Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Bolj se nebi mogel strinjat. Vem za 3 N95 od tuša in vse so Azijske. Eno navadno N95 sem še jaz imel (Sem kupil od enega, preko bolhe, ki je novo tam vzel). Ob nadgradnji se mi je jezik prestavil na Ang. Na izbiro pa je bil še filipinski in indonezijski. Skupno 3 (tri) jeziki.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Mark pravi:
Bolj se nebi mogel strinjat. Vem za 3 N95 od tuša in vse so Azijske. Eno navadno N95 sem še jaz imel (Sem kupil od enega, preko bolhe, ki je novo tam vzel). Ob nadgradnji se mi je jezik prestavil na Ang. Na izbiro pa je bil še filipinski in indonezijski. Skupno 3 (tri) jeziki.

Zdej bos pa dobil komentar, da si se ena prizadeta stranka, oziroma konkurent
hysterical-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
To z telefoni se je sigurno dogajalo ali pa se še dogaja, sigurno ker je blo preveč oseb s telefonom, ki po nadgradnji ni znal več Slovensko... S tem da saj pravim, kolega ki je par dni nazaj vzel pri tušu N82 sem jo "prevohal" od spredaj in zadaj pa še znotraj, stvar štima tako kot mora.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Če je imel nalepko "ta telefon zna slovensko" pol že. Tista moja bivša nokia ni imela na škatli te nalepke. Morda je niso upali nalepit iz dobro znanih razlogov.
evil.gif

Serviser je bil biral, če se prav spomnim.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042230742

Grrr! Ti grdi grdi Mobitel in Simobil hočeta, da Tušmobil po nekajmesečni zamudi končno plača kakšen milijon evrov pufov.
Res je zanimivo brati, da se Tušmobil hkrati hvali, kako fino posluje, osnovne poslovne kulture (spoštovanje pogodb, plačilo računov) pa ne šljivi pet posto.

In kakšno bo šele jokanje, če bo šlo predaleč in bo Mobitel pritisnil gumb ter izklopil nacionalno gostovanje po vsej Sloveniji?
Ali pa če bo Simobil izklopil medomrežno povezavo in ne bodo več možni klici iz Tušmobila in v Tušmobil?

Kaj smo že pred časom insinuirali glede pomanjkanja novih finančnih prilivov? Hmmmm.

Pa lep večer vsem, ki ste za dve leti vezani na Tušmobilu. Poglejte si naročniško pogodbo in splošne pogoje. Ugotovili boste, da nacionalni roaming sploh ni zagotovoljen oziroma da je treba račune plačevat četudi bo samo še Tušmobilovo omrežje.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042230742

Grrr! Ti grdi grdi Mobitel in Simobil hočeta, da Tušmobil po nekajmesečni zamudi končno plača kakšen milijon evrov pufov.
Res je zanimivo brati, da se Tušmobil hkrati hvali, kako fino posluje, osnovne poslovne kulture (spoštovanje pogodb, plačilo računov) pa ne šljivi pet posto.

In kakšno bo šele jokanje, če bo šlo predaleč in bo Mobitel pritisnil gumb ter izklopil nacionalno gostovanje po vsej Sloveniji?
Ali pa če bo Simobil izklopil medomrežno povezavo in ne bodo več možni klici iz Tušmobila in v Tušmobil?

Kaj smo že pred časom insinuirali glede pomanjkanja novih finančnih prilivov? Hmmmm.

Pa lep večer vsem, ki ste za dve leti vezani na Tušmobilu. Poglejte si naročniško pogodbo in splošne pogoje. Ugotovili boste, da nacionalni roaming sploh ni zagotovoljen oziroma da je treba račune plačevat četudi bo samo še Tušmobilovo omrežje.

Ti, ti zlobni konkurent!
evil.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Še ena prizadeta stranka, pardon, konkurent?
smile-1.gif

Prizadeta stranka zaposlovalca Tušmobilovih prvoborcev - Tuš Telekoma. S Tušmobilom nimam opravka in ga tudi ne mislim imeti. Za ne-storitve namreč ne mislim plačevati, ob morebitnih reklamacijah pa retardom razlagat kako in kaj. Vse kar diši po Tušu je zame Ne, hvala. Tudi trgovine.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Za 31.12 se napoveduje izdaja softverskega odklepa za iPhone 3G... Bo Tuš praznil skladišče oz. se obeta kakšna hoot akcija?

mobiforum3

Pripravnik
21. nov 2008
33
0
6
Zdaj so se netočne informacije razžirile čez vse meje. zato sem se odločil da bomo stare članke komentirali (kjer je bilo napisano iz neuradnih virov smo zvedeli) sedajšnje stanje. Pri vseh člankih z neuradnim virom so se zmotili. zelo ... Na člankih enaA objavijo da je simobil po eni primerjavi najcenejši - Tušmobilov paket pa so izračunali 10 € dražje kot bi bil v resnici za tako količino. Da ne omenim da mobilni spletni portali nočejo pisati kaj je novega o Tušmobilu: mobile.si

http://pomoc.mobiforum.net/tus...nformacije.html

Seznam člankov in naših opažanj nekaterih spletnih portalov do Tušmobila bomo vsak mesec posodabljali! in zanimivo nekatera novinarka, ki piše o Tušmobilu ima veliko poznanstev na šmartinski ... zdej ko je minilo nekaj časa od objav teh člankov se vidi koliko je bilo res in koliko ne. Vsi neuradni viri so se v člankih čudežno zmotili.

mobiforum3

Pripravnik
21. nov 2008
33
0
6
Mirko Tuš bo enega srečnega naročnika Tušmobila popeljal v vesolje v letu 2010. Rezervacijo je danes Mirko Tuš potrdil pri družbi Virgin Galactic.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Da ne omenim da mobilni spletni portali nočejo pisati kaj je novega o Tušmobilu: mobile.si

Ko ze ravno omenjas mobile.si ... Ko se bodo vasi PRovci zmigali in kdaj na kaksen mail tudi odgovorili... bomo tudi o Tusmobilu pisali... Direktno od Tusmobila nismo dobili se niti enega PR sporocila... in to odkar so zaceli s svojim delovanjem...

