Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
MMSji pridejo prav takrat, ko zmanka SMS-jev
grims-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
a billing mate tud od njih? K ni ravno vzor odlične robe =)

Vse je relativno. Tudi M@ se nima kaj za hvalit, ker ima enako zanič račune, kljub 15 let za seboj. Še vedno butaste postavke, klic v bla bla omrežje 1 komad (čisto vse postavke so 1 komad), namesto pravilnih s ceno na komad krat komadi je znesek. S tem, da če bi hotel ponudit reči kot so lojalnostne minute, bi se verjetno otelili, oz. bi bil to mega projekt za 15 mio EUR "ljubljenemu" dobavitelju, da pošrafa tako IN/prepaid škatle, kot raznorazne charging škatle za postpaide, seveda na koncu vse kao delo vrhunskih slovenskih strokovnjakov zaposlenih pri Mobitelu (in 10.000 indijančkov v Bangaloreju), ki vse napravijo v rekordnem času (projekt začet 3 leta nazaj).
smile-1.gif

Kaj Tušmobil konkretno ima, pa najde Gugl:
http://www.si21.com/news.php?id=60033

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Nisi razumel kaj sem hotel povedat tako da si zgresil tudi s svojim pointom ki si ga zelel izpostavit pri komentiranju mobitelovega billinga. Nisem imel v mislih postavk na racunih (ker pojma nimam kako izgleda njihov racun)

Ocitno ne ves kdo je za mobitel rihtal (se rihta) IN skatle.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
EuroDJ, dej se mau umir, ker folk že dobiva alergijo nate in posledično Tušu promet upada.
wink-1.gif
sory me Tušmobil plačuje za promocijo
evil.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
sory me Tušmobil plačuje za promocijo
evil.gif
torej se tvoji posti lahko tudi uradno smatrajo kot oglaševanje? upaj le, da ti Alterjevci ne izdajo računa
wink-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
razprodaja.jpg

Dva telefona že za 1 € ob sklenitvi enega naročniškega razmerja.

Paketi:
  • 1. 2 x LG KG800 CHOCOLATE za 1 € v paketu tušmobil20
    2. Motorola V8 + Motorola W377 za 1 € v paketu tušmobil25
    3. LG KG800 CHOCOLATE + LG KU580 HERO za 1 € v paketu tušmobil30
    4. Sony Ericsson W880i + Sony Ericsson K530i za 1 € v paketu tušmobil30

Celotni cenik paketov v akciji.

Cena 1 € za paket, ki vsebuje dva mobilna telefona, velja za naročnike navedenega paketa ob sklenitvi naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vse cene so izražene v evrih in vključujejo DDV. Slike so simbolične. Navedene znamke so registrirane blagovne oz. storitvene znamke njihovih lastnikov.

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Se že puca zaloga in povečuje minus na računu.
bonk.gif
Glede minusa ne skrb, bo Engrotuš prek Skupine Tuš dal nekaj dnarcev
smile-1.gif

trg je prezasičen in še bo, tako da je treba biti inovativen če želiš uspeti
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
euro dj to je res vprašanje pa koliko časa,...

Mirko je ornk privatnik in verjemi da gleda na vsak cent,... saj če si tam zaposlen itak veš,...

b

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
zadovoljen sem da sem pri mirkotu zaposlen
smile-1.gif
Mirko bo kmal svojo elektriko proizvajal in jo preprodal prek firme Tuš Energija, sam bo gradil stanovanjske objekte, itd.

Tušmobil gre v to smer da bo čim bolje implementiran v trgovino, kino, črpalke, itd. Tukaj pa so drugi operaterji mrzli. Tušmobil in Tuš Telekom odpirata poslovalnice v Tuš supermarketih. Povej kaj je večje zadovoljstvo greš v trgovino po nakupih, hkrati pa še podpišeš naročnino pri Tušmobilu. Ko si že na Tušmobilu greš v trgovino po fasngo, vmes pa še nekaj vprašaš o Tušmobilu tm. Tle se mislim vsi strinjamo da ima Tušmobil največji kos glede brezplačnega oglaševanja.

