Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Hvala!
Kako pa je z dodatnimi sim? A se lahko vzame še dodatni 2 brezplačno (do konca aprila), npr. če bi kasneje želel še kdo uporabljat?
Kaj pa internet? Vidim, da obstaja možnost za USB modem...
A se lahko ena izmed teh sim (ne njuna) uporablja zgolj za iPad?
Lahko vzameš dodatne SIM pa imaš tel.št. v pripravljenosti za kdaj kasneje recimo, vendar kar imaš na začetku je strošek priključnine po tel.št., razen če vzameš vezavo oz. imaš kupone.
Ena izmed SIM ti je lahko tudi v uporabi za mobilni internet oz. če potrebuješ mikro sim lahko se takoj na začetku odločiš za njo.
Lp.
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Eno vprašanje še jaz.
V kratkem bosta starša rabila nova 2 naročniška razmerja. In sicer eden je upokojenec, eden še ne.
Zanima me najboljša ponudba sedaj? Je to Tušmobil multipaket?
Vsekakor ti je izbira multipaket-a brezmejni odlična izbira za starša in sicer, če nista neka ekstra porabnika, je dobro da recimo izbereta Multipaket brezmejni 200 oz za 9€ na mesec (200 enot), če jim preko meseca začne primanjkovati enote lahko opcijsko preko portala brezplačno naročita dodatne enote po tel.št. vsak za sebe lahko recimo, če na sred meseca nekdo izbere lahko za dodatnih 5€ prejme dodatno še 100 enot konec meseca pa izvede odjavo, recimo. Lahko je recimo tudi kakšen drug Multipaket, recimo za 19 € 1000 enot, kar pomeni po tel.št. 8 € na mesec oz. 500 enot. Enote najbrž že vemo, kaj so
Upokojenci ne plačajo priključnine, aneks ni pogoj, za drugo tel.št. bo priključnina, razen, če se izvede aneks in imajo recimo kupon, takrat tudi za drugo tel.št. ni priključnine. Kupon ti lahko pošlje, se mi zdi da user Tado, če se ne motim
Lp.