi paket, telefon za 1 EUR in obišči prodajno mesto TUŠMOBILA ter priloži kupon za brezplačno priključnino v vrednosti 10 EUR, ki ti ga podarim jaz.

Za kupon, dodatna vprašanja ali pisno ponudbo na dom mi piši preko ZS na FB, emaila na tadej.ropret (afna) gmail.com in podarim ti ga brezplačno! Na voljo je omejena količina kuponov, zato pohiti!
TRENUTNO JE ŠE VEDNO NA VOLJO NEOMEJENA KOLIČINA KUPONOV!
Se slišimo!
Tušmobil, MED NAMI NI MEJ
Tadej

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
V preteklih tednih sem tudi na forumu omenjal določene težave s signalom v centru Ormoža. Sem dobil pojasnilo tudi po mailu, pa ga bom objavil še tukaj

Citat:
Pozdravljeni,

Zahvaljujemo se za posredovane podatke.

Obveščamo vas, da je pristojni tehnični oddelek preveril kakovost signala na navedenem naslovu. Ugotovili so, da prihaja do nihanja našega signala, zaradi samega položaja lokacije ter postavitve naše bazne postaje. Na lokaciji omogočamo gostovanje v omrežju Mobitel.

Na vašem področju je planirana nova bazna postaja, ki bo izboljšala jakost omrežja, vendar smo še v fazi pridobivanja lokacije za izgradnjo le-te. Datuma, kdaj bo bazna postaja vklopljena, vam za zdaj žal ne moremo posredovati.

Zagotavljamo vam, da dnevno širimo in optimiziramo naše omrežje, s čimer se bo stanje le še izboljševalo. Ne glede na dejstvo, da je Tušmobil operater mobilnega omrežja in so tako storitve na voljo povsod, kjer se nahaja Tušmobilov signal oziroma signal ponudnika nacionalnega gostovanja.

Za dodatna pojasnila smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu na voljo na telefonskih številkah 070 700 700 ali 080 700 700 in na naslovu elektronske pošte: info@tusmobil.si.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
ksz

Se jim je danes kaj zj.. na tušmobilu. Prejšnji mesec je bila številka prenesena z Mobitela na paket Brezmejni 200. Ko danes preverjam stanje, mi napiše, da številka nima zakupljenih minut. WTF

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.