Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Embalaža je res kopija ja. Maš prav. Ne, jaz sem zaposlen v trgovskem delu (supermarket). Jaz pa test prilepim jutri.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
KSZ

A prav vidim? Modem ima na strani eno tako "izboklinico", kar si jaz predstavljam kot priključek za zunanjo anteno. Bo to držalo?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Ja modem ima neko izboklinco in ko odpreš ta pokrovček te izboklince imaš možnost priklopit zunanjo anteno
smile-1.gif

katera pa je to? a to dejansko priporore k boljši hitrosti?

Test Medvode (v bloku):
1251894089.png

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Z modemom sem preizkusil SIM-ko s katero imam sklenjeno naročniško razmerje Vesolje. Internet dela, pošiljanje SMS-ov tudi, skratka odlična stvarca za male denarce.
zmaga.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Bi delovala simka od paketa mini?(oz katerakoli druga kartica ki podpira prenos podatkov..tudi od konknurence?) Ne rabim interneta 24ur ampak vcasih le za pregled vremena,stanje na cestah itd.. =)

Nazadnje urejeno:

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Ali pa ta kombinacija:

Vzamem brezmejnih 1000 & data kartico ter nabavim instant paket (vstavim data sim kartico) in uporabljam promet od mojega brezmejnega narocniskega razmerja?

Nebi se rad vezal =) Upam da razumete moj podvig :D

micomac

Zelenc'
14. apr 2011
2
0
1
Kako je z zunanjo anteno? Ali kdo ve, ali kaj koristi, če ima telefon slab signal, da bi modem z zunanjo anteno bolj lovil?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Preprican sem, da bi, se posebej ce antena primerno narejena (usmerjena in kvalitetna) in ce je kabel optimalno kratek. Telefon ima pogosto notri samo preprosto omni PCB anteno, ki nikoli ne more biti enako dobra, pa se ovire so takoj za anteno (npr. tvoja roka, plastika od ohisja ...), kar za mikrovalovne komunikacije ni dobro.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.