Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Sorry, samo jaz te ne zastopim. Praviš, da imaš porabo čez 100 EUR na Debitelu, na Tušmobilu bi imel verjetno zadosti tiste minute iz paketa za 50 EUR in ti si za razliko cca. 600 EUR na letni ravni pripravljen dvakrat poklicati in potem čakati 11 mesecev, čeprav si videl, da te niso priklopili
bonk.gif

OK, se strinjam, da če je Tuš zajebal, da bi morali zrihtati ampak v tvojem primeru bi se že po tednu, dveh oglasil osebno v kakšni poslovalnici in zadevo uredil.

Sokol92

Pripravnik
3. sep 2007
46
0
6
Drži, kot pribito, zato sem naročil nov paket tuš30 na ženino ime, ker pa sem potreboval tudi moneto sem zato ostal na debitelu, prioriteta (oziroma sklenitev pogodbe pri tušu) pa je bil mod drugimi tudi tel. nokia. Ja šeen telefon zaradi poslovne uporabe oz. povečanje št. zaposlenih v podjetju. Pa nesprašujte zakaj nisem napisal tel na firmo - jih pač nisem.
Priznam, da sem tudi sam malo zajebal. Gre mi za bistvo, zakaj me niso priklopil navkljub klicanju na tušmobil - neumno in zamal se ti zdi, da kar pozabjo nate, pa nobenih podatkov in informacij 11mesecev.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Saj če bojo kaj komplicirali lahko še vedno zagroziš s tem, da boš objavil v medijih. Ponavadi to zadostuje.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Preprican sem, da si kar malo spekuliral: hja, GSM terminal N95 sem dobil za 1EUR, vklopljen v omrezje nisem, racunov ne dobivam...heh he, terminal imam zastonj.

Ko se je nekdo na Tuseku "prebudil" iz zimskega sna, ti poslal opomin (ali kaj je ze bilo), pa se je zacelo..

Cuden si ti tic, perja nimas cisto nic. :))))

Lp

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik N_touch pravi:
hej,

ma kdo kakšne podatke, če ima tušmobil namen k obstoječim paketom dodat tut kej prenosa podatkov

pa kulk kej komplicirajo za menjavo telefona, če ga majo v popravilu že več kot 45 dni

uživajte

...daj zaupaj kateri servis ima telefon več kot 45 dni...

LP

Nazadnje urejeno:

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Saj bi verjetno vsak malo špekuliral. Kot sem rekel, odlična novička za kakšno rubriko zanimivosti bi bila tole.
wink-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Sokol92 pravi:
Drži, kot pribito, zato sem naročil nov paket tuš30 na ženino ime, ker pa sem potreboval tudi moneto sem zato ostal na debitelu, prioriteta (oziroma sklenitev pogodbe pri tušu) pa je bil mod drugimi tudi tel. nokia. Ja še en telefon zaradi poslovne uporabe oz. povečanje št. zaposlenih v podjetju. Pa ne sprašujte zakaj nisem napisal tel na firmo - jih pač nisem.
Priznam, da sem tudi sam malo zajebal. Gre mi za bistvo, zakaj me niso priklopil navkljub klicanju na tušmobil - neumno in zamal se ti zdi, da kar pozabijo nate, pa nobenih podatkov in informacij 11mesecev.

Nisi edini s takim problemom. Sicer je moj problem s tuš telekomom in ne tuš mobilom, gre se pa za njihov internet. Lani enkrat sem se odločil da je čas da se znebim svojega siolovega 1mbit priključka in ga zamenjam s kakšnim hitrejšim, ker pa so takrat pri tušu ponujali še tv za 1€ če si vzel tahitri internet smo se odločili za njih.
Zdaj, nevem koliko mesecev kasneje...vsaj kakšnih 7 jih je od te akcije se mi zdi, je stanje tako da je televizija tu pri nas doma, računi za internet sio prihajali, a moj ponudnik je še kar siol. Prvih nekaj mesecev sva s očetom vsakih nekaj dni stala pri tuševcih in zgubljala živce zaradi njihove nesposobnosti a ni nič pomagalo, kljub vsem zagotovilom da bo vse porihtano v najkrajšem možnem roku, največ nekaj delovnih dni še dandanes nismo priklopljeni na tuš, in po pravici povedano, po tolikšnem času se preko njih tudi ne mislimo več priklopit. Takšne nesposobnosti pač ne mislimoin nismo dolžni podpirat.

N_touch

Zelenc'
20. maj 2008
22
0
1
za kateri servis gre ti ne morem zaupat, ker mi neznajo povedat kje je moj telefon SE P1.
vejo da ga je prevzev DHL to je pa tut use.

narobe sm preračunav, zdej ga majo 35 dni.

N_touch

Zelenc'
20. maj 2008
22
0
1
še glede tega kdo izda telefon,

men je usen kdo mi ga da,

za nokio sm šu lahko sam na servis in smo se zmenil, tukej pa nemorm sam nč, ker se nimam na nikogar obrnt, taku da pričakujm da mi take napake oni rešjo, zdej al gre iz njihovga žepa al od servisa mi dol maha, vazn d dobim telefon ki bo delov več kot 14 dni, ne pa da ga mam 4 mesce pa je že tretjič na servisi

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ksz.

TušMobil je danes štartal s 2 (dvema) novima paketoma.

Prvi paket je TušVesolje, kateri za mesečno naročnino 15€ vsebuje 2010 min pogovora ( edit: velja samo za klice iz TM na TM. Klici v ostala SLO omrežja se zaračunavajo po rednem ceniku, tj. 10centov/min.) , 2010 SMS sporočil ter kar 2010 MB prenos podatkov. V paketu so izbrani mobilni telefoni za 1€: Samsung U800, SE W760i ter SE W890i. Nokia N78 je 49€.

Vse zgornje bonitete (min, SMS, GPRS) veljajo samo, če ste kot naročnik priklopljeni izključno in samo na omrežju TM..

Druga akcija je pa za člane združenja policije SLO (ZPS).
Ti imajo pripravljeno akcijo NR brez naročnine, ena vrjanta je, da vzamejo NR (katerikoli paket) in imajo med člani združenja (torej, klici med vsemi tistimi, ki imajo NR narejeno v okviru akcije ZPS-ja), brezplačnih 1000 min (nekej podobnega kot M@ MPO). Član ZPSja ima tudi posebno boniteto-vsako stranko, ki jo pripelje, si lahko izbere med (na storitve, že vključene v določenem paketu) dodatnimi minutami, SMS, MMS ali pa GPRS prenosom podatkov. Prav tako vsaka oseba (max 4), katero član ZPSja pripelje s seboj in vzame NR, dobi 25 min pogovora brezplačno.

Več info: PM ali 080-700-700
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
ksz.

TušMobil je danes štartal s 2 (dvema) novima paketoma.

Prvi paket je TušVesolje, kateri za mesečno naročnino 15€ vsebuje 2010 min pogovora, 2010 SMS sporočil ter kar 2010 MB prenos podatkov. V paketu so izbrani mobilni telefoni za 1€: Samsung U800, SE W760i ter SE W890i. Nokia N78 je 49€.

Vse zgornje bonitete (min, SMS, GPRS) veljajo samo, če ste kot naročnik priklopljeni izključno in samo na omrežju TM..

Vega Mega City fora. Kako uporabno je to, še posebej če se voziš kam, pa poznamo. Mogoče v kakšnem DUO telefonu s preumeritvijo na Izi ali Tuš predplačniško kartico...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ni povsod v Ljubljani signal v redu, je pa res, da je od Tušmobila.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.