Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ej. Simobil se že 10 (deset) let trudi z omrežjem! Recimo, da so na pravi poti in so stvari načeloma znosne ter delujoče. Zdaj pa njim ob bok postavljaš nekakšen Tušmobil. Ti geniji še nekaj let ne bodo blizu tega, kar je danes pri omrežju Simobil ali Mobitel. Oba navedena pa vmes ne bosta spala, v to si lahko prepričan.
mene resnično zanima če si ti in tebi podobni seratorji sploh kdaj povohali T od tuša? Ker sereta klamfe tak hudo v prazno da je to že za kozlat. Kritizirate v 3 krasne na podlagi vonja v zraku. Pa kaj vas res taaaaaak hudo boli da tušu enostavno res uspeva in to odlično? Očitno vas boli in to zelo.
Glede na to da ste svetovni prvaki v sranju klamf in kozlanja prek tuša, je zanimivo da sereta največ tisti, ki sploh niste na tušu
Evo še malo mojih izkušenj, glede na to da jih imam z vsemi tremi, za razliko od vas drekačev tukaj.
Mobitel supa dupa, drago ko sam pes mater.
Simobil ugodno, omrežje polom. Kr naenkrat signal pade na 1 črtico sredi lepega, ali pa dobiš sms da te je nekdo klical, pri polnem signalu.
Tuš dela. Pika. Če kdaj ne dela, ne dela točno tolko krat kot ne dela simobil po 10 letih. Dodatne ponudbe ni še zaenkrat, bomo preživeli. za lapanje pa zmaga. foter ima 1 leto tuš in še enkrat ni pošteno zajamral. Jaz slab mesec in nimam pripomb.
Ajde da vas največje drekače tukaj slišim. Poleg vsakega drekanja čez tuš, napišite zraven še vašo osebno izkušnjo.