Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Zanima me hipotetično: Uporabnik, ki kliče nekoga in predvideva da se klicoči nahaja na območju testiranja. In če se tisti, ki ga kličem ne nahaja na testnem območju, bi moral ta uporabnik, ki kliče, plačati?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
mislim da ne, pogoj je samo, da kličeš ti iz tega testnega območja na umts 900mhz frekvenci in kličeš drugega tuš userja za katerga pa ni važno kje se nahaja....

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Potem je OK, so pravila dovolj jasno določena. Hvala za informacijo.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
do takrat so tudi brezplačni klici in videoklici v domačem omrežju ter prenos podatkov. Vse na Tušmobil UMTS 900.
smile-1.gif

Bravo...!!!
Zdaj pa naj TM še vrže za mano telefon, ki laufa na umts 900, ker imam 1 leto star gsm, ki podpira samo umts 2100
rolleyes-1.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Ovca, mogoče sem malo čudno napisala - ura je bila že na "tilt"...
grin1.gif

Point je, da sem lani kupila telefon, ki mi je všeč, zadovoljuje mojim potrebam, ima vse, kar potrebujem (razen qwerty tipkovnice, ki jo je imel prejšnji, pa bom preživela...) in če ne bo doživel nekih večjih pretresov (beri padcev), ki bi vplivali na njegovo delovanje in stroške, ki so povezani s tem ali če izvzamem še morebitne sw težave, bo držal še cca 2 leti, če ne še dlje.
zmaga.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Hojla!

Ovca, mogoče sem malo čudno napisala - ura je bila že na "tilt"...
grin1.gif

Point je, da sem lani kupila telefon, ki mi je všeč, zadovoljuje mojim potrebam, ima vse, kar potrebujem (razen qwerty tipkovnice, ki jo je imel prejšnji, pa bom preživela...) in če ne bo doživel nekih večjih pretresov (beri padcev), ki bi vplivali na njegovo delovanje in stroške, ki so povezani s tem ali če izvzamem še morebitne sw težave, bo držal še cca 2 leti, če ne še dlje.
zmaga.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Kdo pa je reku da ne trži 3G na 2100mhz je res da še ne delujejo videoklici...A kar se tiče UMTS900 tam je samo testno obdobje...in ni rečeno da bo po končanem testnem obdobju tut šlo v uporabo za vse uporabnike in da bi se gradile bazne UMTS na 900Mhz
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
V ITuš SMS po 10 centov, ne dobrih 5, kot ima to objavljeno na Tuškabini
uf-1.gif

Na netu je prava cena.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Sem opazil, da ni presledka: V I Tuš... Mišljeno SMS iz Italije v SLO. Da ni dobrih 5 ampak je po 10 centov.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
mene pa zanima če pride do konca leta kaki android telefoni (htc junak recimo) ali pa n97 v ponudbo?

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.