Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Če so jabuk fanatiki pri tušu pokupili prvo verzijo, ki tudi ni bila kaj prida glede izkoriščanja omrežja (mmsi), bi tuš storil pravo stvar, da ponudi še 3g verzijo... Itak bodo jabuk fanatiki pokupili tudi tega, pa če bodo lahko samo klicali z njim
smile-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Tema ni simobilova pa vendar, izvoz na dunajsko v smeri proti btc-ju. Stojis na semaforju in prekinja pogovor. Pa se en kup je takih zadev. Druga stvar pa je, se ti zdi prav, da leta 2008 konkurencnemu mobilnemu operaterju v glavnem mestu zjebe signal? Reciva kar golovec ali pa crna vas? To ni neka vukojebina, da se razumemo, sploh golovec.

Sicer pa se pri simobilu samo se smejim, denimo mojega telefona na aneks sploh nikjer niso naslo v racunalniku pa se kaksna cvetka bi se nasla.

p.s. vem, da nisi nic kriv, enako se kdo drug, ampak zadeva pod drobnogledom je res smesna.
smile-1.gif

Na bazni postaji Malenci so Si.mobilovci sedaj v višini tunelov našravfali še dodatne antene, danes opazil
smile-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Na sivem okroglem stebru od anten so našravfal še 2 anteni v višini tunelov, predvidevam da so hoteli izboljšat signal v tunelu. Ko greš mimo mav bolj poglej pa boš videl. Je pa iz smeri Vič/Rudnik--> BTC

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ne vem. Bodo kolegi s Tušmobila mogoče več vedeli povedati. Nekateri imajo z njim precej tesne stike. Oziroma so jih imeli v preteklosti.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ko sem bil nazadnje tam pred kakimi dvemi tremi tedni je bil apek kot hiša duhov,...
počitnice so tam očitno dolge in bogate
grims-1.gif

b

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Saj ni treba delat. Vse koncesije so že podelili, he he. Začeli so s ceno nekaj 100 mio EUR, končali pa pri 0 EUR. Res dobri biznismeni, ni kaj. Še boljši pa so tisti, ki so deležni teh "daril".

bostjank

Pripravnik
22. maj 2008
88
7
8
Saj ni res, pa je...

Pri Tušmobilu sem se odločil za izbiro številke po želji ("srebrna številka" za 15 EUR). Kasneje sem to številko prenesel k drugemu operaterju in čez čas ponovno nazaj k Tušmobilu. Pri tem so mi ponovno obračunali isto storitev (že drugič) in zadevo obrazložili s tem, da so številko po prenosu k drugemu operaterju "imeli v karanteni" in ker je prišla nazaj, se je to smatralo za ponovno željo po "številki po želji", torej spet osnova za obračun 15 EUR.

Iz tega sledi... Če bi zakupil številko po želji za 200 EUR ("diamantna številka") in jo prenesel drugam, bi jo ob vsakem prenosu nazaj na Tušmobil še enkrat (oz. za vsak povratek) plačal z 200 EUR.

Se vam zdi to upravičeno?
sprasujem se.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Številko so imeli v karanteni. Pa da ne bom kozlal. Saj ne pišemo o njihovih jogurtih.
Ne vem, kaj ti mutijo. Številko si plačal, s to številko odšel drugam in se po butastem zopet vrnil na Tušmobil. Z isto številko.
Torej ti je nimajo kaj zaračunavati.
Prijavi zadevo APEK-u.

Ali pa raje ne. Tako ali tako ne bodo nič naredili.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
to je popoln NATEG,....ne morejo ti ene in iste stvari računat dvakrat,...
ne rečem da si imel številko, jo odjavil in jo nato ponovno zahteval,.. tu bi se strinjal da ti jo računajo še enkrat (najraje dvojno) a da ti številko računajo brez da bi bila odklopljena
bonk.gif

za začetek se lepo obrni na reklamacije tuša in ko boš po mesecu dni dobil odgovor se odločaj o nadaljnih postopkih,... apek verjetno bolje da izpustiš saj vrana vrani ne izkljuje oči
rolleyes-1.gif

vidim da je Mirko že inovativen in ne bojim se da ne bo kmalu uvedel intervala kot ga imata si.mobil in mobitel
evil.gif

b

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
http://www.zurnal24.si/Se-je-Simonic-zlagal/novice/gospodarstvo/61312

Kravja posla. Pa naj mi še kdo trdi, da je bilo šenkanje licence UMTS Tušmobilu nekaj povsem transparentno izpeljanega.

Me veseli, da sem z mojim postom zbudil preverjanje že pozabljenih trditev APEK-a. Domnevam, da so upali na to, da bomo do danes že pozabili. E, pa nismo.
Zdaj so na vrsti operaterji, da zgrizejo APEK. Kost smo jim že dali za glodat.

bostjank

Pripravnik
22. maj 2008
88
7
8
V vednost bi želel dodati le to, da sem se pisno pritožil na račun in od reklamacijskega oddelka in dobil odgovor, kot sem že zapisal ("ponovno smo vam zaračunali zaradi karantene..."). V omenjenem dopisu so želeli povedati prav to, da za vsak vklop številke po želji (prvi, drugi, tretji, četrti...) zaračunavajo to storitev ne glede na to, ali je ta številka prej obstajala, bila pri drugem operaterju in podobno. Iz tega je mogoče tudi sklepati, da bi uporabnik številke 041 700 700, ki jo je ustvaril prvič pri Mobitelu, pri prenosu na Tušmobil najverjetneje poleg 5 EUR za prenos številke na Tušmobil (zaračuna prejšnji operater), pri Tušu pri prvi naročnini doplačal še 200 EUR (700 700 je verjetno tip "diamantne številke" po Tuševih kriterijih).

Super duper uvertura torej.
smile-1.gif

Mimogrede, svojo "srebrno" številko sem medtem ponovno prenesel k drugemu operaterju (mogoče pa me zato j*), in ne verjamem, da mi bodo jogurti s takšnim receptom še kdajkoli ustrezali (če so mogoče v prejšnjem poskusu, sedaj zagotovo ne). Po izkušnjah s kakovostjo in PREDVSEM odnosom do naročnika (osebno ali formalno prek naročniških pogodb oz. splošnih pogojev), zagotovo ne sodijo med "vedno boljše".

Poklical bom tudi na APEK.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.