Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Ta mesec so se tam prižgale bazne postaje. Glede na zemljevid bi morali Dolenji in Gorenji Novaki imeti dober signal, Za Cerkno pa s pridržkom glede na zemljevid

Najboljša rešitev bi bilo testiranje signala: kupiš tušev predplačniški paket za 3,99 € in 5 € na računu pa stestiraš kako dejansko lovi tušev GSM signal na tistem območju.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
A je to res da Tušmobil po vzoru Android natečajev v sodelovanju z Microsoftom pripravlja Windows Phone 7 natečaj?

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Po mojem jim ne sfolga billing to narest v naslednje pol leta. Tam nekje poleti naslednje leto bo pa spet kopija zuni pod kakšnim fensi šmensi oh in sploh imenom. Vmes bodo padli kvečjemu kaki popusti na naročnino.

Ne bodi tako prepričan
smile-1.gif

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Kdo pa je rekel dabo sprememba? Kdo pa je rekel, da sebodo Tuševi paketi prijeli itd,...

Mogoče pa je tuš dober poskusni zajček za ostale
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sicer ideja sama teh paketov sploh ni napačna, vsaj po mojem mnenju. Je pa toliko če-jev in podobnega trenutno na pladnju, da brez odvetnika ne bi šel skleniti pogodbe ... Hkrati pa je tudi omejitev preveč in tako zopet stvar ni zanimiva ...

Nazadnje urejeno:

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Sicer ideja sama teh paketov sploh ni napačna, vsaj po mojem mnenju. Je pa toliko če-jev in podobnega trenutno na pladnju, da brez odvetnika ne bi šel skleniti pogodbe ...

Ker?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ker:
- samo v omrežju Tuša
- samo omejeno število v druga omrežja
- naročniške pogodbe nisem bral, verjetno je pa tudi tam kakšna pikra
- ne dovolijo prekinitev, če nimaš signala od Tuša, imaš pa m@ roaming. Posledično je paket ZAME totalno neuporaben, ampak hej, saj bo.
- dodatna plačila ob menjavah paketov
.
.
.

Seveda moje mnenje in še enkrat, ZAME pač ni kul, da ne bom sedaj linčan.

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Ker:
- samo v omrežju Tuša
- samo omejeno število v druga omrežja
- naročniške pogodbe nisem bral, verjetno je pa tudi tam kakšna pikra
- ne dovolijo prekinitev, če nimaš signala od Tuša, imaš pa m@ roaming. Posledično je paket ZAME totalno neuporaben, ampak hej, saj bo.
- dodatna plačila ob menjavah paketov
.
.
.

pribit boš na križ
smile-1.gif

paše to, kako je pa pri prenosu podatkov? 1enota = 1MB ali 1enota = 1interval

Nazadnje urejeno:

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
mene pa zanima, kako lahko prenesem predplačniško izimobil na tušmobil? ali je to možno samo v tušmobil centrih ali tudi na petrolu...?

hvala

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
- a za 29€ ni dost 1000min v ostala omrežja + še 1000 enot ki jih po želji porabiš, kar si imel sedaj v paketu t50 ko si imel skupno 1000minut?
- če nimaš Tuš omrežja vrjetno ne boš izbral novega paketa, ali pač? nihče te namreč ne sili da izbereš ta paket, še vedno lahko nekatere "stare"
- 1enota = 1MB, obračunski interval 10kb

kot vedno, kot vsak fouš slovenec, se v vsaki stvari izpostavijo samo "negativne" stvari, namesto pozitivne itd...

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Smrkc in DreamDesign - hvala za hiter odgovor!
roza.gif

Jaz sem si malo preračunavala in sem ugotovila, da se mi, glede na dosedanji paket (T30), definitivno splača vzeti B2000 za 29 eur. Glede na to, da se večino časa gibljem po Mariboru in okolici (radij cca 30 km), sem večino časa (cca 98%) na TM omrežju (od tega celo nekje 85% časa na 3G). Ker je bil ta mesec malo bolj "divji", imam ta trenutek na razpolago še 75 min za čvekanje in prepričana sem, da jih jutri prav gotovo ne bom porabila. Nekje 95% vseh klicev opravim v druga omrežja, 5% v TM, tako da mislim, da če imam sedaj 500 min/mes dovolj, jih bom imela tudi 1000 za telefonate v druga omrežja. 1000 "TM" min pa bi pač ponucala za teh 5%, sms-je in prenos podatkov...

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Sicer ideja sama teh paketov sploh ni napačna, vsaj po mojem mnenju. Je pa toliko če-jev in podobnega trenutno na pladnju, da brez odvetnika ne bi šel skleniti pogodbe ... Hkrati pa je tudi omejitev preveč in tako zopet stvar ni zanimiva ...

Preklopiš na Tušmobil omrežje in je brez čejev, v primeru m@..... pa imaš dva če-ja
grin1.gif
, vendar ni takšne panike, da se ne odločiš drugače.

Lp.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
http://www.mojmikro.si/news/tusmobil_preoblikuje_omrezje

Tušmobil preoblikuje omrežje
Tušmobil razširja svoje 3G omrežje, s čimer bo svojim strankam omogočil najvišji prenos do 21 megabitov na sekundo (Mbps). S selitvijo na omrežje all-IP, HSPA+ na frekvenčnem pasu 900 MHz, operater poenostavlja svoje omrežje in izboljšuje njegovo pokritost. Za izvedbo razširitve je slovenski operater izbral podjetje Nokia Siemens Networks z njihovo postajo Flexi Multiradio Base Station, s FlexiPacket Microwave in celotno platformo IP-backhaul.

Podjetje Nokia Siemens Networks je odgovorno za dobavo, razvoj in integracijo IP-omrežja operaterja. V obsegu triletne pogodbe bo po celotni državi vgradilo omrežje Radio Acces Network (RAN), ki bo temeljilo na njihovi nagrajeni postaji Flexi Multiradio Base Station in na FlexiPacket Microwave. To bo zmanjšalo operaterjeve stroške delovanja, izboljšalo energijsko učinkovitost in povečalo kakovost in doseg pokritosti. Podjetje Nokia Siemens Networks bo operaterju prav tako zagotovilo izvedbene storitve omrežja, vključno z gradbenimi deli in vzdrževanjem. Poleg tega bo omogočilo še optimizacijo omrežja in rešitve upravljanja, ki bodo temeljile na njihovem sistemu NetAct.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik smejko pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
...

Posledično je paket ZAME totalno neuporaben, ampak hej, saj bo.
...

pribit boš na križ
smile-1.gif
Cawo, kaj bodo rekli Si.mobilovci, glede na to, da si skritiziral, da je paket ZAME totalno neuporaben in da ZAME preprosto ni kul...

Mogoče bo res linčanje & križanje
evil.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
OMGGGG, kater nepismenež je pa pisal? Piše... Vključena količina enot, ki jih lahko rasporejate in uporabljate za klice, SMS in MMS sporočila ali prenos podatkov...

Rasporejate? OMGGGG no, ne morš tako šalabajzersko!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.