Vi v Lj nimate Planeta Tuš in Tuš Oila tko da bolj težje razumete. Greš kupt neki v trgovino tuš pa zapraviš 40 € in za ta nakup dobiš 3 tuš free minute, 2 centa/liter popusta. Ko grem tankat vedno dobim nekje med 2 in 3 € popusta na tank. Plus tega smo se v srednji po pouku ga zmeraj tm napil
smile-1.gif

In tle je uspeh Skupine Tuš, v povezovanju. Izguba Tušmobila za prejšnjo leto ni relevantna ker je "uradno" delal 2 meseca in so prvi računi prišli po 1.1.2008. Kar je prejšen let zapravil toliko je bilo izgube
smile-1.gif

nč se vidmo moram it bon vnovčt na Tuš oil za popust na 10 centov/liter bencina
smile-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
zadovoljen sem da sem pri mirkotu zaposlen
smile-1.gif
Mirko bo kmal svojo elektriko proizvajal in jo preprodal prek firme Tuš Energija, sam bo gradil stanovanjske objekte, itd.

Tušmobil gre v to smer da bo čim bolje implementiran v trgovino, kino, črpalke, itd. Tukaj pa so drugi operaterji mrzli. Tušmobil in Tuš Telekom odpirata poslovalnice v Tuš supermarketih. Povej kaj je večje zadovoljstvo greš v trgovino po nakupih, hkrati pa še podpišeš naročnino pri Tušmobilu. Ko si že na Tušmobilu greš v trgovino po fasngo, vmes pa še nekaj vprašaš o Tušmobilu tm. Tle se mislim vsi strinjamo da ima Tušmobil največji kos glede brezplačnega oglaševanja.

Vi v Lj nimate Planeta Tuš in Tuš Oila tko da bolj težje razumete. Greš kupt neki v trgovino tuš pa zapraviš 40 € in za ta nakup dobiš 3 tuš free minute, 2 centa/liter popusta. Ko grem tankat vedno dobim nekje med 2 in 3 € popusta na tank. Plus tega smo se v srednji po pouku ga zmeraj tm napil
smile-1.gif

In tle je uspeh Skupine Tuš, v povezovanju. Izguba Tušmobila za prejšnjo leto ni relevantna ker je "uradno" delal 2 meseca in so prvi računi prišli po 1.1.2008. Kar je prejšen let zapravil toliko je bilo izgube
smile-1.gif

nč se vidmo moram it bon vnovčt na Tuš oil za popust na 10 centov/liter bencina
smile-1.gif

a ne poveš kok malo dobiš za tistih 40€ ki zapraviš v tušu bore malo tko da tiste minute in centi ti prov nič ne koristijo ko več zapraviš kot dobiš.....
bonk.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Hja, samo, a ti greš samo 1x v trgovino in zapraviš 40€? Jaz imam od punčine mtke vezano nase tuš klub kartico in sm zdej že 2x dobil kakih 50-60 minut... Pa vrjamš ali ne, mi pri T30 paketu in vključenih 500 minutah kar prav pridejo... Tam njena mtka vsak vikend porabi kakih 50-60€.... Pa so 4-je vikendi....
tongue-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Hja, samo, a ti greš samo 1x v trgovino in zapraviš 40€? Jaz imam od punčine mtke vezano nase tuš klub kartico in sm zdej že 2x dobil kakih 50-60 minut... Pa vrjamš ali ne, mi pri T30 paketu in vključenih 500 minutah kar prav pridejo... Tam njena mtka vsak vikend porabi kakih 50-60€.... Pa so 4-je vikendi....
tongue-1.gif

ne ne grem sam enkrat sam vseeno premalo je to...
frown-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.