Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ej. Simobil se že 10 (deset) let trudi z omrežjem! Recimo, da so na pravi poti in so stvari načeloma znosne ter delujoče. Zdaj pa njim ob bok postavljaš nekakšen Tušmobil. Ti geniji še nekaj let ne bodo blizu tega, kar je danes pri omrežju Simobil ali Mobitel. Oba navedena pa vmes ne bosta spala, v to si lahko prepričan.

mene resnično zanima če si ti in tebi podobni seratorji sploh kdaj povohali T od tuša? Ker sereta klamfe tak hudo v prazno da je to že za kozlat. Kritizirate v 3 krasne na podlagi vonja v zraku. Pa kaj vas res taaaaaak hudo boli da tušu enostavno res uspeva in to odlično? Očitno vas boli in to zelo.
Glede na to da ste svetovni prvaki v sranju klamf in kozlanja prek tuša, je zanimivo da sereta največ tisti, ki sploh niste na tušu
stupid-1.gif
Pa kaj je res taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak težko začetniku na področju odpustit kako napako in da ne more bit vse popolno? serete že zdaj čez to, kako bo ko več ne bo nacionalnega rominga? pazi to, ne kako je, ampak KAKO BO!?!?

Evo še malo mojih izkušenj, glede na to da jih imam z vsemi tremi, za razliko od vas drekačev tukaj.

Mobitel supa dupa, drago ko sam pes mater.
Simobil ugodno, omrežje polom. Kr naenkrat signal pade na 1 črtico sredi lepega, ali pa dobiš sms da te je nekdo klical, pri polnem signalu.
Tuš dela. Pika. Če kdaj ne dela, ne dela točno tolko krat kot ne dela simobil po 10 letih. Dodatne ponudbe ni še zaenkrat, bomo preživeli. za lapanje pa zmaga. foter ima 1 leto tuš in še enkrat ni pošteno zajamral. Jaz slab mesec in nimam pripomb.

Ajde da vas največje drekače tukaj slišim. Poleg vsakega drekanja čez tuš, napišite zraven še vašo osebno izkušnjo.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Jaz imam Tušmobil na samodejno izbiro nekje od februarja in v Ljubljani še nisem naletel na težave... če pa je kje kaj bilo mi je prestavilo na nacionalni roaming. Kot sem slišal so fantje, ki skrbijo za pokritost Ljubljane le to že dodobra uredili, zato so se verjetno tudi odločili da ni potrebe za dodatnimi stroški znotraj mesta kjer je domači signal OK. Ne verjamem pa, da bi šli v tako odločitev, če bi pokritost še vedno kar precej šepala.

Pomoje nekateri res preveč non stop omenjate in strašite druge kaj bo ko bo če bo itd... verjamem, da ne bodo odklapljali tam, kjer bo še vedno potrebna pomoč in kjer bo potrebno še kaj postoriti za boljšo pokritost.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Lahko napišeš ja.
Se odločam it na tuša s paketom tam nekje 25. Povečam ga lahko kadarkoli.
Po moje bo za 12 mesečno vezavo že drago
d055.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Cene Samsung i900 Omnia, ob vezavi 12 mesecev:

Tušmobil 5 € 569,00
Tušmobil 10 € 549,00
Tušmobil 20 € 499,00
Tušmobil 20txt € 499,00
Tušmobil 25 € 449,00
Tušmobil 30 € 399,00
Tušmobil 50 € 349,00
Tušmobil 70biz € 199,00

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Torej kako je sedaj s tem roamingom v Ljubljani preko Mobitela? Če, kdaj se bo to ukinilo?

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Še vedno deluje, po klicu na info center bo ukinjeno nekje v naslednjih dneh.

Ljubljana z okolico je super pokrita razen tunela Šentvid, tam vrže vn, medtem ko T2 pa ima pokrit tunel. Pa od brezovice proti Vrhniki je še luknja.

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ej. Simobil se že 10 (deset) let trudi z omrežjem! Recimo, da so na pravi poti in so stvari načeloma znosne ter delujoče. Zdaj pa njim ob bok postavljaš nekakšen Tušmobil. Ti geniji še nekaj let ne bodo blizu tega, kar je danes pri omrežju Simobil ali Mobitel. Oba navedena pa vmes ne bosta spala, v to si lahko prepričan.

mene resnično zanima če si ti in tebi podobni seratorji sploh kdaj povohali T od tuša? Ker sereta klamfe tak hudo v prazno da je to že za kozlat. Kritizirate v 3 krasne na podlagi vonja v zraku. Pa kaj vas res taaaaaak hudo boli da tušu enostavno res uspeva in to odlično? Očitno vas boli in to zelo.
Glede na to da ste svetovni prvaki v sranju klamf in kozlanja prek tuša, je zanimivo da sereta največ tisti, ki sploh niste na tušu
stupid-1.gif
Pa kaj je res taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak težko začetniku na področju odpustit kako napako in da ne more bit vse popolno? serete že zdaj čez to, kako bo ko več ne bo nacionalnega rominga? pazi to, ne kako je, ampak KAKO BO!?!?

