Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pri nekaterih nizka cena ni najpomembnejsi faktor pri odlocitvi o izbiri operaterja
smile-1.gif
...

Najvecji problem, ki ga vidim je.. predvsem pri starejsih ljudeh, da se bojijo menjave operaterja... Zato pa ima Mobitel se vedno toliko MOBI uporabnikov... in Mobitelov predplacniski sistem je pomoje najdrazji v Sloveniji
smile-1.gif
...
In vsi v Sloveniji berejo Alter.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
naročniško razmerje s aneksom:
- menjava paketa mogoča če gre le za višji paket: 10 €
- če se hoče iti na nižji paket je treba prekiniti aneks in šele potem se naredi menjava na nižji paket

naročniško razmerje s aneksom (iz starih paketov na nove):
- menjava paketa če je naročnina novega paketa do 4 € nižja: 10 €
- menjava paketa če je naročnina novega paketa manjša kot 4 €: 40 € (Razen Tušmobila noben operater ne omogoča prehod na paket z nižjo naročnino če je sklenjen aneks)

Hojla!

Nekaj časa me ni bilo pri računalniku, pa ste se kar razpisali...
smile-1.gif

Nisem še brala naprej, ker me čaka še kar nekaj strani debate, moram pa napisati, kaj sem izvedela v četrtek, ko sem se pri TM zanimala za prehod iz t30 na brezmejnih 2000. Glede na to, da imam sklenjen aneks (lani sem vzela gsm), bi me prehod iz enega na drugi paket stal 40 EUR. Če aneksa ne bi bilo, potem samo 10 EUR. Ker nismo bili sigurni, kako in kaj, je bila zadeva preverjena in v petek zjutraj mi je bilo javljeno, kar sem napisala prej.

Kdo ima zdaj prav??
sprasujem se.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Tušmobil ponudba za valentinovo:

Ob Valentinovem vam pri Tušmobilu nudimo ekskluzivno ponudbo! En paket BREZMEJNIH X, ki ga lahko uporabljata kar dva! V paketu za dva prejmete neomejeno* število enot za oba, dva odlična telefona HTC Wildfire za 1 EUR in dve SIM kartici za vašo ljubezen brez mej!

IZKORISTITE IZJEMNO VALENTINOVO AKCIJO!

* 1 naročniški paket BREZMEJNIH X, eno samo naročniško razmerje
* neomejeno* enot, ki jih lahko iz enega paketa porabljata dva uporabnika
* 2 SIM kartici, vsaka s svojo telefonsko številko
* 2 telefona HTC WILDFIRE za 1 EUR ob sklenitvi enega naročniškega razmerja

KAJ POMENI EN NAROČNIŠKI PAKET ZA DVA?

S partnerjem, prijateljem ali sorodnikom se lahko odločita, da bosta skupaj uporabljala en naročniški paket. To pomeni, da bosta enote iz enega naročniškega paketa hkrati koristila dva uporabnika. Prejela bosta tudi vsak svojo SIM kartico.

Izbereta lahko kateri koli BREZMEJNI paket iz naše ponudbe; BREZMEJNIH 200, BREZMEJNIH 1000, BREZMEJNIH 2000 ali BREZMEJNIH X.

V akcijski valentinovi ponudbi sta vam ob sklenitvi enega naročniškega razmerja na voljo dva telefona HTC Wildfire že od 1 EUR dalje. Telefona sta na voljo v vseh BREZMEJNIH paketih, cena telefonov pa je odvisna od izbranega naročniškega paketa. Tako bosta ob sklenitvi enega naročniškega razmerja prejela vsak svoj telefon.

Akcija velja med 1.2.2011 in 20.2.2011. Ponudba velja do navedenega datuma, v kolikor ni predhodno objavljena sprememba na spletni strani Tušmobila.

Več o ponudbi in pogoji ponudbe na http://www.tusmobil.si/valentinovo.html ali na telefonski številki 070 700 700.
1124218-180111_10150090731262839_183068912838_6141652_5278132_n.jpg

Priponke

• 1124218-180111_10150090731262839_183068912838_6141652_5278132_n.jpg
    1124218-180111_10150090731262839_183068912838_6141652_5278132_n.jpg
    47,5 KB · Ogledi: 173

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Tole je pa super akcija. Če pa slučajno uvedejo, da bo lahko celo podjetje ali pa cela družina na brezmejnih x, bo pa to daleč najbolj ugodna ponudba v Sloveniji in nevem če bi ji lahko kdo konkuriral.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Če prebereš dodatne pogoje za valentinov paket bo kmalu na voljo družinski paket (to kar je za valentinovo je praktično družinski paket + da trenutno velja le za nove naročnike in le za dva). Torej na en brezmejnih X se bo lahko vezalo 5 SIM kartic:
http://www.tusmobil.si/files/downloadDirect/456

Citat:
2. Družinski paket je naročniško razmerje, ki vsebuje najmanj eno in največ pet naročniških
številk
, ki lahko sočasno uporabljajo storitve enega BREZMEJNEGA naročniškega paketa, za
katerega je nosilec Družinskega paketa sklenil naročniško razmerje

6. V Družinskem paketu je možnih največ en Aneks k naročniški pogodbi – Popust ali pet
Aneksov za razširjeni naročniški paket.
Anekse za razširjeni paket je mogoče sklepati pod
pogojem, da skupni znesek vseh na aneksih navedenih ugodnosti ne presega najvišjega
možnega zneska ugodnosti, ki ga omogoča posamezen BREZMEJNI paket, ki je nosilni
naročniški paket Družinskega paketa.

