Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Se je zaposlil pri Tusmobilu ?
smile-1.gif
...

Nazadnje urejeno:

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
No, če so ga res zaposlili vsaj nekako razumem njegovo "bolano" privrženost TM-u. Če ga pa niso, mu lahko pripopam samo
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Assumption is the mother of all [censored]-ups. Drugic se prej pozanimaj.

Vem .. se mi je mudilo, pa sm bil preveč navajen mobitelovega servicea ... in res nisem niti pomislil, da bi lahko bil problem tam, ko ga prej nikoli nisem videl .

Ah qrc .. na napakah se učimo al kk že
wink-1.gif
pač plačujem še 4€ mobitelove naročnine posebej.

Lp M.

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Zahvaljujemo se Vam za prebrani post in Vas prosimo, da vse napisano sprejmete z razumevanjem.

Vaš Tušmobil.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Vi smejete, jaz služim z dnarci
smile-1.gif

se mi zdi da sem na boljšem :p itak pa zdej delam na bolj zanimivejšem projektu kot je tušmobil. ustvarjam zdej slovenski myspace
cool-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zato ker so ponekod taki bolj "zakotni" operaterji... in je tezko reci, da je tista drzava sploh pokrita...

En tak primer je ze severna soseda Avstrija, kjer ima Tusmobil baje podpisano roaming pogodbo samo z operaterjem One, ki ima le 1800 MHz koncesijo... to pa vemo, da je primerno bolj za pokrivanje bolj poseljenih obmocji...

Tusmobil

Zelenc'
3. jul 2008
9
0
1
17
www.tusmobil.info
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zato ker so ponekod taki bolj "zakotni" operaterji... in je tezko reci, da je tista drzava sploh pokrita...

En tak primer je ze severna soseda Avstrija, kjer ima Tusmobil baje podpisano roaming pogodbo samo z operaterjem One, ki ima le 1800 MHz koncesijo... to pa vemo, da je primerno bolj za pokrivanje bolj poseljenih obmocji...
Operater One ima koncesijo GSM 1800 MHz in UMTS 2100 Mhz.

Operaterji bodo v kratkem tudi napisani na zemljevidu
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Obe tehnologiji pa sta taki, da potrebujes precej gosto poseljene celice... Kolikor vem One ne slovi ravno po tem, da bi imel Avstrijo v celoti pokrito... Vecja mesta ze... pa AC ... ce gres pa kam v hribe, pa lahko pozabis na signal
smile-1.gif
...

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Če bi bli vsi operaterji za roaming bi lahko imeli že 700 roamingov, pa to tako ne gre na žalost.

Pa vprašaj Simobilovo mamo Mobilkom za roaming te bo namesto s pogodbo pričakala s tankom, ker Tušmobil nagaja njegovi hčeri Simobil.
smile-1.gif

Tim

Pripravnik
9. sep 2007
81
2
8
Obljubljeno je bilo, da bo do poletja sklenjeno 70 roamingov (sedaj jih je 52), med njimi tudi na Kitajskem. Poletje je tu! Morda pa so mislili do naslednjega?

Lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.