Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Vsi? Telefoni? Ne
Operaterji? Skorajda...
wink-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
hysterical-1.gif

Ker si ti pacient.
Ne podaš komentarja na to da so ste telefone podražili tudi za faktor x 100, ampak raje napišeš, da če tuš nebi vlagal v omrežje bi imel 20mio dobička
hysterical-1.gif
No shit, ampak kruta realnost je, da brez vlaganja v omrežje ne gre, pa čeprav tebe osebno to potolaži, lastnike pa verjetno ne.

Aja kako je pa kaj s trusted brand 2009, glede na to da je tuš ultra uspešen in vele cenjen?

Nazadnje uredil moderator:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
slej ko prej je bilo za pričakovati, da se bodo cene enkrat dvignile, ker nižanje cen ne more it v nedogled... Pač slovenski mobilni trg je čist zafuran zato pa imamo tako...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj ni cel halo... glih tolk jamranja je, kot pri vseh, ki so dvignili cene...

Mogoce je pri TM problem ta, da nekaj uporabnikov zivi v prepricanju, da se kaj takega ne more nikoli zgoditi... da je TM najboljsi, najcenejsi in v vsem naj naj naj... Teh uproabnikov pomoje ni ptorebno posebej izpostavljati, ker vecina tako ve, na katere osebke ciljam
grims-1.gif

In ti osebki so sedaj stistnili rep med noge in so cisto tiho
hysterical-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
v vmesnem času so spremenoli prepaid tarfo na 8cen/min, pa znižal so prepaid paket iz 10€ na 4€, zdej je pa očitno spet akcija z Tušom in ga dobiš za 1€ celo... So pa včeraj podražili nekatere telefone, oziroma zmanjšali subvencije...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
...ni mi jasno... ko to naredi M@, je pač podražil telefone. Ko to nardi S!-jah, je treba cene dvignt. Ko to nardi TM, je pa cel halo...
13.gif
?

Halo je zaradi tega, ker so se navadili, da se smejejo Tušmobilovim uporabnikom, ob enem pa molili boga, da se njihov operater približa ugodnostim in očitnim prihrankom, če nič drugega, katere Tušmobil ponuja.

Torej Tušmobil je tisti, ki diktira tempo in če se bo zadeva ustavila pri njem, kar si uporabniki seveda nikakor ne moremo privoščiti, bomo zelo kmalu prišli na stanje pred prihodom Tušmobil-a, seveda si zaposleni na Mobitel-u ter Simobil-u in drugje to želijo, saj bo posledično ponovno višji dobiček na račun uporabnikov in posledično višja plača
grims-1.gif
.

Mene kot uporabnika Tušmobila in dejanskega plačnika položnic to skrbi in si ne želim iti nazaj na staro stanje drugih operaterjev.

In sedaj je nastala panika
hysterical-1.gif
.

Lp.

Nazadnje urejeno:

skokica88

Zelenc'
7. jul 2009
3
0
1
v vsakem primeru se Tušmobilu dviga število uporabnikov, Mobitelu pa kr mal pada, tk d Tušmobil nadaljuje z osvajalskim pohodom
cheer.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik skokica88 pravi:
v vsakem primeru se Tušmobilu dviga število uporabnikov, Mobitelu pa kr mal pada, tk d Tušmobil nadaljuje z osvajalskim pohodom
cheer.gif

tako nekako izgleda za zunanjega opazovalca,...mislim da je realna slika Tuša bolj črna kot jo prikazujejo ,...

b

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
...ni mi jasno... ko to naredi M@, je pač podražil telefone. Ko to nardi S!-jah, je treba cene dvignt. Ko to nardi TM, je pa cel halo...
13.gif
?

To so pa (predvsem tisti) Slovenci, ki imajo visok samounicevalni nagon. Podobno je pri bankah - vsi jih kritizirajo (z najvecjo NLB na celu, ki je tudi najdrazja), pa nic ne naredijo za to, da bi sli drugam.
smirk-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
predplačniški paket tušmobilmini za 1 € (za 5 zvezdic kar 74 % ceneje)

Mi lahko nekdo razlozi, kaksne barve so zdaj te zvezdice/nalepke? Menda se obcasno spreminjajo, pa ne vem, katere veljajo? Jaz imam en kup svetlozeleno/oranznih.

skokica88

Zelenc'
7. jul 2009
3
0
1
Na netu finance.si je blo 19.9.2009 objavljen članek Relativna rat uporabnikov mobilne telefonije se je ustavila. Točno piše, da je Mobitel imel v lanskem druge trimesečju 62% uporabnikov, v letošnjem drugem četrtletju pa le še 57,6 odstotkov.

Tušmobilu se je podvojil delež v enem letu. Pred letom dni je imel 3,4% uporabnikov. V četrtletju poprej je imel 6,3%, v drugem četrtletju pa 6,9%.
aplauz.gif

Valda drži, da Mobitel še vedno prevlada, vendar delež očitno pada!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne pozabi da gredo počasi cene gor tudi pri Tušu in tudi vezave bodo počasi potekale,...
ma saj to itak že vse veš,... a vseeno,...

b

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Jaz nimam nobene vezave pri Tušu, sem zadovoljen uporabnik, položnica je pa konkretno nižja od S!.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.