Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Kolega je kupil Ipad 2, 3g in me zanima katera je trenutno najboljša in najbolj ugodna varianta za mobilni internet? Gre za osnovno uporabo.

Videl sem pa tudi akcijo za USB modem za 1 EUR kjer imajo vsi naročniki brezmejnih paketov opcijo, da prejmejo dodatno sim in USB modem za 1 EUR. Enote iz paketa pa lahko koristijo za mobilni internet.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
še najboljša izbira je paket Brez + dodatni paket 1GB v TM omrežju za mesečno 5€. Bremejni Multipaket se splača samo če bo mel tud pogovore/sms-e, za sam mobilni internet pa ne ravno...

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik pep pravi:
Citat:

kupon velja samo ob sklenitvi aneksa, 1aneks/1kupon... če vzameš multipaket in 25% popust lahko koristiš le 1kupon ker je tudi samo en aneks... če vzameš multipaket in za vsako številko tudi aneks za aparat, pa lahko koristiš na vseh kupon. Seveda govorimo o sklenitvi nr-ja in ne spremembah za že obstoječe naročnike...

Da, da...
Meni so kljub tem kuponom opalili priključnino na vseh štirih številkah.
Do sedaj sem že imel pri TM eno številko na "brez", na kateri sem dal narediti "Multi brezmejni 1000".
Potem sem pa zraven prinesel še tri številke od drugih operaterjev ter dal vklopit še eno dodatno številko ter vse vezal za 25% popusta.
Pa so mi lepo opalili 10€ spremembo paketa na osnovni številki ter priključnino na vseh ostalih štirih številkah.
Tako, da - Tado sicer se res lapo zahvaljujem za kupončke, ampak pomagali pa niso.
Lahko bi mi vsaj nekaj upoštevali, da ne bi ostal ta občutek - konec koncev sem prenesel nekaj številk k TM.
Bil sem čisto na tem, da še službeno številko prenesem k TM, pa zdaj nisem več tako navdušen...

...oprosti, da sem te spravil k Tušmobilu in da boš moral plačati priključnino...v dobri veri sem ti pomagal zrihtati kupončke...tudi sam sem k njim prenesel pet številk in dobil prst v rit - beri plačal bom 5 priključnin kljub kupončkom...težki so časi...

confused-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Emasterr, sicer ne vem, kateri post si želel komentirati ampak... Če je bil izdan prodajalcu kuponček, ste do brezplačne priključnine UPRAVIČENI (če so bili upoštevani vsi pogoji). Ker večina nima težav s temi kuponi, in če ste jih prejeli od mene (in če niso bili upoštevani) mi prosim z osebnimi podatki pošljite ZS.

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Emasterr, sicer ne vem, kateri post si želel komentirati ampak... Če je bil izdan prodajalcu kuponček, ste do brezplačne priključnine UPRAVIČENI (če so bili upoštevani vsi pogoji). Ker večina nima težav s temi kuponi, in če ste jih prejeli od mene (in če niso bili upoštevani) mi prosim z osebnimi podatki pošljite ZS.

...mislim da je jasno kaj sem komentiral - uporabnika PEPa, ki sem ga prepričal, da je prenesel 5 številk k Tušu, prav tako kot jaz in mu niso upoštevali kupončkov, kakor tudi meni ne...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Potem sem pa dovolj jasno zapisal, kam se obrnite (če ste kupone prejeli od mene in ste jih prodajalcu priložili). Težav ne bi smelo biti, saj se zadnje tri mesece veliko povečuje število uporabnikov in s tem še ni bilo težav. Kot vemo, pa je potrebno dati reklamacijo. Samo od sebe se še nič ni rešilo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
glede kuponov sem že zapisal in taki so pogoji koriščenja kuponov:
Citat:
[/I]
kupon velja samo ob sklenitvi aneksa, 1aneks/1kupon... če vzameš multipaket in 25% popust lahko koristiš le 1kupon ker je tudi samo en aneks... če vzameš multipaket in za vsako številko tudi aneks za aparat, pa lahko koristiš na vseh kupon. Seveda govorimo o sklenitvi nr-ja in ne spremembah za že obstoječe naročnike...

