Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
..počasna je ko 100
evil.gif

Se popravljam.. Modem je krepnu vmes...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
prijatelji s Tuša,...
zahvaljujem se vam za IP ban na vašem forumu,...

Informacija
Vaš račun je za vedno onemogočen na tem forumu.
Za več informacij kontaktirajte administratorja foruma.
Vaš IP je bil onemogočen.

vam je konkurenca trn v peti?

b

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Samo zate
smile-1.gif
:

Citat:

MMS tajnica bo glasovna sporočila klicateljev posredovala v MMS obliki sporočila. Uporabnik ima možnost, da si sam nastavi v katerih pogojih želi, da se klicatelju oglasi MMS tajnica. Na voljo ima naslednje možnosti:

* kadar ima izključen mobilni telefon
* kadar je zveza zasedena
* kadar je nedosegljiv
* kadar na klic ne more odgovoriti

Vklop storitev
Storitev MMS tajnica se lahko vklopi oz. izklopi na dva načina. V meniju svojega mobilnega telefona poiščite preusmeritve in izberite željene nastavitve ali v telefon vtipkajte spodaj navedene kratke kode in pritisnite tipko za klic:

* Preusmeritev direktno preko telefona na številko +38670100001
V meniju telefona pod nastavitve/preusmeritve nastavite, katere klice bi rad preusmeril na MMS tajnico
o vedno preusmeri vse klice
o preusmeri, kadar je zasedeno
o preusmeri, kadar ni odgovora
o preusmeri, kadar sem nedosegljiv
* Preusmeritev preko kratkih kod:
o vedno preusmeri vse klice:
+ vklop: *21*0038670100001#
+ izklop: #21#
o preusmeri, kadar je zasedeno
+ vklop: *67*0038670100001#
+ izklop: #67#
o preusmeri, kadar ni odgovora:
+ vklop: *61*0038670100001#
+ izklop: #61#
o preusmeri, kadar sem nedosegljiv:
+ vklop: *62*0038670100001#
+ izklop: #62#

Kadar je MMS tajnica vključena, se klicatelju predvaja naslednje sporočilo: "Pozdravljeni, vključena je MMS tajnica, po pisku pustite sporočilo."

Načini, ko je uporabnik obveščen o klicih v času njegove nedosegljivosti?

* v primeru, da klica ne morete prevzeti (ste nedosegljivi, zasedeni, ali se ne javite) in ste imeli nastavljeno MMS tajnico a vam klicatelj ni pustil sporočila, hkrati pa imate aktivirano funkcijo sms zgrešeni klic boste prejeli obvestilo o zgrešenem klicu
* v primeru, da da klica ne morete prevzeti (ste nedosegljivi, zasedeni, ali se ne javite) in ste imeli nastavljeno MMS tajnico, klicatelj pa vam je pustil sporočilo, boste prejeli naslednje MMS sporočilo: Zadeva: Glasovno sporočilo. Samo glasovno sporočilo pa boste prejeli kot priponko MMS sporočila.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
prijatelji s Tuša,...
zahvaljujem se vam za IP ban na vašem forumu,...

Informacija
Vaš račun je za vedno onemogočen na tem forumu.
Za več informacij kontaktirajte administratorja foruma.
Vaš IP je bil onemogočen.

vam je konkurenca trn v peti?

b
IP od SI.mobila in Mobitela je zaklenjen le od glavne stavbe obeh podjetij. V službi se dela in ne prebira forumov
smile-1.gif

če želijo delavci SI.mobila in Mobitela sodelovati na forumu pa dobrodošli med vašim prostim časom. Lahko povem samo ko se je nekdo pred 1 letom prijavil pred mobitelovega glavnega IPja. Najprej, da je Mirkotov najboljši prijatelj in mu je povedal da bo prodal tušmobil. Za pol leta isti osebek trdil, da nima Tuš za 2009 zagotovoljenega m@ roaminga.

Vem, da je m@ klicnem centru ukazano da morajo pisati po forumih in namerno blatiti konkurenco. Med delavnim časom jim to ne bomo dopustili. Če že morajo naj to delajo doma (med njihovim prostim časom). Potem pa dobrodošli :=)

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Globoko podpiram ta pristop!

spostovani modi in admini alterja, ga lahko prosim se vi uvedete za ta dva drekaca?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
blue007 in ovca hvala za pojasnila,...
v večini primerov itak nimam časa letat naokrog po forumih,...se pa 2x -3x na dan najde tudi za kratek pregled novosti na alterju in FB,... še vedno pa bi lahko zadevo pogledal od doma, če ne drugače preko mcc,..

b

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
No, zaenkrat bomo tukaj ostali fer do vseh operaterjev in članov, ki bodo spoštovali pravila. Poizkušamo imeti demokratičen in konstruktiven kotiček, za razliko očitno ... Se bo pa striktneje obravnavalo kršitve spemanja.

Tudi kakšen proxi ni problem izbrati, če bi kdo potem že hotel dostopati s teh družb in verjetno, če ima kdo namen, to že počne.

P.S.: Kdor meni, da kdo krši pravila ali je preprosto nadležen, naj pa le opozori moderatorja. Kritike dobrodošle za boljši jutri
wink-1.gif

Sedaj pa nazaj na temo, Novo pri Tušmobilu.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Lepo uporabi mobilni internet. Mogoče pa bo naš prijatelj blokiral še te uporabnike. No, mogoče je potem bolje, da blokira kar celo Slovenijo. Sicer pa mi gre dobesedno na smeh ob takšnih amaterskih potezah, me pa ne presenečajo, so pač v stilu celjskih podjetnikov, ki se radi vozijo s snežnimi sanmi in se z njimi kdaj zapeljejo celo v gostilno, da se ja vidi, kdo je največji džek.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Khm, kaj imaš ti proti celjskim podjetnikom?
smile-1.gif

Blue007: Se pa tudi meni zdi neumno, da blokiraš IPje od konkurence ... dokler sem še jaz fural forum070, je bil le ta odprt za vse.

Lithium

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.