Sedaj je treba pa le počakat, da lansirajo družinski paket v celoti.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Stari starši so že na Brezmejnih 200, torej za 4,5€ vsak ima po 100 enot namenjene za minute ali sms-e, če jim zmanjka imata še bonus na razpolago, kar pomeni, da vsakemu se lahko naštima skozi mesec še po 100 enot .

Če povzamem, vsak ima skozi mesec lahko rapoložljivo 200 enot za 7€.

Ali se sploh še splača imeti predplačniški paket
grin1.gif
?

Lp.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
To je pa potem res bolano huda ponudba! Pa dajo še vse telefone za 1 EUR pa se jim bo še dodatno povečalo število naročnikov. Ko pa dokončno ukinejo NR bojo pa zmagal.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
taka cena kot pri brezmejnih paketih. družinski paket je tak, da je paket kot brezmejni, s to razliko da ima več SIMk. Mi pa ni jasno ali bo naročnino plačeval le nosilec ali se naročnina enakomerno porazdeli med vse.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
taka cena kot pri brezmejnih paketih. družinski paket je tak, da je paket kot brezmejni, s to razliko da ima več SIMk. Mi pa ni jasno ali bo naročnino plačeval le nosilec ali se naročnina enakomerno porazdeli med vse.

Naročnino plača nosilec in je tudi odgovoren za plačilo račun-a, tako so meni povedali.

Ena fizična oseba ima lahko dve naročnini, od tega lahko eno tel.št. veže na "družinski" paket.

Kar se tiče dodatnih storitev, zbirajmo minute, povezava drugih prijateljev za free pogovore, dodatnih paketov pa vsak razpolaga sam samostojno s svojo številko.

Skupno razpoložljive enote oz. poraba se pregleduje v realnem času na *128#, svoj dodatni volumen in vse ostalo pa kot dosedaj preko *123#, dodatno porabo za svojo tel.št. pravtako vsak svojo lahko pregleduje preko portala Tuškabina, brezplačno v realnem času.

Če sem se kaj zmotil, me popravite.

Lp.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
kako bo pa z ceno telefonov ostalih 4 simk?
Če sem prav razumel lahko vzameš 5 telefonov pod pogojem, da vrednost vseh 5ih telefonov ne presega vrednost ugodnosti določenega paketa.

jaz razumem tako: Če je vrednost ugodnosti na določenem paketu (naprimer 250 €). In če vzameš 5 x telefon (če za en telefon dobiš ugodnost povprečno 50 €) to gre.

Pri brezmejnih x (tam je verjetno ugodnost okoli 500 €) + družinski zagotovo lahko dobiš naprimer 5 x Nokia 2720 Fold ali enega takega pa 4 druge. Lahko vzameš pa le 1 ali 2 telefona. Tako si jaz predstavljam.

Nazadnje urejeno:

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Ali je že kaj znano kdaj bodo lansirali te družinske pakete?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Mislim, da imaš prav
grin1.gif

Torej odvisno od višine ugodnosti je, koliko in katere telefone lahko vzameš.

Lahko jih je 5 ali pa zgolj samo eden. Ni odveč, če se katera od številk veže, da se najprej dobro premisli, kdo bo vzel aneks oz. kako se bo kdo vezal.

Lp.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Pa dobro, od kje vam vse te informacije? A ni to malo čudno, da se zadeve pišejo po forumu, še predno uradno štartajo?

Kaj pa če bo štart 20.6.2011? ali pa letos sploh ne bo? od kje črpate te podatke, da zgledate tako prepričljivi?

mislim halo...dejte raje komentirat zadeve, ki so ŽE uradno zunaj

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
na tusevi strani na podstrani za valentinovo.

Odspodaj imas eno povezavo, ki kaze na PDF dokument (splosni pogoji), kjer so opisani pogoji za druzinski paket
smile-1.gif

druzinski paket je prakticno zunaj (valentinova akcija). Trenutno velja le za nove narocnike. Ko implementirajo prehod na ta paket se za stare narocnike, potem naj bi druzinski paket bil v polnem sijaju. Saj tako sem jaz slisal.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Pa dobro, od kje vam vse te informacije? A ni to malo čudno, da se zadeve pišejo po forumu, še predno uradno štartajo?

Kaj pa če bo štart 20.6.2011? ali pa letos sploh ne bo? od kje črpate te podatke, da zgledate tako prepričljivi?

mislim halo...dejte raje komentirat zadeve, ki so ŽE uradno zunaj

hysterical-1.gif
pa nekateri beremo tudi splošne pogoje objavljene na spletni strani, kar pomeni da je zadeva že uradno zunaj, konkretno če se ne motim je jasno predstavljeno v 3 ali 4 členu, če se ne motim, torej je čisto vseeno, kdaj bo konkretno začelo veljati.

Pravila igre so okvirno že predstavljena, če se ne bodo spremenila v vmesnem času, zato pa tukaj debatiramo in sklepamo iz že znanega.

Skratka ponudba je zelo zanimiva in ugodna, kakor je do sedaj predstavljena.

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.