Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne vem kje se nahajate a jaz s tem nimam problemov,.. opažam pa problem nekje sredi ceste Jezero-Črna vas kjer Sveta Ana še ne prevzame svojega dela in klic ostaja na eni lj bazni, ter prva galerija (pred predorom golovec) kjer te v smeri btc-rudnik vrže ven
10.gif

borovnica

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Se popolnoma strinjam s tabo.

Pred približno dvema tednoma se mi je zgodilo nekaj nerazumljivega. Dve osebi sta me klicali (iz simobila) v razmaku minute, obema je telefon lepo dajal znak da kliče (tu-tutu). Jaz sem imel telefon prižgan, signal 4-5 črtic, a nisem prejel ne klicev, ne imel neodgovorjenih klicev in tudi ne kakršnega koli sms-a o neodgovorjenih klicih nisem dobil!

Ko smo ugotovil kaj se mi je zgodilo, sem se kar zgrozil!! Simobil kako je to dopustno? Kaj naj si mislijo/-mo poslovni uporabniki?

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Hmm, dejstvo da tušmobilov roaming deluje celo v USSR je zelo vzpodbudno, dodajte še letno zalogo tuš keksov in tuš mleka pa v hipu sklenem razmerje!

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Jst bom tko reku: že lep čas sem pri Tušmobilu, nobenih problemov, zapravim veliko manj, kot prej, roaming z Mobitelom deluje bp, pošiljanje in prejemanje smsov pa mi recimo deluje tudi iz/v Dominikansko republiko, ravnokar testirano, sem dopustnike ponucal za test
wink-1.gif
tako da jaz sem zaenkrat zelo zadovoljen...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tušmobil bo občutno podražil SMS sporočila, poslana v tujino - cena bo 20 centov. Čestitam!
Sedaj pa se bo treba vprašati, kako bo sprememba cen vplivala na količine v zakupljenih paketih.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Tema ni simobilova pa vendar, izvoz na dunajsko v smeri proti btc-ju. Stojis na semaforju in prekinja pogovor. Pa se en kup je takih zadev. Druga stvar pa je, se ti zdi prav, da leta 2008 konkurencnemu mobilnemu operaterju v glavnem mestu zjebe signal? Reciva kar golovec ali pa crna vas? To ni neka vukojebina, da se razumemo, sploh golovec.

Sicer pa se pri simobilu samo se smejim, denimo mojega telefona na aneks sploh nikjer niso naslo v racunalniku pa se kaksna cvetka bi se nasla.

p.s. vem, da nisi nic kriv, enako se kdo drug, ampak zadeva pod drobnogledom je res smesna.
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Poglej. Ne bom oporekal tvoji kritiki, zavedaj pa se naslednje zakonitosti: niti pod razno ne moreš pričakovati, da bo top kvaliteta na voljo po nizki ceni. Tega ni nikjer.

Simobil je cenovno še kar ugoden ponudnik in logično je, da morajo uporabniki posledično shajati s kakšno nevšečnostjo. S tem ne glorificiram Mobitela ali dodatno tunkam Tušmobila, vsak si je našel svojo pozicijo na trgu. Mobitel se skuša iti top ponudbo pri telefonih, omrežju, zmogljivosti, storitvah in zanesljivosti, a je tudi cena največkrat temu primerna, torej višja kot pri konkurenci.

Tušmobil pa je krepko zadaj pri naboru storitev, omrežju in še čem. Je pa tudi cenovno v nekaterih stvareh ugodnejši kot Simobil in Mobitel.

Nekateri vozijo Audi A8, drugi A4, tretji pa Golfa. Sam oceni, kam spada kak operater...

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Tušmobil pa je krepko zadaj pri naboru storitev, omrežju in še čem. Je pa tudi cenovno v nekaterih stvareh ugodnejši kot Simobil in Mobitel.
to se bo spremenilo za 1 leto al 2
cheer.gif
konkurenca ima čedalje manj argumentov zakaj ne iti na tušmobil. čez 30 nedelujočih oddajnikov, ki imajo že dovoljenja še čaka na vklop. Storitve bodo jeseni kar deževale.

