Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Ok, nekako me ta ponudba intrigira tudi zato, ker imam lahko usb modem in še eno posebno sim za iPad.
Recimo, da grem sam iz m@ k tušu in vzamem dodatne sim. A se mi to splača?

Ali recimo je še vedno ugodneje m@ Itak + tuš 0 (+ opcija 1gb) za prenos podatkov?

Ja odvisno kok porabiš ane zračunaj si, to pa res ni težka matematika. Opcij maš več kot misliš. Lahko greš multipaket 1000, če rabiš tako malo enot. Druga opcija je ita+ tuš1GB tretja opcija je pa Vesolje+tuš1GB. Torej 19-24-25EUR.

Sam dvomim, da prideš z 1000 enotami skozi, tak da bo za data napravo zate najugodneje najbrž tisti 1GB za 5EUR.

Škoda, ker ne obstaja multikapet vesolje... Ker vesolje je IMO daleč najbolši paket pri tušu. Brezmejni mu niti blizu ne pridejo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Kaj so pri Tušu sedaj kaj te enote na Tuš klub kartici brisal?
Še včeraj jih je bilo 1100, danes jih je 1000 manj?
A sedaj se enote ne pripišejo več na račun? So samo minute pripisal?

Na računu jih je sedaj samo 250. Pri prejšnjem jih je bilo dobrih 1100.
Naslednji mesec bodo pa že v uporabi
pozdrav.gif

aja, pa je ziher, da če maš aneks s popustom na Multipaketu, da dodatne simke plačajo priključnino? Tudi v centrih si niso enotni. Na pogodbi pa piše Naročniška pogodba za dodatno naročniško razmerje-torej bi moral bit popust. Naj se pač ugodnost sorazmerno porazdeli med dodatne številke, kot pri ugodnosti za mobitele.

enote veljajo za multipakete in navadne brezmejne pakete. V mesecu se ti lahko prenese le 250enot, ostale se brišejo. Na kakšen način si preverjal stanje enot?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
aneks za popust je pa drugo, hkrati ne moreš imeti aktivnega aneksa za popust in aneksa za terminal (aparat/usb modem), torej ali USB modem in aparati, ali samo popust... na aneksu za popust nimaš max ugodnosti, ki bi jo lahko razdelil med dodatne sim-ke, ampak je to samo v primeru da si free aneksa ali vzameš aparat. Lahko pa seveda aneks za popust brezplačno nadomestiš z aneksom za aparat ali USB modem, samo potem maš polno naročnino...

*123# ti pokaže stanje na tvojem mobilnem računu, *100# pa stanje bonitet na TKK kartici - katere se bodo prenesle prihodnji mesec...

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
iz Financ:
Črpalke naj bi kupil madžarski Mol, švedski Tele 2 pa naj bi delal skrbni pregled Tušmobila

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Ja pa ravno Financarji so verodostojni kar se takih informaciji tiče. Tolikokrat kot so pa na Financah že prodajali tako Tušmobil kot Tušoil??? In vedno z nekim drugačnimi predvidevanji. Ma pa Tuš fajn zastojn reklamo na Financah? Za Tušoil bi si upal trdit da če ga bodo prodali ga bo kupil Agip, ker jim je v strateškem interesu imet še nekaj črpalk v Sloveniji. Za Tušmobil pa po moje tudi Mirko sam še ne ve ali bi ali ne bi? Ker tisto z bankami upnicami je samo lari fari....

Andi

Pripravnik
18. avg 2007
45
0
6
Mi lahko kdo od vas mojstrov napiše nastavitve za internet in mms na HTC Desire. Pri roki nimam nobenega drugega telefona, da bi poklical njihovo info št., da bi hkrati klical in pa tipkal po telefonu je pa malo nerodno. Hvala!

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37

DATA
Name: TUS INTERNET
APN: internet.tusmobil.si
Proxy:
Port:
Username: tusmobil
Password: internet
Server:
MMSC:
MMS Proxy:
MMS Port:
MCC: 293
MNC: 70
Auth. type:
APN type: default

MMS
Name: TUS MMS
APN: mms.tusmobil.si
Proxy:
Port:
Username: tusmobil
Password: mms
Server:
MMSC: http://mms.tusmobil.si:8002
MMS Proxy: 91.185.221.85
MMS Port: 8080
MCC: 293
MNC: 70
Auth. type:
APN type: mms

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Ja pa ravno Financarji so verodostojni kar se takih informaciji tiče. Tolikokrat kot so pa na Financah že prodajali tako Tušmobil kot Tušoil??? In vedno z nekim drugačnimi predvidevanji. Ma pa Tuš fajn zastojn reklamo na Financah? Za Tušoil bi si upal trdit da če ga bodo prodali ga bo kupil Agip, ker jim je v strateškem interesu imet še nekaj črpalk v Sloveniji. Za Tušmobil pa po moje tudi Mirko sam še ne ve ali bi ali ne bi? Ker tisto z bankami upnicami je samo lari fari....

Tušmobil se ne bo prodal kar za vsako ceno, sploh pa ne sedaj ko so malo zrastli in pobrali delež Mobitelovih naročnikov.
Kdaj pride četrtletno poročilo, ker me zelo zanima kakšni bodo novi tržni deleži?

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
bomo vidl, zna pa ta podatek dvignt ceno Tušmobila, če se bo prodajal.. Reklamirajo nonstop, ponudba je vedno boljša, pokritost je že visoka, paketi so spremenjeni in naročnikov je več. Mislim da se jim ne splača prodat, ker trenutno razturajo in narekujejo tempo
smile-1.gif

Andi

Pripravnik
18. avg 2007
45
0
6
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:

DATA
Name: TUS INTERNET
APN: internet.tusmobil.si