Ja na žalost samo pri Brezmejnih, ki pa so dražji od teh novejših zdaj, tak da brezmejni se splačajo samo v primeru, da se greš Multipaket špilat, bodisi za tablet, bodisi za družino.
Drgač pa VseNajbolše se pomoje dobro prodaja, pa so zato ukinili tistih 5000. Takrat je zelo hitro številka padla iz 5000 na 3000, tak da sklepam, da so zdaj šli že čez, odvisno seveda od tega, koliko jih gre na vsenajbolše, koliko pa na Free pakete.
Drgač pa jaz mam zelo dobro idejo za paket, namreč preveč izbire zmede potrošnike, jaz vem da večina ljudi sploh ne ve vseh opcij, sam požirajo ko jim jaz razlagam, ko vem sceno napamet. Poleg tega je en sam paket veliko lažje oglaševati. Tak da jaz bi imel samo en paket za vse uporabnike, in bi se ta paket samodejno prilagajal glede na porabo. Ne bi bil ravno na pulze, ker to je out, pač pa bi bil nivojski(tier). Nivojev bi bilo kakih 5, da ni preveč komplicirano(z dodatki za ekstremne uporabnike). Iz opcij telefon bi pa jaz ukinil prenos podatkov(in torej kak evro pocenil), ker samo zmedo delajo uporabnikom, ker si moramo kombinacije preračunavat, če nam namreč že opcija da poatke lahko vzamemo paket z manj podatki itd...
In vsak mesec bi ti bil zaračunan tisti nivo, v katerega spadaš. Konec skrbi za potrošnika en sam paket, ki je za VSE od tisith, ki porabijo 5€ do tistih, ki porabijo 500€, to bi šlo za med če je pravilno oglaševano in v cenovnem rangu Free paketov.