Niti enkrat nas niste povabili na kaksno tiskovno konferneco... poslali nam niste nobenega PR sporocila... skratka.. od Tusmobila nismo dobil NIC ...

Tole, kar je oznaceno so vse PR sporocila... In ce bomo dobili kaksnega tudi od Tusmobila, ga bomo tudi objavili...
20081219-bi69286fm3jb4eft6c885eybc9.png

Ko je Tusmobil zacel z delovanjem, sem osebno poslal mail, in jim sporocil, kam naj posiljate PR sporocila... Gospodicna Nina Gaspari, ki naj bi bila takrat Tuseva PRovka (sedaj nevem ali je se ali ni vec ... imam obcutek, da je novi PRovec euroDJ
smile-1.gif

Toliko o tem... O cem naj pa pisemo? Ne odgovarjate na vprasanja... SIM kartico za testiranje sem si moral sam kupit... in ne lazi oz. ne trosi neresnic, da na mobile.si ne pisemo o Tusmobilu... V zadnjem casu res bolj malo... saj ni nic novega... se se spomnis... letos je let storitev pri Tusmobilu
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

mobiforum3

Pripravnik
21. nov 2008
33
0
6
Nove storitve:
- Tušmobil NFC
- Tušmobil hibrid
- Tušmobil metron
- pošiljanje SMSov v 600 tujih omrežij
- mobilni portal Tuškabina
- SMS zgrešen klici
- SMS pokliči nazaj
- Balkan Ekspres (najprej za predplačnike, potem za naročnike)
- tušmobil internet
- glasovanje USSD

povej al zate to niso storitve?

lahko bi pisal da so se septembra spremenili paketi Tušmobil5, Tušmobil20txt in Tušmobil70biz. Dodan nov paket tušmobil10. Da lahko poslovni uporabniki kličejo 0 € v poslovno skupino ter tuštelekom IP telefonijo (za kateri koli osnovni naročniški paket tušmobil). Ali pa brezplačne minute s Cockto,

Da če podjetje vzame tuštelekom IP telefonijo in če vzamejo paket tušmobil25 ali pa tušmobil30 dobijo Nokia E61ali Samsung i780 za 0 €.

te vabim da si prebereš Tušmobil v letu 2008: http://www.mobiforum.net/viewtopic.php?f=17&t=42

drugače te pa vabim na Facebook, kjer upravljam račun za Tušmobil Slovenija: http://www.facebook.com/people/Tusmobil-Slovenija/1612071395
Če koga zanima zakaj me ni več po forumih, sem sedaj na facebooku
wink-1.gif
in mi deluje tušmobilov internet zakon, boljše od simobila. k eni zlobni jeziki govoril da se ne morem na net prijavt. vsak dan prebiram pa se čudm če lahk povem:D

tukaj ne mislim odgovarjat na vprašanja, tako da če me boste kaj rabil pa veste kje me najdete
wink-1.gif

naj se še pohvalim da ima Tušmobil z britanskim Vodafonom najcenejšo Evrotarifo v Sloveniji: 0,3204 €/min (Mobitel in Si.mobil jo imata 0,55 €/min). Če hočete novice od Tušmobila me kliknite in jih vam z veseljem povem. Glede Tušmobila pa razturam. Pa pri Tušmobilu nisem zaposlen in nisem dobil niti ficka še. Vse to delam prostovoljno. da si bomo na jasnem da me za moje besede noben ne plačuje. da me ne bo kdo povezoval s tušem. si pa res želim da bi v letu 2010 z mirkom tušem postal 8 turist v vesolju. v vesolje si pa res želim, upam da se mi želja izpolni.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A ni blo malo nazaj neki jamrano, da iz Tuša ne gre pošiljanje v omrežje enega v Egiptu?
10.gif
Pri S! in M@ pa gre.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Če hočete novice od Tušmobila me kliknite in jih vam z veseljem povem. Glede Tušmobila pa razturam. Pa pri Tušmobilu nisem zaposlen in nisem dobil niti ficka še. Vse to delam prostovoljno. da si bomo na jasnem da me za moje besede noben ne plačuje. da me ne bo kdo povezoval s tušem. si pa res želim da bi v letu 2010 z mirkom tušem postal 8 turist v vesolju. v vesolje si pa res želim, upam da se mi želja izpolni.
wink-1.gif
Če se mi možgani ne kisajo in nisem kaj pomešal (težko je sledit vse te tvoje nicke), si nekje napisal, da si zaposlen pri enem Tušmobilovem posredniku v Novem Mestu. Že takrat se mi je zdelo malo čudno, saj če se ne motim si iz štajerskega konca Slovenije...

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Saj si fajn decko, ampak ti pa vesolje,...eh bodi no realen, kot smo vec ali manj vsi ostali!
:))

Lp

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ampak zal nic nismo dobili uradno od Tusmobila... Ce pa bi pisal o tem, kar ti bluzis po forumih... potem bi pa lahko pisali tudi o tem, kar drugi uproabniki jamrajo... Samo potem pa bo pisalo na unih tvojih straneh, ki vsake par mesecev menjajo ime domene, da pisejo lazi ... Kaj je torej bolje? Nic ne napisat
smile-1.gif
...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.