Citat:
Uporabnik sskavt pravi:
Če imajo telefon v popravilu več kot 45 dni ti morajo dati nov telefon.
nov telefon ti zrihta servis in ne operater.
Citat:
Uporabnik sskavt pravi:
Če imajo telefon v popravilu več kot 45 dni ti morajo dati nov telefon.
Citat:
Uporabnik N_touch pravi:
hej,
ma kdo kakšne podatke, če ima tušmobil namen k obstoječim paketom dodat tut kej prenosa podatkov
pa kulk kej komplicirajo za menjavo telefona, če ga majo v popravilu že več kot 45 dni
uživajte
Citat:
Uporabnik Sokol92 pravi:
Drži, kot pribito, zato sem naročil nov paket tuš30 na ženino ime, ker pa sem potreboval tudi moneto sem zato ostal na debitelu, prioriteta (oziroma sklenitev pogodbe pri tušu) pa je bil mod drugimi tudi tel. nokia. Ja še en telefon zaradi poslovne uporabe oz. povečanje št. zaposlenih v podjetju. Pa ne sprašujte zakaj nisem napisal tel na firmo - jih pač nisem.
Priznam, da sem tudi sam malo zajebal. Gre mi za bistvo, zakaj me niso priklopil navkljub klicanju na tušmobil - neumno in zamal se ti zdi, da kar pozabijo nate, pa nobenih podatkov in informacij 11mesecev.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
ksz.
TušMobil je danes štartal s 2 (dvema) novima paketoma.
Prvi paket je TušVesolje, kateri za mesečno naročnino 15€ vsebuje 2010 min pogovora, 2010 SMS sporočil ter kar 2010 MB prenos podatkov. V paketu so izbrani mobilni telefoni za 1€: Samsung U800, SE W760i ter SE W890i. Nokia N78 je 49€.
Vse zgornje bonitete (min, SMS, GPRS) veljajo samo, če ste kot naročnik priklopljeni izključno in samo na omrežju TM..