Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Se opravičujem za off, ampak:

Vse najnaj
cheer.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
hvala bogu,... vsakemu svoje,..
jaz pa ravno čakam špediterja, ki naj bi mi pripeljal sedežno,... cifra 070 nedosegljiv že več kot pol ure,... upam da ima sms zgrešeni klic da me pokliče
10.gif

b

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
hvala bogu,... vsakemu svoje,..
jaz pa ravno čakam špediterja, ki naj bi mi pripeljal sedežno,... cifra 070 nedosegljiv že več kot pol ure ,... upam da ima sms zgrešeni klic da me pokliče
10.gif

b
Verjetno je bila stevilka prenesena k drugemu operaterju- mogoce na Si.Mobil??
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Številka je pri izvornem operaterju torej TUŠU,... sedaj se mi je že javil in pripeljal sedežno,...
Objasnil je tudi da se mu to dogaja, sam ker plačuje manj kot je prej na Mobitelu se je s tem sprijaznil,...

b

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Številka je pri izvornem operaterju torej TUŠU,... sedaj se mi je že javil in pripeljal sedežno,...
Objasnil je tudi da se mu to dogaja, sam ker plačuje manj kot je prej na Mobitelu se je s tem sprijaznil,...

b

Omenil bi mu ponudbo ter kakovost pri S@....
grims-1.gif

Lp.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne sekiraj se,... ima anex še do februarja,...sem mu pustil vizitko pa se domeniva po poteku anexa,...

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zakaj vip,... ustreža se uporabniku orto u nulo,...morda ga celo prepričam za orto 4 ever :)
b

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Zanimivo, jaz pa poznam podjetnika, ki je ves srečen, da se je končno rešil simobila. No, res je sedaj pri mobitelu, kr mu j zanesljivost važnejša od cene
wink-1.gif

Lithium

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kakšega poznam tudi ki je zamenjal že oba tuša in si.mobil, poznam pa nekaj tudi takih, ki so menjal mobitel in tuš,...
vsakemu svoje,...

b

ahac

Pripravnik
19. avg 2007
99
1
8
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
A ima tušmobil roaming v Severni Koreji?

Tam ti menda cariniki zaplenijo telefon in ga dobiš nazaj ko zapustiš državo.... tko, da ti noben roaming ne bi koristu.
Lahko ga pa probaš prešvercat notr, ampak če te dobijo...
uf-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
In kaj ti nuca IPv6?

Tusmobil.si in tustelekom.si nimata IPv6 zapisa. Hell, še cisco.com ne podpira IPv6...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik ahac pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
A ima tušmobil roaming v Severni Koreji?

Tam ti menda cariniki zaplenijo telefon in ga dobiš nazaj ko zapustiš državo.... tko, da ti noben roaming ne bi koristu.
Lahko ga pa probaš prešvercat notr, ampak če te dobijo...
uf-1.gif

Imajo pa state of the art mobilno tehnologijo 3G, vse po zaslugi dela in truda ljubljenega vodje, ki bo tako svoj narod povedel v svetlo prihodnost.
grims-1.gif

Ogo

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
do takrat so tudi brezplačni klici in videoklici v domačem omrežju ter prenos podatkov. Vse na Tušmobil UMTS 900.
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Brezplacno je samo, ce klices drugega uporabnika Tusmobila ... vsaj tako pise na http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_content&view=article&id=66&Itemid=103

Kaj pa obračun opravljenih storitev v testnem obdobju?
V testnem obdobju bodo brezplačne storitve: Odhodni klic, videoklic in prenos podatkov (za vse storitve velja, če so opravljene v omrežju UMTS na 900MHz, v Tušmobilovem lastnem radijskem omrežju, pri klicu na drugega Tušmobilovega uporabnika). Uporabnikom svetujemo naj preverijo lokacije odprtih področij testiranja. Vse ostale storitve bodo obračunane po ceniku.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.