Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

B81

22. jul 2007
37.613
10.908
113
Hvala za tole razlago, mislim, da bom kar šel k TM. Kako pa je z oddajniki? So kje kaki problemi pri dosegljivosti?
5*

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Podjetje Tušmobil intenzivno gradi svoje omrežje. Ob koncu leta 2008 se pričakuje 90 % pokritost s GSM signalom in 25 % pokritostjo UMTS. Do popolnega pokritosti Slovenije Tušmobilovi uporabniki gostujemo v omrežju Mobitel. Mobitelov roaming naj bi bil do leta 2010. Naj še omenimo da vse ugodnosti veljajo enako tako v Tušmobilovem, tako kot mobitelovom omrežju.

Vaš Tušmobil

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Vaš Tušmobil

hysterical-1.gif

jaz močno upam, da ne pišeš uradno v njihovem imenu, če pa že, potem pa bog pomagaj
rolleyes-1.gif

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Kaj se še da kje dobit kakšno Nokio 1110i!? Nekaj sem že klical okoli pa nisem imel sreče. Vem, da so včasih imel to Nokio v svoji ponudbi!
17758-icon_confused.gif

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Res! Meni pa v Novem mestu in Brezicah zatrjujejo, da jih ni. Ze cel mesec cakam

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
a se mi samo zdi ali je GreenDJ spet v toplicah? lol kako cloveku lahko alterego udari ven =)

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Humm .. pa da še js neki napišem tule, ker sem kar slabe volje trenutno ...

Pred dobrima 2 mesecema sem se iz mobitela spokal k tusmobilu. Pač telefon je bil hin, pa sm si reku gremo probat, saj ima itak enako pokritost kot mobitel, tako da itak ni ralike kako in kaj .. Dobro uporabljam telefon 1 mesec .. vse lepo in prav, razn klasičnih problemov z zasedenostjo omrežja in občasno nedosegljivostjo. Prejšn teden pa pičim v avstrijo, kjer ima kolega vikend in smo bili gor ponavadi celo poletje... Sledi šok !

Kjer je vikend omrežja NI in NI. Nakar grem gledat s kom ima tušmobil sploh sklenjeno pogodbo ... To je samo ONE v avstriji. dobro si rečem in se odpeljem 3 km stran, kjer sem imel minimalni signal.

Poskusim se z šefom pogovorit, vendar se ob vsem prekinjanju lahko zmeniva le, da mi bo zadevo poslal na mail.

sledi šok dva .. prelepi tušmobilov P1 se nikakor noče povezat ... o le zakaj ? KER TUSMOBIL SPLOH NIMA OPCIJE PRENOSA PODATKOV iz Avstrije ( za ostalo nevem, ker nisem gledal ) ! Tega si nebi smeli privoščit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u glavnem, sm mal razp.... ker morem danes delat, kar bi lahko že med tednom :D

LP M.

Tusmobil

Zelenc'
3. jul 2008
9
0
1
17
www.tusmobil.info
Problem pri roamingu je v tem da sta za podpis pogodbe potrebna dva. Če Avstrijski One ne bi bil za podpis pogodbe potem sedaj še ne bi imeli Tušmobilovi uporabniki roaminga v Avstriji.

Tušmobil res v tujini še nikjer ne ponuja prenosa podatkov, vendar bomo tudi to kmalu omogočili.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik Tusmobil pravi:
Problem pri roamingu je v tem da sta za podpis pogodbe potrebna dva. Če Avstrijski One ne bi bil za podpis pogodbe potem sedaj še ne bi imeli Tušmobilovi uporabniki roaminga v Avstriji.

Tušmobil res v tujini še nikjer ne ponuja prenosa podatkov, vendar bomo tudi to kmalu omogočili.
Evo nam EvroDj-a pod novim nickom...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.