Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
EuroDJ, uspešnih konglomeratov je bore malo. General Electric, potem pa se konča. Podjetja, ki želijo imeti visoko stopnjo donosnosti kapitala, se OSREDOTOČAJO na svoje "osrednje sposobnosti" (core competences, http://en.wikipedia.org/wiki/Core_competency ), ne pa da gredo delati veliko stvari v majhnih količinah.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Res je v Ljubljani in širši okolici nimamo Tuš planetov al kaj že pa Tuš olja, mamo nekaj Tuš marketov..ampak še tam ne kupujemo (no vsaj jaz osebno in praktično vsi ki jih poznam ne - zakaj sem enkrat že v neki drugi temi pisal). In iz tega razloga ima tušmobil že samo zaradi poraznih trgovin zelo slab prizvok, žal. Tako da je za noge bolj antireklama kot kaj drugega
smile-1.gif
Res pa je da ima tuš mnogo drugače prizvok na štajerksem koncu kot drugod - kar je logično saj recimo v celju drugega kot Tuša že ni, pa naj bo to hipermarket, kino, keglanje...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ravno to sem hotel izpostavit,... letos še nisem bil v tušu pa sta v moji dolini samo dve trgovini (mercator in tuš). Od kar so tuševe pike bi rad pri nekom vezal prepaid na njegovo tuš kartico a imam žal smolo in ne poznam enega rednega kupca tuša. Verjetno jo bom vezal na taščino ker ona gre vsaj občasno tja,... (če je v franšizah to sploh možno).

l.p. b

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Zakaj, če je možno? Na svojo pre_paid simko lahko vežeš katero koli tuš kartico. pa boš dobil tistih 20-30 (mogoče veš) tuš minut in poklical na šiht z 070 številko
evil.gif
.

Eno vprašanje zate: Bi bilo kej narobe; glede na to, da delaš pri S!; če bi uporabljal tel. številko drugega operaterja (pa predpostavlji, da ni prenešena tista številka
grin1.gif
). Bi ti pustili? Ali imate kak nenapisani zakon glede tega?
Če ni skrivnost, seveda...

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
katerikoli prepaid ali postpaid tuševo kartico lahko povežeš tuš klub kartico
smile-1.gif

To leto bo odprt še en Planet Tuš v Kranju, drugo leto pa največji Planet Tuš v Kopru. V Ljubljani pa se potihem pričakuje da bo bil Kolosej naprodaj in ga bo kupil Mirko Tuš. Lahk povem da se zanima zanjga. Saj pred 1 letom je ljubljanski kolosej naredil velikansko izgubo. Če ga KD Group ne bo prodal bo verjetno naredil največji Planet Tuš na Rudniku. V primeru da se Kolosej proda je velika možnost da Tuš dobi tudi Areno Vodafone Live, saj je v lasti Koloseja.
wink-1.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik Zenaj4 pravi:
EuroDJ, uspešnih konglomeratov je bore malo. General Electric, potem pa se konča. Podjetja, ki želijo imeti visoko stopnjo donosnosti kapitala, se OSREDOTOČAJO na svoje "osrednje sposobnosti" (core competences, http://en.wikipedia.org/wiki/Core_competency ), ne pa da gredo delati veliko stvari v majhnih količinah.
majhen vložek v vseh dejavnostih, eksponentno večanje cele skupine. Če znaš vse povezati skupaj v eno panogo lahko postaneš močan člen. Če ne bi trgovine povezal s kini in bowlingom ne bi imel takega tržnega deleža.
aplauz.gif
tušmobil ne bi uspel če ne bi ljudje že vedeli za to "znamko" in ljudje znamki bolj zaupajo kot naprimer če bi prišel kak "Tele 2".

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
katerikoli prepaid ali postpaid tuševo kartico lahko povežeš tuš klub kartico
smile-1.gif

To leto bo odprt še en Planet Tuš v Kranju, drugo leto pa največji Planet Tuš v Kopru. V Ljubljani pa se potihem pričakuje da bo bil Kolosej naprodaj in ga bo kupil Mirko Tuš. Lahk povem da se zanima zanjga. Saj pred 1 letom je ljubljanski kolosej naredil velikansko izgubo. Če ga KD Group ne bo prodal bo verjetno naredil največji Planet Tuš na Rudniku. V primeru da se Kolosej proda je velika možnost da Tuš dobi tudi Areno Vodafone Live, saj je v lasti Koloseja.
wink-1.gif

eurodj kaj je s tvojim forumom je šu strežnik rakom žvižgat....
evil.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
moj sponzor zabec.net ima težave, nč skrbet
cheer.gif

A si jim preobremenil strežnike s ostalimi forumi...pa da ni mogoč kriv si.mobil...kot vedno pri tebi....
hysterical-1.gif

Tim

Pripravnik
9. sep 2007
81
2
8
Bližajo se Olimpijske igre. Obljubljeni roaming na Kitajskem že deluje?

Lp

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
[no vprašanje zate: Bi bilo kej narobe; glede na to, da delaš pri S!; če bi uporabljal tel. številko drugega operaterja (pa predpostavlji, da ni prenešena tista številka
grin1.gif
). Bi ti pustili? Ali imate kak nenapisani zakon glede tega?
Če ni skrivnost, seveda...

kot zaposlen na firmi sem dolžann biti dosegljiv na službeni številki, v popoldanskem času pa bi lahko imel še tuševo
hysterical-1.gif
,...

si.mobil mi na službeni številki nudi vse kar rabim in še več tako da res ni potrebe da bi kot maj nosil sabo 6 telefonov in ugibal s katerim je najceneje klicati.

v času ko borovnica ni bila pokrita sem imel mobi kartico in tudi za to se je vedelo,...

b

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
že zna mogoče kdo potrditi informacijo, ali res lahko v kratkem (rok 1meseca) pričakujemo iphone 3G pri Tušmobilu?

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik erazem12 pravi:
že zna mogoče kdo potrditi informacijo, ali res lahko v kratkem (rok 1meseca) pričakujemo iphone 3G pri Tušmobilu?

...sem prespal (bil na dopustu) - tušek že ma 3G ???

evil.gif

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
ne nima.sem pa slišal, da zna biti v kratkem.zato sprašujem, če lahko kdo potrdi oz zavrže ??!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.