Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Zdaj če prav razumem iz vajinih pogovorov, je najbolje, da najprej odjavim sekundarno številko iz multipaketa in nato delam prenos nosilne številke k drugemu operaterju. Ta prenos pa opravi tisti operater, h kateremu se prestopa. Ja?
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
mislim da nima veze kdo je nosilec v multipaketu. dokler bo vsaj 1 stevilka aktivna, bo multipaket aktiven
tudi ce preneses nosilno st.
nosilna st nima veze z obstojom multipaketa. ti lahko ob sklepanju 5 stevilk reces da naj bodo vse st nosilne ali pa nobena....
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Možno, da UMTS omrežje nadgrajujejo na HSPA+. To lahko pove le Jest če se je pri njemu doma kaj drugačna hitrost. V Mednem in Medvodah sem ta teden zaznal, da soTuševe bazne, ki so na relejnem linku naj bi imele HSPA+. Če je kakšna razlika v hitrosti mora pa Jest povedat (če je do nadgradnje dejansko prišlo).
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Točno tako, po tvojem mnenju, po mojem sem pa že napisal kako je in tako se tudi izvaja v praksi. Saj se prekine, tvoja mobilna številka, ki ni več aktivna pri TM, so pa še vse ostale številke znotraj Multipaketa in dokler je v njem vsaj 1 številka bo Multipaket aktiven, zato če želiš celotno prekinitev moraš še ostale ukiniti na prodajni enoti, to pa po želji pred prenosom ali po prenosu. Nosilna številka nima takšnega pomena/teže, kot ji ga ti pripisuješ in tudi nikoli ni bilo rečeno, da se bo v primeru prenosa "nosilne številke" prekinilo celotno razmerje/paket.
možno, da bi bile obe gor.Citat:
Uporabnik Macola20 pravi:
Ravno v sredo sem bil na tem koncu (Tapos), pa sem hotel pomagati Svetuidej, najti to anteno LJ142. Našel sem samo antene na dimniku tekstilne. Signal je nihal med -57 do -63dB. Potem sem ugotovil, da ima on to označeno kot Simobil. Mogoče ti več kje bi bila ali sta mogoče obe gor?