Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
No tale brezmejni internet 24 je pa zmaga! Sem ravno pred tremi tedni na mobitelu vzel dnevni internet in sem se nategnu ko pes. Dans ko sem vidu to sem se skor požru
smile-1.gif
Kaj čmo :/ A mobitelov kluček je zaklenjen?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
No tale brezmejni internet 24 je pa zmaga! Sem ravno pred tremi tedni na mobitelu vzel dnevni internet in sem se nategnu ko pes. Dans ko sem vidu to sem se skor požru
smile-1.gif
Kaj čmo :/ A mobitelov kluček je zaklenjen?

Jaz grem jutri iskat svoj paketek. Sem komaj čakal, da dajo kaj takega ven. Zmagovalno:=) Ampak bom raje bolj tiho, da ne bodo kake graje padale spet. Vsekakor se po testu oglasim.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Potem pa ne vem kaj dela z denarjem, vrag pa študentje
grin1.gif
V glavnem vprašala me je, jaz pa sem naprej prensel.

Izgubila je, kot pravis, ze vec telefonov; se sreca da je/bo nedolznost samo enkrat. :)
Studentaraj je res nepredvidljiv.
Lp

yogy

Pripravnik
26. jan 2011
128
0
16
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Jaz grem jutri iskat svoj paketek. Sem komaj čakal, da dajo kaj takega ven. Zmagovalno:=) Ampak bom raje bolj tiho, da ne bodo kake graje padale spet. Vsekakor se po testu oglasim.

No, tole bo pa tudi mene zanimalo
zmaga.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
USB-ji so model E173s-2 in imajo podporo UMTS900MHz. Je pa na trgu več izvedb E173 in nekateri nimajo podpore, recimo E173s-1:

usb.jpg

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
katera pesem je na 080 700 700

..."happy to know you remember the love that i shown you"...
..."happy to know you remember the words that i told you"...
..."girl like me"...

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
hvala

ps. kje ste sploh najdli ta komad :D
se google ga ni najdu (takrat ko je bil prvic pri vas objavljen :D :D)

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Omejitev bo baje 1Gb. Po preseženi količini bo na voljo le EDGE/GPRS. Modemi bodo odklenjeni.

Omejitev je 1GB na dan.

Citat:
Tušmobil je označeni paket oblikoval z namenom zagotavljanja uporabniške izkušnje, ki za povprečnega uporabnika pomeni neomejeno uporabo storitev in sicer z dodelitvijo tako visoke količine storitev, da je povprečni uporabnik v določenem obračunskem obdobju običajno ne doseže oz. ne porabi. V določenih primerih, zlasti, ko poraba označenega paketa začne bistveno odstopati od siceršnje povprečne uporabe ali Tušmobil na podlagi analize prometa oceni, da storitev naročnik ne uporablja v skladu z običajnimi vzorci uporabe povprečnega Tušmobilovega uporabnika (zlasti v primeru uporabe v P2P – "vsak z vsakim" omrežjih ali prenosih večjih ali večje količine datotek ter v primerih vzdrþevanja kontinuirane povezave ne glede na hitrost) si Tušmobil za zaščito kvalitete storitev, integritete omrežja in zaščite omrežja pred preobremenitvami, po predhodnem opozorilu z SMS sporočilom in v primeru, da uporabnik s kršitvami nemudoma ne preneha, pridržuje pravico omejiti možnost uporabe storitev s tem, da izvede kateregakoli izmed naslednjih ukrepov (i)omeji prenosne hitrosti podatkovnih sej, (ii) za določen čas prepreči uporabo storitev, (iii) začne z obračunavanjem presežne uporabe po Ceniku, če je tak ukrep predviden ali (iv) aktivira naslednje obračunsko obdobje. V izogib dvomu se bo v vsakem primeru za preseganje običajne rabe štelo kumulativno preseganje 1 GB prenosa podatkov kadarkoli v roku 24 ur od aktivacije posameznega obdobja veljavnosti.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
po 1GB gre na 236,8 kbit/s. USB modem podpira UMTS 900/2100. V USB modem se lahko da tudi MicroSD SIM.

komplet:
usbmodem.jpg

Evo še pregled porabe:
netwap.png

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
A pravilno razumem, da zadeva deluje natanko 24 ur od aktivacije, ne glede na uproabo, potem se pa sama ugasne, ne glede na to ali imas se vedno dobroimetje na racunu ? (npr. ce kupis kartico za 5 EUR, da ni treba pokuriti vseh 5 dni zapored, ampak po en dan naenkrat sam aktiviras kadar rabis)

*edit* ze nasel delen odgovor, za tole bi pa vseeno rad potrditev, ker imajo zmedeno napisano.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.