Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
možno da je zarad tega narobe kazal, k si prek računalnika preverju, bohgavedi
smile-1.gif
*123# in pa wap.tuskabina.si prek telefona bosta kr pravi naslov :D

sam da se ti je zdej pritistk stabiliziru
smile-1.gif

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
smile-1.gif

smile-1.gif
preko računalnika wap.tuskabina.si deluje tako kot na telefonu (poraba, zakupljene količine, tušklub ugodnosti, itd). jaz zakupljeno količino na tušmobilinternet 20gb preverjam vedno preko PCja (pot PC - router - USB modem= (na spletni strani wap.tuskabina.si). seveda na USB modemu ne deluje *123#, SMS sporočilo se ti zaračuna 0,09 €.

Težave GPRS pri Tušmobilu so se začele ob aktivaciji 1GB ter zgleda tudi ko so ga ugasnili v januarju. Tušmobil jebe ta GPRS prenos podatkov ...

Če se Marborgu to izpiše potem je 100% verjetnost da dobi ta znesek drugi mesec na računu. Se mi zdi da ob ukinitvi 1Gb za november in december so ti izklopili tudi tvoj dodatni paket 1GB. Edina rešitev je reklamacija (in to že januarja) => da ti februarja zagotovo pošljejo račun s pravilno obračunanimi €€€.

Moj problem prejšnje leto:

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Marburg dogaja se pri vseh operaterjih,.. sistem žal ni nezmotljiv oz. nepokvarljiv, in odvisen od marsičesa..
b

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
smile-1.gif

smile-1.gif
preko računalnika wap.tuskabina.si deluje tako kot na telefonu (poraba, zakupljene količine, tušklub ugodnosti, itd). jaz zakupljeno količino na tušmobilinternet 20gb preverjam vedno preko PCja (pot PC - router - USB modem= (na spletni strani wap.tuskabina.si). seveda na USB modemu ne deluje *123#, SMS sporočilo se ti zaračuna 0,09 €.

Težave GPRS pri Tušmobilu so se začele ob aktivaciji 1GB ter zgleda tudi ko so ga ugasnili v januarju. Tušmobil jebe ta GPRS prenos podatkov ...

Če se Marborgu to izpiše potem je 100% verjetnost da dobi ta znesek drugi mesec na računu. Se mi zdi da ob ukinitvi 1Gb za november in december so ti izklopili tudi tvoj dodatni paket 1GB. Edina rešitev je reklamacija (in to že januarja) => da ti februarja zagotovo pošljejo račun s pravilno obračunanimi €€€.

Moj problem prejšnje leto:

Sedaj kaze normalno stanje. Kako bo cez en, dva tedna pa ne vemo. Razumi, kdor more.
Lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
sam nism še nkol tko preverju, bom pa probu, da vidm kaj pokaže...

a so ti zrihtal pol reklamacijo??

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Ze, ze: ampak navadno uporabnik, cetudi ni necesa porabil oz. uporabil, navadno potegne krajsi konec. Navadno!
Mucna so pota dokazovanja. Sem imel ze eno "hudo" izkusnjo dve leti nazaj.
Lp

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
ja zrital ja.

porabo na pcju na wap.tuskabina.si so bili presenečeni tudi tušmobilovi tehniki da res deluje.
smile-1.gif
Če se se s telefonon povežem na domač WLAN (preko tušmobil internet 20GB) mi tudi na telefonu prikaže na tuškabini lepo porabo za SIMko tušmobilinternet 20gb.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Ze, ze: ampak navadno uporabnik, cetudi ni necesa porabil oz. uporabil, navadno potegne krajsi konec. Navadno!
Mucna so pota dokazovanja. Sem imel ze eno "hudo" izkusnjo dve leti nazaj.
Lp
ne govor. meni so pred 1 letom zavrnili reklamacijo (šlo se je tudi za GPRS). Potem pa še tisti večer ko sem dobil reklmacijo sem kontaktiral tušmobilove tehnika in so ugotovili drug dan da je res napaka na njihovi strani. In potem klicali da se odgovor na reklamacijo spremeni itd ... Ko sem imel spet novembra težave Z GPRSom sem poslal še tisto reklamacijo ter odgovor nanjo zasigurn
smile-1.gif
da ja ne bi spet kej mutil :D

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Simo data, zakupljen mesecni volumen 1GB.
Pritozba pri operaterju je bila zavrnjena, po nadaljevanju na APEK-u pa je bila pozitivno resena. Visina prevec zaracunanega prometa: cca 150 EUR.
Saj za cent, dva ali evro se ne zajebavas. Ko pa dobis nenormalno visoko poloznico, glede na pretekla obdobja, pa gres kontrolirat. Moras pa seveda biti samokriticen: sem napravil toliko stroskov ali nisem? Ne mores kar pocez pritozb pisat. Vsaj sam sem taka natura: dolzan sem, placam. Nisem dolzan, ne placam.
Lp

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Mirko Tuš je s tem, ko je znižal Tušmobilov kapital iz 95 na 66 mio € pokril izgubo Tušmobilu v višini okoli 30 mio €.

Vsa izguba 31.12.2008 Tušmobila je znažala 36 mio €.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Tuš znalci kako naj pridem do HTC hero.. nategujejo me že več kot 1 mesec mater dobivam popizditis...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:

Saj za cent, dva ali evro se ne zajebavas.
Lp

res je. zdaj pa si samo predstavljaj koliko ojričov potegnejo na mesec iz tega natega
bonk.gif
meni se tudi ni dalo že tretji mesec zapored drkat za 4-5€, sem rajši pogodbo prekinil in šel h konkurenci

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Tudi to drzi, kot pravis/pises: malo tu, malo tam. Ali kamen na kamen....zrno na zrno...
Lp

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
In kaj je fora te novice. To je že znano od prejšnega leta. Pa ti nisi resen.
hysterical-1.gif

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Tuš znalci kako naj pridem do HTC hero.. nategujejo me že več kot 1 mesec mater dobivam popizditis...

Odpravi se v Tušmobil Celje tam te čakata 2 komada(vsaj do 14.30 ure sta se bila)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.