Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
preveri kaj imajo v splošnih pogojih oz. na osnovi česa so ti zadevo zaračunali,...nekje morajo imeti podlago,...

l.p. b

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
. apek verjetno bolje da izpustiš saj vrana vrani ne izkljuje oči ....

No, moja pritozba zoper Si.mobil je bila resena pozitivno in ekspresno. (Ne zeli, da nam vse skupaj obnovim).

Pripravljam pa se eno pritozbo na racun zelenih storitev. Verjemi, ni v moji naturi, da po nepotrebnem in neupraviceno rovarim proti nekomu. Ampak: da napaka na storitvi v roku meseca in pol ni odpravljena je pa ze malo "cu fil".
Bodi pozdravljen.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Glasnik?
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ti, ampak ti mas pa res mal prevec cajta, ane? :S
Za obrambo pred nategovanjem je vedno cajt.

Oziroma pri večini očitno ne, ker so nategovalci kar navajeni. Čudijo se, če nekdo NASPROTUJE nategu.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Prevec cajta za kaj?? Kako to mislis??

Za 150 EUR se je pa ze splacalo napisati pritozbo, ce dolocene storitve NISEM uporabljal oz. koristil!!

Ves fantek, jaz vse izdatke placujem sam: vsa zavarovanja, hrano, komunalne zadeve, ozimnico, kurjavo, etc.
Ni starsev, ni stricev, ni botrov. Zato cenimin obracam vsak EUR, ki ga zasluzim.

Bodi pozdravljen in-poducen.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Ne "mores", ker sem zadevo ze 2x prijavil preko e-poste in veckrat na na 080404040- zadeva je namrec se odprta oz. napaka v odpravljanju.
Zadevscine so prisle tako dalec, ki me priganjajo do tega, da se po 9,5 letih lahko tudi odlocim za drugega operaterja.

Hvala, stari!
Lp

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pa kaj je sploh problem? Prehod med operaterji pa je sedaj res simpl kot keks. Če ti kaj ne paše zamenjaj pa je. Saj je dovolj izbire. To velja za uporabnike vseh operaterjev.

impre

Pripravnik
19. apr 2008
332
7
18
in kako naj bi recimo jst vedu koliko mi še preostane zakupljenih minut, sms-jev in mms-ev da jih ne prekoračim?
sem v dilemi tušmobil DA ali NE...

Frajerji007

Pripravnik
13. avg 2008
99
0
6
noup nič ni potrebno. pri nas lahko brezplačno registrirate tudi poštne naslove @tusfrendi.com in @alwayscvick.com

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Frajerji007 pravi:
noup nič ni potrebno. pri nas lahko brezplačno registrirate tudi poštne naslove @tusfrendi.com in @alwayscvick.com

zakaj bi pri tebi vzel mail če mam gmail ki ma že čez 7gb placa...to vzemi ti tušmobil fanatik eurodj oz. Mitja....
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.