Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cunami

Pripravnik
3. feb 2009
32
0
6
Citat:
Uporabnik jolene1984 pravi:
Baje nej bi bil od jutri v ponudbi OMNIA 2 I8000 z ceno 149 v paktu 50. A mogoče kdo ve kok naj bi bila cena v še ostalih paketih?
confused-1.gif

Od jutri dalje v ponudbi...

Cene:
T50 - 149€
T35- 249€
T30- 289€
T25- 349€
Vesolje- 349€
T20- 359€
T15- 399€
T10- 429€
T5- 449€
Redna cena - 569€

Od jutri dalje pa tudi:
SONY ERICSSON YARI - T25/vesolje 19€
LG GD330 –H - T15/1€
SAMSUNG B3410 DELPHI - T15/19€

Nazadnje urejeno:

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Ne ga srat. Je kdo sploh spisal kak uraden dopis na Tušmobil? Baje je tehnično izvedljiva blokada uporabe GPRSa v M@ omrežju. Se pa seveda (še) ne ponuja kot storitev.
paketa tušmobilinternet 1gb in tušmobilinternet 20gb imata blokirano m@ omrežje in s tem gprs prenos podatkov

Tomice

Zelenc'
14. dec 2009
13
0
1
Ali to pomeni, da bi lahko tudi pri ostalih paketih blokirali samo prenos podatkov v M@ omrežju?

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Preprican sem, da to ni noben bav, bav. Postavlja pa se vprasanje, ce se operaterju kaj takega "ljubi" (beri "splaca").
Lp

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Ne ga srat. Je kdo sploh spisal kak uraden dopis na Tušmobil? Baje je tehnično izvedljiva blokada uporabe GPRSa v M@ omrežju. Se pa seveda (še) ne ponuja kot storitev.
paketa tušmobilinternet 1gb in tušmobilinternet 20gb imata blokirano m@ omrežje in s tem gprs prenos podatkov

moram to blokado kako vklopiti? ker sam imam tušmobilinternet 1gb pa vsak mesec "nekje" naberem za cca.5€ v m@ omrežju
frown-1.gif

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
napiši reklamacijo, jaz sem imel tudi s tem probleme, ker so mi neupravičeno zaračunali GPRS prenos podatkov. Meni se noče sploh v m@ omrežje povezat. Tako da bi rekel da je tistih 5 € neupravičenih.

Tomice

Zelenc'
14. dec 2009
13
0
1
Imam 15 € neupravičenega prenosa podatkov.

Sem napisal reklamacijo.

Odgovor je, da moram dati telefon Hero na servis v eni od Tuševih enot ali pa pri najbližjem posredniku, kajti pooblaščen servis je edini, ki lahko poda merodajno oceno o stanju aparata.

Zanimivo ali ne!!

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Tomice, teb se telefon sam povezuje na net prek @m kar smo že predebatirali in tle ni napaka operaterja, ker si meu dejanski prenos podatkov v @m omrežju... zakaj se to kljub izključeni funciji data roaming dogaja, morš pa uvoznika/serviserja uprašat...

iii@ - vsekakor napiš pisno reklamacijo pa je to-to....

jolene1984

Pripravnik
13. avg 2009
52
0
6
Mene neki zanima. Če sem v tupmobilovem omrežju in grem na net a se pol vedno prek tušmobil podatki dol vlečejo al je možno da gredo kdaj tudi preko mobitela???

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
če ti vmes ne preklopi med omrežji ti podatke prenaša sam prek tuš omrežja... če nimaš zakupljenga paketa 1gb je tko al tko vseeno preko katerga omrežja ti prenaša, ker je cenik enak....

jolene1984

Pripravnik
13. avg 2009
52
0
6
A pa je možno kako naredit da bi ostal v tušmobilu. Oz. a če naredim da nastavim ročno omrežje, potem ne bo preklapljal pri prenosu podatkov med omrežji?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Tomice, teb se telefon sam povezuje na net prek @m kar smo že predebatirali in tle ni napaka operaterja, ker si meu dejanski prenos podatkov v @m omrežju... zakaj se to kljub izključeni funciji data roaming dogaja, morš pa uvoznika/serviserja uprašat...

iii@ - vsekakor napiš pisno reklamacijo pa je to-to....

kak zdaj...enemu je aparat kriv da ga tušmobil neupravičeno lupu, pri drugemu pa je tušmobil kriv?
stupid-1.gif
dvomim da ima htc to napako, ker sem tudi sam obrnil cel internet okrog in ni ne duha ne sluha o kaki taki napaki na herotu. je večja verjetnost da ima tuš neko napako in se budale delajo. mene so zdaj tretji mesec zapored nategnili z gprsom. vsak mesec za okrog 5€. včeraj sem jih skenslal in sem nazaj na mobitelu

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
pa se ti to dogaja tudi v drugem telefonu, torej dodatno zaračunavanje gprsa čeprav si samo na tuš omrežju???

Citat:
Uporabnik jolene1984 pravi:
A pa je možno kako naredit da bi ostal v tušmobilu. Oz. a če naredim da nastavim ročno omrežje, potem ne bo preklapljal pri prenosu podatkov med omrežji?

če prestavš na ročno ti ne bo preklapljalo....

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ne branim Tuškota, a tukaj je "fora" v nastavitvah samega telefona.
1. Preveri katere aplikacije potrebujejo povezavo z internetom.
2. Preveri, katere aplikacije imajo nastavljeno samodejno "osveževanje" podatkov (npr. kak Weather program).
3. Spremeni nastavitve teh progamov na ROČNO "osveževanje".
4. Konec "neupravičenih" in "nepravilnih" računov.

Deluje pri VSEH ponudnikih mobilnih storitev
evil.gif

lp

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Jaz sam vem pri HTC touch HD, da greš lepo na internet. Imaš Tušmobil omrežje ( EDGE), 3G sem imel izkopljen. Med surfanjem pa te za kakih par minut kar poveže ne Mobitelovo omrežje in to sem že nekajkrat opazil. Kar na lepem se prižge oznaka za roaming med surfanjem (pa čeprav imam poln signal). In sem sprva HTCja obsojal, čisto isto se mi zgodi na Nokiji e51. Pa imaš pri HTCju ročno nastavljeno Tušmobil omrežje, pa se mi tisti znak za roaming pojavi med surfanjem.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.