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
redface-1.gif

Khm.
Torej - najprej se bi zahvalil dobrim ljudem tu na forumu (kdo to je, že dobro ve
smile-1.gif
) - danes se je glede mojega problema kot kaže uredilo.
Če bo šlo tako, bom kot kaže prenesel še zadnje številke k TM.
Upam, da bo tako kot treba in da bom s TM zadovoljen

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Tudi meni niso upoštevali kupončka, vendar sem s klicem na Tuš klicni center to uredil! Očitno so ga spregledali.

Imam pa še eno vprašanje! In sicer dobil sem klic iz neke tuševe številke in tip, ki je klical me je želel predstaviti možnost, da za 1€ dobim dodatno SIM in USB modem. Po pošti sem tudi dobil nekaj propagandnega materiala ter kuponček za popust, za katerega mi ni jasno kako ga v mojem primeru izkoristiti.
Imam paket Brezmejnih 1000 in aneks za 25% popusta pri naročnini!
Kaj moram storiti za dodatno SIM za prenos podatkov in USB modem?
Sprememba paketa v Brezmejni Multi 1000!? Predvidevam, da to pomeni 10€ za spremembo paketa (lahko uporabim kuponček?)
Ali bom še vedno imel naročnino s popustom?

Hvala!

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
To kar ti govoriš je najbrž brezmejni multipaket za posameznike:http://www.tusmobil.si/paketi/multipaketi.html

In ja, to pomeni spremembo paketa.. USB Modem pa stane 69EUR, če ga hočeš dobiti za 1EUR, pomeni da moraš vzeti aneks na modem, če pa to narediš, pa nimaš več aneksa na popust, ne moreš oboje hkrati.(na kratko se ti bolj splač vzeti za 69EUR)

RAZEN, če si dobil kakšno ekstra osebno akcijo, ki je ni na internetu. Ampak če je to tako mora biti vse lepo razloženo, če ni, potem gre za to stvar, ki sem povedal. Seveda lahko USB modem dobiš tudi kje drugje in pač lepo vzameš samo dodatno SIM kartico. Če storiš to hitro ne boš 2EUR na mesec plačeval za dodatno SIM/USB modem, škoda, ko nisi že v originalu se na to spomnil, če to rabiš.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Točno to sem hotel dopovedat tipu, ki me je klical pa je on vztrajno trdil, da mi še vedno ostane naročnina s popustom.
Ko sem sklepal naročniško razmerje še ni bilo multi paketov tako, da bo treba naredit spremembo!
Za spremembo paketa pa ne morem uporabit ta kuponček za popust, ki se uporabi za brezplačno priključnino ne!

Ni, da to nujno rabim samo bi bilo tako bolj uporabno kot pa sedaj, ko si z mobilcem naredim WiFi točko preko katere potem dostopam do spleta.

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik pep pravi:
redface-1.gif

Khm.
Torej - najprej se bi zahvalil dobrim ljudem tu na forumu (kdo to je, že dobro ve
smile-1.gif
) - danes se je glede mojega problema kot kaže uredilo.
Če bo šlo tako, bom kot kaže prenesel še zadnje številke k TM.
Upam, da bo tako kot treba in da bom s TM zadovoljen

...super, da si zadovoljen...tudi meni so pozitivno rešili, tako da jih moram zaenkrat kar pohvalit...tudi z omrežjem sem po mesecu dni zadovoljen, še najbolj pa z zmanjšanjem stroškov telefonije...

cool-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A se mogoče ve, kaj si lahko predstavljamo pod 50% popusta na Brezmejne pakete? Od 1-3 aprila v Planet Tuš poslovalnicah Tušmobila. Popust na naročnino? ALi verjetno priključnino?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
50% na naročnino za prve 3 mesece, ob predpogoju da se zavežeš za 24m z aparatom ali aneksom za popust.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.