če je to res priznam napako.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
To ni res... kolikor vem, pri Si.mobilu lahko podaljsas aneks na stari paket (ki ga v novi ponudbi ni vec) in kupis mobilnik... Izjema so paketi, ki so se ukinili... in paketi, pri katerih so posebne ugodnosti (recimo 50% popust pri narocnini za paket EnaZame in TriZame, ki je bil na voljo lani poleti) ... Ce zelis izkoristiti dodatne ugodnosti (kot je recimo akcija 303 SMS, Orto forever ali podobno) pa moras zamenjat paket, ker je ta ugodnost vezana na novi paket ... Ampak pri tem vecinoma ne placas nobene dodatne prikljucnine ali menjave paketa ...
Konec koncev je tako brezveze razpravljati... Ti se tako boris za pravicnost in ne bos dovolil nepravilnosti pri nobenem operaterju ... razen pri Tusmobilu
V ceniku te odločbe na najdem. Prosim potem da mi najdete kje to piše? Zanima me tudi, kako se obračuna telefon ob vezavi za 24. mesecev.
http://www.simobil.si/bin?bin.svc=obj&bin.id=2A3AD4F1-EB5A-E0F1-4DD2-1F3D503CAE82
Se pa potem pojavlja drugo vprašanje. Zakaj dražje pakete od trenutnih puščajo v ceniku, cenejše pa se ukinja. Je precejšnja verjetnost da se bodo prej ukinili EnaZame, triZame in petZame v primerjavi s Smart I in Smart II. zakaj se je prej ukinil Smart20 kot Smart I in II? Vsak operater se bori za večji dobiček.
Najbolj me moti, da so novoustanovljena podjetja vse kriva, stari operaterji so angeli. Napačno razmišljanje. Nevem zakaj Simobilovci tako vztrajate da je pri Tušmobilu vse bljak, ko določene Si.mobilove poteze tudi bljak.
Jest: Simpazitiram s Tušmobil, TV3, TV Pink in Norkringom to priznavam. Kaj je skupni imenovalec vsem tem podjetjem: novoustanovljena podjetja, ki imajo monopolno konkurente, ki se poslužujejo nedovoljenih poslovnih praks.
Obišči strani dvb-t.apek.si, forum.sibila.si, www.dreamdesign.si in lahko iz tega sledi da pomagam se boriti proti monopolnim podjetjem v Sloveniji. Mobitelu, Telekomu Slovenije, Pro Plusu, itd. Za cenejše mobilno telefonijo, za več TV hiš v Sloveniji s boljšim TV programom in za večjo razširjenost DVB-T (da IP ponudniki izgubijo prevladujoč delež in s tem pridobimo nižje cene TV paketov na kablu).
Nazadnje urejeno: