preko računalnika wap.tuskabina.si deluje tako kot na telefonu (poraba, zakupljene količine, tušklub ugodnosti, itd). jaz zakupljeno količino na tušmobilinternet 20gb preverjam vedno preko PCja (pot PC - router - USB modem= (na spletni strani wap.tuskabina.si). seveda na USB modemu ne deluje *123#, SMS sporočilo se ti zaračuna 0,09 €.Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
možno da je zarad tega narobe kazal, k si prek računalnika preverju, bohgavedi*123# in pa wap.tuskabina.si prek telefona bosta kr pravi naslov
sam da se ti je zdej pritistk stabiliziru
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
preko računalnika wap.tuskabina.si deluje tako kot na telefonu (poraba, zakupljene količine, tušklub ugodnosti, itd). jaz zakupljeno količino na tušmobilinternet 20gb preverjam vedno preko PCja (pot PC - router - USB modem= (na spletni strani wap.tuskabina.si). seveda na USB modemu ne deluje *123#, SMS sporočilo se ti zaračuna 0,09 €.Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
možno da je zarad tega narobe kazal, k si prek računalnika preverju, bohgavedi*123# in pa wap.tuskabina.si prek telefona bosta kr pravi naslov
sam da se ti je zdej pritistk stabiliziru
Težave GPRS pri Tušmobilu so se začele ob aktivaciji 1GB ter zgleda tudi ko so ga ugasnili v januarju. Tušmobil jebe ta GPRS prenos podatkov ...
Če se Marborgu to izpiše potem je 100% verjetnost da dobi ta znesek drugi mesec na računu. Se mi zdi da ob ukinitvi 1Gb za november in december so ti izklopili tudi tvoj dodatni paket 1GB. Edina rešitev je reklamacija (in to že januarja) => da ti februarja zagotovo pošljejo račun s pravilno obračunanimi €€€.
Moj problem prejšnje leto:
ne govor. meni so pred 1 letom zavrnili reklamacijo (šlo se je tudi za GPRS). Potem pa še tisti večer ko sem dobil reklmacijo sem kontaktiral tušmobilove tehnika in so ugotovili drug dan da je res napaka na njihovi strani. In potem klicali da se odgovor na reklamacijo spremeni itd ... Ko sem imel spet novembra težave Z GPRSom sem poslal še tisto reklamacijo ter odgovor nanjo zasigurnCitat:
Uporabnik Marburg pravi:
Ze, ze: ampak navadno uporabnik, cetudi ni necesa porabil oz. uporabil, navadno potegne krajsi konec. Navadno!
Mucna so pota dokazovanja. Sem imel ze eno "hudo" izkusnjo dve leti nazaj.
Lp
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Sem imel ze eno "hudo" izkusnjo dve leti nazaj.
Lp
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Saj za cent, dva ali evro se ne zajebavas.
Lp
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Tuš znalci kako naj pridem do HTC hero.. nategujejo me že več kot 1 mesec mater dobivam popizditis...
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Tuš znalci kako naj pridem do HTC hero.. nategujejo me že več kot 1 mesec mater dobivam popizditis...