Citat:
Uporabnik asko pravi:
Ja res .. se posipam....Zato pa ne maram trajnikov (oz. DB). In to bodo zaradi SEPE verjetno uvedli večinoma vsi poslovni subjekti.
Se bojim res.
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Ja res .. se posipam....Zato pa ne maram trajnikov (oz. DB). In to bodo zaradi SEPE verjetno uvedli večinoma vsi poslovni subjekti.
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Kokar razumem bo Tušmobil 0,26 € dal banki in ne bo banka več zaračunala trajnika (NLB je za trajnik zaračunala 0,20 €).
Nekatera podjetja bodo s 1.1.2013 ukinila trajnik, ker sem ji to več ne splača in je uvedba predraga.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
operater mora banki vsakič poslati vse podatke,.. banka pa vrne ali je plačala ali pa ni mogla,..
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
operater mora banki vsakič poslati vse podatke,.. banka pa vrne ali je plačala ali pa ni mogla,..
Ja, ampak pravim, da to verjetno ni čisto nič drugače, kot pred spremembo? Spremenilo se je to, kje ti "sklepaš" direktno bremenitev.
Mogoče si spregledal, Tušmobil bo poleg bančne provizije za vsakično direktno bremenitev, še sam računal vsako tako direktno bremenitev.
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
...P.S.
Moj recept je ta, da ker nimam nobene koristi od e-računa, kot zgolj to, da je avtomatično prenešen podatek v e-banko in jaz zgolj kliknem na plačilo, preferiram, da operater lepo pošlje račun v fizični obliki po pošti, sam si vzamem čas, da tistih par podatkov vnesem v e-banko ter plačam, tako bo potekalo vse dokler akterjev ne sreča pamet ter se zmanjša apetit po služenju na račun megle..........
Amen!
Lp