Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Res da nisem bil zaposlen sem pa okoli 6-12 mesecev delal za marketing. Bil sem pod okriljem direktorice marketinga Nataše Dovič.

Ker sem veliko pisal so me najeli da še naprej napišem, le da sem v navezi s Tušmobilovim klicnim centrom. Sem izvedel novice iz prve roke. In ne na pamet govoril. Prav tako sem tudi najprej upravljal Tušmobil Facebook...

Ker nisem podpisal nobenega dokumenta lahko še to razkrijem. Hčerka Mirka Tuša Aneta mi je tudi dala dostop do FTP strežnika marketinga:
Dostop do ftp:LA
Username: LA
Password: LA

Se je pa na zadnjem sestanku ko sem bil izkazalo da vodja marketinga je ugotovila da je ekipa dreamdesigna delala tisto kar je mislila da počne njihova ekipa.

hysterical-1.gif

Vidim, da ti je poslovni bonton tujka
bonk.gif

Nazadnje uredil moderator:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
O kaksnem poslovnem bontonu vi to ? Govora je o energy drink + majica zadevah ...

Kakorkoli... ocitno so pri Tusmobilu zaupali napacni osebi... ker objavljanje uproabniskih imen in gesel na javnih forumih vsekakor ni v redu... niti po poslovnem bontonu... niti po kaksrnemkoli drugem bontonu... To samo prica o tem, da oseba, ki to pocne, nima vsega poslihtanega v glavi
uf-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
E o tem govorim. Pa naj gre za plačilo v obliki majice, Bobi palč ali pa 5.000€. To se pač ne dela. Osebno, če bi hotel imeti kakršne koli poslovnem namene s osebami DremaDesign, mi po prebranem niti na misel ne pride, da bi ga/jih kontaktiral, enako bi odsvetoval tudi vsem ostalim. Adijo pamet
bonk.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Pa kakšen poslovni bonton, no ???? . Če nisi pogodbe podpisal z njimi in veš te podatke jih lahko brez sankcij objavš kjerkoli, pa se lahko oni samo je*ejo. Takoj, ko pa imaš z kom podpisano pogodbo, pa je zgodba drugačna. Nekaj podobnega sem jaz storil v prejšni službi, ker mi v pogodbi ni pisalo, da moram tudi po izteku pogodbe varovati "poslovno skrivnost". In jaz sem že bil na borzi, pa sem čez nekaj dni na vseh strežnikih pobrisal kjuče in spremenil gesla. Od tega je že 6 let, pa še kar čakam na sodnika :D :D :D.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Pa kakšen poslovni bonton, no ???? . Če nisi pogodbe podpisal z njimi in veš te podatke jih lahko brez sankcij objavš kjerkoli, pa se lahko oni samo je*ejo. Takoj, ko pa imaš z kom podpisano pogodbo, pa je zgodba drugačna. Nekaj podobnega sem jaz storil v prejšni službi, ker mi v pogodbi ni pisalo, da moram tudi po izteku pogodbe varovati "poslovno skrivnost". In jaz sem že bil na borzi, pa sem čez nekaj dni na vseh strežnikih pobrisal kjuče in spremenil gesla. Od tega je že 6 let, pa še kar čakam na sodnika :D :D :D.

To dovolj pove o cloveku ...
bonk.gif

Ni vse samo v pogodbah... pogodbe so dobre samo za to, da odvetniki lahko sluzijo denar...
hysterical-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Se strinjam, da je za take primere potrebna pogodba,...vseeno pa tovrstno početje neke fizične ali pravne osebe, ni ravno v skaldu z dobrim gospodarjenjem svojega podjetja ali imena. Mislim, sej vsakomur svoje, jaz vem, da s takimi ljudmi nočem opravka, pa sem prepričan, da nisem edini. Pa ne govorim o sankcijah. Konec koncev kršenje bontona se ravno ne sankcionira ali pač?
rolleyes-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
in vrjetno imaš še danes čisto vest kajne??

Jaz imam bolj čisto vest kot on, ko mi ni 4 lete plačeval prispevkov in 5 mesecev ni bilo plače od nikjer. To pa je lepo bonton, a ne ?
Jest, če mi lopovi ne zaupajo potem me boli ku*ac. Slovenclj, bi bil tiho in zastonj delal in še bolj lazil v rit , potem pa po toči zvonil ( Mura, Vegrad).

Žal mi je edino to, da takrat še nisem poznal ukaza: dd if=/dev/zero of=/dev/da0
evil.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
in vrjetno imaš še danes čisto vest kajne??

Jaz imam bolj čisto vest kot on, ko mi ni 4 lete plačeval prispevkov in 5 mesecev ni bilo plače od nikjer. To pa je lepo bonton, a ne ?
Jest, če mi lopovi ne zaupajo potem me boli ku*ac. Slovenclj, bi bil tiho in zastonj delal in še bolj lazil v rit , potem pa po toči zvonil ( Mura, Vegrad).

Žal mi je edino to, da takrat še nisem poznal ukaza: dd if=/dev/zero of=/dev/da0
evil.gif

S tem si samo dokazal, da nisi nic boljsi kot tvoj bivsi delodajalec
grims-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Kaj bi pa ti naredil ?

Gesel sigurno ne bi javno objavljal... in tudi skode ne bi sel delat na tak nacin, da bi brisal podatke... Kakorkoli to obrnes, je to kaznivo dejanje... pa ce imas pogodbo ali ne ... OK... recimo,d a bi odstranil tisto, kar si ti naredil in kar nisi dobil placano... ampak da bi sel pa delat skodo na tak nacin, da jim brises podatke, pa se meni osebno ne zdi OK... Pa ce je delodajalec se tako "grd" ...

Sem imel slabo izkusnjo z enim delodajalcem... in sem imel moznost tudi narest skodo... ampak je dejansko skoda truda in sitnosti... da bi si s tem mazal ime ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Eh, ze tako zivi v enem svojem svetu, napisal je neko geslo, za katero vemo edinole to, da ne dela, vi pa modrujete o tem kot da je vsaj prodal nacrt za okupiacijo Piranskega zaliva Hrvatom. Ce firma tako posluje, da najema za energy drink svoja trobila, res ne mores pricakovati nevemkaksnega silnega bontona.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Kaj bi pa ti naredil ?
Gesel sigurno ne bi javno objavljal...
Neko high-tech IT podjetje, tale Tušmobil, pa imajo vsi eno geslo. Če kdo neha delati, se mu mora pobrisati/suspendirati username...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Jaz samo iz firbca gledam, neke razpise za Informatike (Tuš holding), na vsaka pol leta je izdan popolnoma isti razpis za delovno mesto.
To da imajo vsi eno in isto geslo je samo šlamparija sistemcev. Pa še od doma se povezujejo gor z dinamičnimi IPji in potem ko ker kaj za*ebe ni nič kriv. Potem pa najdi krivca :D
Se pa to na balkanu pogosto dogaja, da imajo vsi uporabniki isto up. ime in geslo
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
V glavnem novo pri TM:
Dva nova pred. paketa ZTE S202 za samo 64€ in Samsung C3300 Champ za samo 99€.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Dejte vsi povedat kake ma to zveze s to temo ki je Moderator da briše prispeveke ki sploh niso del te teme Novo pri Tušmobilu...
13.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Dajte stisnit gumb opozori moderatorja in tam napiši, kaj te moti.
Moderator bo hitreje odreagiral
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.