Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Na Hrvaškem delujeta 2 rominga. T-mobile, in zanimivo tudi VIP-Simobilova žlahta

Tusmobil

Zelenc'
3. jul 2008
9
0
1
17
www.tusmobil.info
Citat:
Uporabnik Garfield pravi:
Na Hrvaškem delujeta 2 rominga. T-mobile, in zanimivo tudi VIP-Simobilova žlahta
Na Hrvašekm Tušmobili uporabniki lahko gostujemo pri T-Mobilu v omrežju GSM in UMTS, medtem ko v VIPnet omrežju lahko gostujemo le v GSM omrežju.

Roaming se jim zgleda denarno splača, zaradi hitrega naraščujočega števila uporabnikov pri Tušmobilu je to logična poteza.

tusmobilhr.png

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Iz ena na dva je porast res 100 %, kakor tudi iz 50 na 100 ...
tongue-1.gif

Vse je v interpretaciji in predstavitvi podatkov.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Z veseljem sporočam da je forum.tusmobil.info postal Uradni Tušmobil forum. Vsa vprašanja o Tušmobilu in Tuš Telekomu lahko zastavite tam.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Z veseljem sporočam da je forum.tusmobil.info postal Uradni Tušmobil forum. Vsa vprašanja o Tušmobilu in Tuš Telekomu lahko zastavite tam.

jp jp uradni forum norcev ....
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Torej se tusmobil sedaj uradno strinja da mu lahko alter izdaja racune za reklamo ki jo sedaj uradno delas tu gor?

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
KSZ

Če imaš paket tuš50 in dosežeš vse minute in sms-e, kako se ti potem obračunavajo naslednje minute? ali ne moreš več?

Pa še to:
Kje na S! računu si naj pogledam, koliko minut naredim, če na računu piše količina = 1 in cena zraven. Ali bo treba resetirati števce na gsm in počakati?

Hvala, lep pozdrav.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
(za S!). Hja, ko sem jaz primerjal, sem vzel kaljkuljač pa sešteval sekunde oz. minute... Se mi zdi, da se drugače ne da... Razen, če pokličeš na S!, poveš geslo, pa ti mogoče oni lahko tm vse seštejejo, pa je....

Sam ne rečt, da rabš to zato, da boš primerjal s TM, ker pol ti pa zihr nebojo hotl...
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
odpreš si si asistenta, skopiraš klice v excell urediš po omrežjih in že si zmagal,... morda ne pozabi zaokroževanja.

l.p. b

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
ne se zajebavat: v rusiji dela brez problemov.

operater, pri kateremu je treba kaj takega izpostavljat, je gnil operater
smile-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Ne se zajebavat...potem je po tvojem sklepanju SiMobil gnil operater?
Kolega je žal imel same probleme. Polovico časa ni mogel klicati...samo SMSi so delovali na SIMobil.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Simobil je tako ali tako podn od podna.
Vecina ljudi ki jih imam z simobil stevilko, so v dosti primerih nedosegljivi v prvih dveh poskusih klicanja.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Simobil je tako ali tako podn od podna.
Vecina ljudi ki jih imam z simobil stevilko, so v dosti primerih nedosegljivi v prvih dveh poskusih klicanja.

To se res dogaja - tudi meni, in sicer le v primeru, ko se klice Mobitel/Debitel/,,, -> Simobil. Iz Simobil -> Simobil zadeva deluje BP.

Da ne omenjamo konstantno menjavanje baznih postaj in medtem je uporabnik nedosegljiv. Lahko imas telefon pri sebi s polnim signalom in od nikjer dobis SMS, kjer je zaznamovan neodgovorjen klic 1 minuto nazaj.....

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.