Evo še malo mojih izkušenj, glede na to da jih imam z vsemi tremi, za razliko od vas drekačev tukaj.

Mobitel supa dupa, drago ko sam pes mater.
Simobil ugodno, omrežje polom. Kr naenkrat signal pade na 1 črtico sredi lepega, ali pa dobiš sms da te je nekdo klical, pri polnem signalu.
Tuš dela. Pika. Če kdaj ne dela, ne dela točno tolko krat kot ne dela simobil po 10 letih. Dodatne ponudbe ni še zaenkrat, bomo preživeli. za lapanje pa zmaga. foter ima 1 leto tuš in še enkrat ni pošteno zajamral. Jaz slab mesec in nimam pripomb.

Ajde da vas največje drekače tukaj slišim. Poleg vsakega drekanja čez tuš, napišite zraven še vašo osebno izkušnjo.

Podpis.

Tud sam zadnje 3/4 leta uporabljam Tuš, pa mam manj težav z signalom kot zadnje leto-dve pri S!

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Dvomim. Tudi Simobil je ob prihodu na trg imel po raznih vaseh in bolj zakotnih krajih boljši signal kot Mobitel, pa Mobitel ni zagagal. In da, po enem letu je imel Simobil tudi 90% pokritost prebivalstva z lastnim omrežjem. Drugo pa so nemoteni klici in dovolj velika gostota baznih postaj na teh področjih. Tukaj pa bomo videli, kako bo s Tušem, ko bo "samski".

Sem naročnik Simobila že cca 8,5-9 let. Za naš konec imajo bazno v Medvodah na Donitovem dimniku. Prve leta,ko še ni bilo toliko uporabnikov je bil signal kar soliden ampak zadnje čase ga pa meče iz povhnega na eno črtico.

george

Zelenc'
17. feb 2008
16
0
1
sej bo boljš, še eno leto da se nam ta prvim aneksi iztečejo, potem pa brž nazaj na Mobitel oz. Simobil.

MobiForum

Zelenc'
6. okt 2008
16
0
1
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Dvomim. Tudi Simobil je ob prihodu na trg imel po raznih vaseh in bolj zakotnih krajih boljši signal kot Mobitel, pa Mobitel ni zagagal. In da, po enem letu je imel Simobil tudi 90% pokritost prebivalstva z lastnim omrežjem. Drugo pa so nemoteni klici in dovolj velika gostota baznih postaj na teh področjih. Tukaj pa bomo videli, kako bo s Tušem, ko bo "samski".
simobili ob začetku delovanja imel 60 % pokritost, za 1 leto 90 %

tušmobil je imel ob začetku delovanja 35-40% pokritost, še eno leto ni naokoli pa bo imel malo več kot 90 %

MobiForum

Zelenc'
6. okt 2008
16
0
1
t-2 misli tudi ukiniti nacionalni roaming (GSM in UMTS) nekega dne (v dobrih pokritih predelih). roaming pa bo potem fural samo v nepokritih predelih

zakaj pa t-2jevci množično govorijo da naj ne kupijo samo GSM aparatov. Tukaj pa mislim da bo precej huje
smile-1.gif

MobiForum

Zelenc'
6. okt 2008
16
0
1
če bo tušmobil ko bo popolnoma ukinil nacionalni roaming imel antenco manj od simobilovega je preprost razlog: simobil mora imeti omrežje za 600.000 folka, tuš gradi za okoli 200.000 uporabnikov trenutno. Kar se bo potem nadgradilo za več userjev.

zakaj ima m@ boljšo pokritost v mestih? razlog preprost: največji tržni delež in s tem mora imeti tudi večje kapacitete in s tem več oddajnikov.

MobiForum

Zelenc'
6. okt 2008
16
0
1
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Ko je bilo eno leto naokoli je Tuš šele začel ponujati storitve.
pri vas ni bilo nič drugače. boste rekli da ko ste dobili koncesijo za GSM ste imel omrežje v 1 mesecu gotovo in predano za mobilne uporabnike? ne prodajat buč

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.