Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Na spletni strani (s pomočjo programov na telefonu, ki kažejo Cell ID) si sedaj lahko izračunate na kateri GSM ali UMTS bazni postaji ste prijavljeni (na spletni strani spodaj desno).:
http://www.dreamdesign.si/projekti/tusmobil-bazne-postaje.html
izracun-bazne.png
cellid-umts.png

Na strani pa je tudi neuraden zemljevid baznih postaj. Lahko prečekirate iz kje lovite bazno postajo.

Nekateri želijo posebno aplikacijo kar na Androidu. Maybe
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Kaj pa če bi oče danes sklenil multipaket brezmejni x in v ponedeljek/torek prenesel še dve ali tri številke v ta paket (žal ne more vsega urediti danes, ker so ostali člani družine odsotni).

Potem še vedno ne plačujemo tistih dodatnih 2eur za vsako SIM?
Popust velja za prve 3 mesece v višini 50% in nato 25% za naprej?

dodatne SIM-je lahko dodaš do 30.04 če želiš da so free za vedno. 25% ti bo potem pripadalo če boš sklenil aneks za popust, lahko ga tudi za telefon, po želji
wink-1.gif

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Mesečno lahko v druga mobilna omrežja kličeta za 500 minut (interval pogovora odvisen od vhodnega omrežja). Med sabo se lahko kličeta brezplačno (250min) zaradi vključitve v skupino prijateljev.

Tole mislim, da lahko traje max 1 mesec (ce zelita izkoristiti 250min), ker potem Tus prekine to skupino (ce porabita vseh 250min, potem to ni povprečna uporaba)

Tušmobil si pridržuje pravico, da na podlagi analize prometa omeji ali prekine sodelovanje v Skupini prijateljev naročnikom, za katere Tušmobil na podlagi analize prometa oceni, da storitve znotraj naročniške skupine ne uporabljajo v skladu z običajnimi vzorci uporabe povprečnega Tušmobilovega naročnika. Običajen vzorec uporabe je opredeljen kot povprečna uporaba (količina, trajanje, klicana številka), ki jo na podlagi v določenem časovnem obdobju izmerjenega prometa izračuna Tušmobil.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
skupina se vsak mesec obnovi, mislem da se ni še nikomer prekinila iz strani TM-ja... pač legal tekst more bit, drgač pa vsakega prvega v mesecu prejmeš novih svežih 250min za klice znotraj skupine...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik yogy pravi:
Se že ve kdaj pride Samsung Galaxy Ace?

Ni podatka še, so pa nekateri drugi modeli že prišli.

Nekaterim modelom telefona so pa še dodatno znižali cene kot recimo HTC-ju Desire HD itd.

Več je na njihovem neuradnem forumu KLIK

Lp.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Kako je s temi paketi za brezplačno priključnino?
Sestri so rekli, da če vzame Multipaket s 3 SIM in Aneksom na popust naročnine, da ji upoštevajo kupon samo pri eni številki, za ostali dve pa ne, ker ni na aneksu. Ampak za te dve pa potem ne more vzeti telefona, ker je že aneks na naročnino koriščen.
13.gif

Potem se da koristiti 3 priključnine samo v primeru vezave vseh treh s 3 telefoni? Ne gre en aneks na naročnino, ki bi veljal za vse 3 številke?

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Mogoče še, samo da spomnem.
Če je še kdo od naročnikov upokojenec, ima tudi brezplačno priključnino.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Kolk pa jaz sovražim te anekse. Danes se vse tko hitro spreminja in mi je težko se vezati se na nekega operaterja za 2 leti.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
dodatne SIM-je lahko dodaš do 30.04 če želiš da so free za vedno. 25% ti bo potem pripadalo če boš sklenil aneks za popust, lahko ga tudi za telefon, po želji
wink-1.gif

Recimo da skleneš multipaket 200 in vzameš 4 simke, na eno takoj preneseš številko, je možen prenos druge številke na eno izmed teh obstoječih simk kasneje? Je možno po sklenitvi paketa zamenjati paket, torej da bi šel iz 200 recimo na 1000?

hvala

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Vse je možno, sam vse te bo tudi stalo. Tako zamenjava številke, če boš vzel najprej eno random številko, pa kasneje prenesel, kot tudi zamenjava paketa.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Imam multi 1000 in sem želel na ta paket vezati že obstoječo tus številko iz paketa brez, ki je tudi name pisana vedar mi to pri posredniku niso uspel naredit!
Je to mogoče naredit ali ne?

Prav tako sem želel paketu dodati data SIM, kar pa mi tudi niso uspel naredit!

Kaj so samo nesposobni ali sem brez veze spremenil v multi paket!
uf-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Posredniki, ki prodajajo anekse je čisto možno da kaj ne znajo, ali celo ne morejo narediti. Tak da razen nakupa telefona na aneks je vse druge spremembe bolje delati v poslovalnicah ne pri posrednikih. To kar si ti naštel namreč vsekakor je mogoče
IMO.

22. jul 2007
13.575
1.758
113
124
Citat:
Uporabnik Torque_monster pravi:
Imam multi 1000 in sem želel na ta paket vezati že obstoječo tus številko iz paketa brez, ki je tudi name pisana vedar mi to pri posredniku niso uspel naredit!
Je to mogoče naredit ali ne?

Prav tako sem želel paketu dodati data SIM, kar pa mi tudi niso uspel naredit!

Kaj so samo nesposobni ali sem brez veze spremenil v multi paket!
uf-1.gif
čudno to dvoje zgoraj napisano je meni uspelo, edino če jim zdaj zmanjkuje številk zaradi navala in ti ne morejo dati sim za data, pa tudi datum za akcijo so prestavili iz 30. na 15. - mogoče kdo ve zakaj
sprasujem se.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vse je izvedljivo, tudi pri posredniku bi moglo it, edino če je imel kako težavo... morš pa oment akcijo multipaket+usb modem...

WWY - akcija za dato še vedno velja do 30.04, do 15.4 velja le za brezmejne enote...

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Eno vprašanje še jaz.

V kratkem bosta starša rabila nova 2 naročniška razmerja. In sicer eden je upokojenec, eden še ne.

Zanima me najboljša ponudba sedaj? Je to Tušmobil multipaket?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.