Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Cunami pravi:
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Tuš znalci kako naj pridem do HTC hero.. nategujejo me že več kot 1 mesec mater dobivam popizditis...

Odpravi se v Tušmobil Celje tam te čakata 2 komada(vsaj do 14.30 ure sta se bila)

Najlepša hvala samo ne bom delal 200 km zaradi aparata, če niso sposobni da to pošljejo v svojo poslovalnico kjer mi je najbližje
wink-1.gif

Raje že počasi razmišljam o menjavi operaterja, ker še niti ena stvar za katero smo se dogovorili ni držala.
grims-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ja lej zmeni se. seveda lahko naredijo premik iz poslovalnice. Pokličeš in jih prosiš. Pa je rešeno. Drugi dan bo telefon že v tvoji poslovalnici.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Jaz sem zastopil, da je to ze naredil... in da ga ze en mesec "nategujejo"
smile-1.gif

Točno tako.

Včeraj sem poslal še mail na njihov info mai in začuda dobil hiter odgovor.

Sedaj čakam kdaj bo zazvonil moj gsm.

Citiram:

Citat:
Spoštovani,

Zahvaljujemo se za posredovano sporočilo.

Za neljubo izkušnjo se vam iskreno opravičujemo in vas z veseljem obveščamo, da vas bo mobilni aparat v prihodnjih dneh čakal na prodajni enoti MMC Ljubljana (Bratislavska cesta 9). O prevzemu mobilnega aparata, vas bodo kontaktirali na mobilno številko xxx/xxx-xxx.

Tušmobil širi svojo družino naročnikov. Veseli nas, da ste del le-te tudi vi. Ker je vaše zadovoljstvo tudi v prihodnje naš edini cilj, nas lahko v primeru dodatnih vprašanj pokličete kadarkoli na brezplačno telefonsko številko 080/ 700-700 ali pošljete elektronsko pošto na info@tusmobil.si.

Upam, da rešimo tole stvar še tale teden.
Poročam kaj se bo dogajalo
cheer.gif
mail sem že dobil.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Tomice, teb se telefon sam povezuje na net prek @m kar smo že predebatirali in tle ni napaka operaterja, ker si meu dejanski prenos podatkov v @m omrežju... zakaj se to kljub izključeni funciji data roaming dogaja, morš pa uvoznika/serviserja uprašat...

iii@ - vsekakor napiš pisno reklamacijo pa je to-to....

kak zdaj...enemu je aparat kriv da ga tušmobil neupravičeno lupu, pri drugemu pa je tušmobil kriv?
stupid-1.gif
dvomim da ima htc to napako, ker sem tudi sam obrnil cel internet okrog in ni ne duha ne sluha o kaki taki napaki na herotu. je večja verjetnost da ima tuš neko napako in se budale delajo. mene so zdaj tretji mesec zapored nategnili z gprsom. vsak mesec za okrog 5€. včeraj sem jih skenslal in sem nazaj na mobitelu

ewo mogoče neki kar bi lahko prišlo v poštev https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/821336/page/0/fpart/8/vc/1... kot kaže ta funkcija ne deluje najbolj v nacionalnem roamingu...

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
as ga že dobu?
smile-1.gif

Da sem ga dobil in zgleda, da je mail prišel v prave roke 21.1 so me klicali iz MMC da ga lahko pridem iskat.

Z aparatom zelo zadovoljen je nekaj posebnega imam še nekaj težav katere ne gredo na račun aparata ampak na povezljivost W7 z aparatom na XP dela.

Sam se še lovim in probavam ampak izkušnja je fantastična, da o prilagodljivosti ne govorim :D

Mpodlesnik

Pripravnik
23. jan 2010
41
0
6
Pozdravljeni! Nov na forumu. A ma kdo mogoče kakšno info. kdaj bo pri tušmobilu mogoče vzeti, oz. bo vsaj v ponudbi HTC Tattoo ? Glede nato da ga konkurenca iz simobila že ima zunaj 14dni
smile-1.gif

Hvala!

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Imam samo eno vprašanje. Že kak mesec se mi dogaja, da imam težave s signalom. Zadeva zgleda takole: telefon SE G900, lokacija MB, omrežje TM, signal kaže 4-5 črtic (se pravi polno). Ko me kdo pokliče ali obratno, mi signal ali takoj ali med pogovorom pade na 1, 2 ali max. 3 črtice (če so 3, je že Amerika!
cheer.gif
Dogaja se mi na različnih lokacijah, ne samo na eni (npr. doma).
Ima kdo podobne težave? Ne vem, če je napaka v omrežju ali je kaj s telefonom...
10.gif
Kako naj preverim, kje je napaka?

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Mpodlesnik

Pripravnik
23. jan 2010
41
0
6
Probaj preklopit na omrežje mobitel. Razen če maš slučajno paket vesolje te tega ne počni
smile-1.gif
Glede tattoo pa super :D

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Ne vem, če je napaka v omrežju ali je kaj s telefonom...
10.gif
Kako naj preverim, kje je napaka?
Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Poizkusi SIM vstaviti v drug mobilnik za nekaj časa ter testiraj, tako boš najlažje ugotovila ali je težava na tvojem mobilniku
wink-1.gif
.

Drugače pa klic v klicni center s točnimi podatki o lokacijah, kjer si imela težave z omrežjem.

Lp.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
info iz drugega foruma, da sta v ponudba dva nova telefona:
- Samsung B7330 Omnia Pro v tušmobil35 za 9€
- Samsung S5230 Star v tušmobil 20 za 1€

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Od kdaj pa so ti podatki?
iz apekove strani. isto shemo se lahko naredi tudi za m@ in s!. So pa bazne samo tiste, ki imajo tudi gor relejne postaje. Lokacija je nekje do 100 metrov natančno.

Mpodlesnik

Pripravnik
23. jan 2010
41
0
6
Ne vem zakaj davajo take telefone ntoer pakete! Samsung S5230 Star, v ponudbi pa imajo S5600 prestona tudi za 1EUR a je občutno bolši. Naj dajo tattoo not halo :D

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.