Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Zaposlen ravno ne, zakaj? Sem pa gledal v petek rtv slovenija in mnenja uporabnikov.

motofix

Pripravnik
18. feb 2008
92
1
6
Ljubljana
Ene 3 mesce sm že pri Tušmobilu, in sem kar precej časa nedosegljiv. Prva dva meseca sm si mislu sej bo, no zdej pa od 29.12.08 pa do dons beležim poslane sms, kateri mi spočajo da sem nedosegljiv ( no teh se je v zadnjih 20 dneh nabralo 29 kom). A ma še kdo take probleme? Vse nedosegljivosti so se zgodile v Ljubljani.Hvala bogu da se nisem vezal.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Sem tuš naročnik cca. pol leta, za druge kraje ne bom govoril ker živim v Ljubljani, lahko pa rečem, da tukaj pa se gibljem praktično po vseh koncih lj nisem zabeležil več kot kakšnih pet nedosegljivosti. Prej sem imel na mobitel roaming, od kar v lj to ne dela sem pa direktno na tušu pa lahko zaenkrat samo potrkam, dela bp.

mobiforum3

Pripravnik
21. nov 2008
33
0
6
Citat:
Uporabnik motofix pravi:
Ene 3 mesce sm že pri Tušmobilu, in sem kar precej časa nedosegljiv. Prva dva meseca sm si mislu sej bo, no zdej pa od 29.12.08 pa do dons beležim poslane sms, kateri mi spočajo da sem nedosegljiv ( no teh se je v zadnjih 20 dneh nabralo 29 kom). A ma še kdo take probleme? Vse nedosegljivosti so se zgodile v Ljubljani.Hvala bogu da se nisem vezal.
probaj dat ROČNO na tušmobil. če ti težave izginejo, potem je krivo da se tvoj telefon hoče povezati na m@. največ nevšečnosti naredi preklop iz m@ in tuša in obratno. Koliko močan signal imaš?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
nekak se mi ne da vseh 226 postov brat kukr se mi jih je nabral v tej temi, zato se opravičujem, če je to že kje bilo...

torej...dobila sem eno reklamo domov na kateri piše na veliko tušmobil vesolje...ker me mami tistih 2010 smsov mesečno, me zanima če bi se dal iz moje 30ke preidt na ta vesolje (razmerje mi poteče nekje novembra oz. decembra letos)

če kdo ve, se mu zahvaljujem ;9

motofix

Pripravnik
18. feb 2008
92
1
6
Ljubljana
Evo tud če mam ročno nastavljeno omrežje, ni nič boljše. Prejle pogledam telefon, pa mi piše na ekranu Izberi operaterja. Ma počakam do konca meseca, pol pa napadem reklamacijski oddelek.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
nekak se mi ne da vseh 226 postov brat kukr se mi jih je nabral v tej temi, zato se opravičujem, če je to že kje bilo...

torej...dobila sem eno reklamo domov na kateri piše na veliko tušmobil vesolje...ker me mami tistih 2010 smsov mesečno, me zanima če bi se dal iz moje 30ke preidt na ta vesolje (razmerje mi poteče nekje novembra oz. decembra letos)

če kdo ve, se mu zahvaljujem ;9

Če si vzela aparat v T30, potem je prehod na cenejši paket malce težji zaradi višje subvencije... morda bi se mogla vezat za dodatne mesece ali kaj podobnega. Pojdi v eno Tuš Telekom trgovino in tam ti bodo povedali opcije.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Malo višje imaš napisano vse
grin1.gif
:

Citat:
Prvi paket je TušVesolje, kateri za mesečno naročnino 15€ vsebuje 2010 min pogovora ( edit: velja samo za klice iz TM na TM. Klici v ostala SLO omrežja se zaračunavajo po rednem ceniku, tj. 10centov/min.) , 2010 SMS sporočil ter kar 2010 MB prenos podatkov. V paketu so izbrani mobilni telefoni za 1€: Samsung U800, SE W760i ter SE W890i. Nokia N78 je 49€.

Kakšen telefon si pa vzela? Prehod lahko narediš samo, če odplačaš aneks do konca, potem pa, ali vzameš drug telefon, ali si pa brez vezave...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Takrat ko sem šla na tuš sem vzela lg kg800(v pogodbi pisal da je vreden kao 360eur)...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ok sam še neki...če si pa pr 30ki drug tel. bi rada omislila, gre isto na to foro (zgornja 'enačba')

aja...pa hvala za info

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ja. Pred iztekom 2 let nemorš kupt novga telefona/narest prestopa na manjši paket, ker si dobila telefon so subvencijonirani ceni. Vse se pa da proti doplačilu
evil.gif
...

Na kratko-zgornja enačba te odreši vezave. Potem greš po želji na TM Vesolje pa tm vzameš telefon, lahko pa vzameš nov telefon v T30 paketu..

Ni za kej
zmaga.gif
.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Danes sem prejel na dom nov Tušmobilov katalog, katerega lahko glede na predhodne pohvalim. Se mi zdi, da podaja več informacij in je všečnejši ter bolj vpadljiv.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik motofix pravi:
Evo tud če mam ročno nastavljeno omrežje, ni nič boljše. Prejle pogledam telefon, pa mi piše na ekranu Izberi operaterja. Ma počakam do konca meseca, pol pa napadem reklamacijski oddelek.

nič ne bo pomagalo. Si kot kaže na območju Lj, kjer je slabši signal in imaš zaradi tega probleme. Se je že pisal o tem, da ker tuš izpolnjuje pogoje, da je pokritost v določenih procentih, se razmerja ne da prekinit.

motofix

Pripravnik
18. feb 2008
92
1
6
Ljubljana
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
nič ne bo pomagalo. Si kot kaže na območju Lj, kjer je slabši signal in imaš zaradi tega probleme. Se je že pisal o tem, da ker tuš izpolnjuje pogoje, da je pokritost v določenih procentih, se razmerja ne da prekinit.

Ni panike, razmerje se da prekinit, ker se nisem vezal. Sam ni mi jasno da majo tok slabo pokritost v Lj (Vič). V 10 letih pri Mobitelu, ne vem če sm dobu vsega 5 SMS-ov da sem nedosegljiv. Tuki pa v 3 mesecih cca 60-70 kom.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.