70 % prebivalstva ki uporablja samo telefonija in sms je trenutno čisto dovolj, za ostalih 30 % pa bo tudi v prihodnosti poskrbljeno. Najprej pride na vrsto mobilno plačevanje
cool-1.gif

Najlažje se je obdržat na trgu, da imaš kakovostno omrežje z veliko dodatnimi storitvami. Tušmobil poskuša iti po tej poti. V primerjavi z začetkom Tušmobila se je stanje krepko izboljšalo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
že nekaj časa govoriš o poplavi storitev a tega nekako ne najdem,... storitve se oddaljujejo kot komercialni štart,...tudi izguba ne govori dežju storitev,....

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
shumi,.. strinjam se da nam ta golovec in črna vas res nista v ponos a prioritete so postavljene tako da moja/tvoja pot ni v vrhu. moram pa reči da se fantje trudijo in stalno nadgrajujejo in ni hudič da pridem na vrsto,...
borovnice tudi letos ni na vrsto
jezen.gif

l.p. b

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
že nekaj časa govoriš o poplavi storitev a tega nekako ne najdem,... storitve se oddaljujejo kot komercialni štart,...tudi izguba ne govori dežju storitev,....

b
boljše 3 meseca kasneje dat storitev pa da deluje, kot dat ven storitev kot da ne deluje. Naprimer SMS zgrešen klic je na brnčičevi delal 2 meseca brez problema, samo raje počakal da je čisto stestirano.

Mi nismo taki kot T-2 kot da ven mobilno telefonijo, pa ne deluje 70 % le tega na začetku
cool-1.gif

Vi pa raje Simobilovo omrežje zrihtajte, sem oddaljen 0,5 do 1,0 km od oddajnika pa mi vaš UMTS vleče 0,2 mbit/s. Ne vem kaj vam nuca storitev HDSPA če vaš internet ne dosega hitrosti navadnega UMTSa
uf-1.gif
na začetku uporabe neta in ob nadgradnji modema prejšnji teden mi je net šibal 1,8 mbit/s (3 dni), drugače pa skoz konstantno 0,2 mbit/s. Ali imate nesposobne kadre da neznate omrežje porihtat, ali zanalašč zapirate hitrost in jo omejujete za paket Unlimited.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:

b
boljše 3 meseca kasneje dat storitev pa da deluje, kot dat ven storitev kot da ne deluje. Naprimer SMS zgrešen klic je na brnčičevi delal 2 meseca brez problema, samo raje počakal da je čisto stestirano.

Mi nismo taki kot T-2 kot da ven mobilno telefonijo, pa ne deluje 70 % le tega na začetku
cool-1.gif

Vi pa raje Simobilovo omrežje zrihtajte, sem oddaljen 0,5 do 1,0 km od oddajnika pa mi vaš UMTS vleče 0,2 mbit/s. Ne vem kaj vam nuca storitev HDSPA če vaš internet ne dosega hitrosti navadnega UMTSa
uf-1.gif
na začetku uporabe neta in ob nadgradnji modema prejšnji teden mi je net šibal 1,8 mbit/s (3 dni), drugače pa skoz konstantno 0,2 mbit/s. Ali imate nesposobne kadre da neznate omrežje porihtat, ali zanalašč zapirate hitrost in jo omejujete za paket Unlimited.

in spet živo nakladanje s strani eurodj...nič novega...
evil.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
mobilno plačevanje? upam da se boste odločili za moneto in ne za nek čuden sistem, ki bo deloval samo v tuševih trgovinah ...

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
"Družba Tušmobil bo v mesecu avgustu implementirala novo napredno storitev, ki bo njenim uporabnikom omogočala pošiljanje SMS sporočil v 600 omrežij po vsem svetu.Družba Tušmobil bo zato dne 15.8.2008 spremenila ceno za pošiljanje SMS sporočil v države Območja 4 in 5. Nova cena bo 20 centov/SMS z vključenim DDV.

Cene SMS sporočil, poslanih v države Območij 1, 2 in 3 ostajajo nespremenjene, 8 centov/SMS z vključenim DDV."

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Pošiljanje sporočil v države območja 1, 2 in 3 ne bo podražilo. Za Tušmobilove naročnike, ki z različnimi tušmobil paketi znotraj njih že dobijo določeno število SMS sporočil do mejnega števila SMS sporočil, ne spremeni nič, četudi pošiljajo SMS sporočila v območje oddaljenih držav, kjer bodo cene SMS sporočil zvišali. Višja cena v 4. in 5. območju jih bo prizadela tako šele, ko bodo porabili svojo kvoto.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.