Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Mal mi je gnilo tako prikrito oglaševanje.
iMamo
evil.gif

Če si kje blizu te loh pridem ni panike.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Že, že, samo ti v 70 biz paketu še vedno dobiš 1500 minut pogovora
wink-1.gif

[censored] ga, plačaš malo več za telefon, samo imaš pa še vedno vključene minute ter smsje
wink-1.gif

Pustimo tus70 biz ....

Realno je gledati TUS50 oz. TUS30. Tu bi moral biti ta telefon dostopnejši.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Go for it. Dokler ne vidim reklame brez kmetavzarskih iMamo me tak iPhone ne zanima.
Skratka, pričakujem, da bom lahko v SLO pošteno kupil in plačal iPhone 3G s celotno podporo Applea in oglaševanjem, kjer se ne bo mutilo. Dotlej pa grem raje v Italijo in kupim odklenjenega.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ah,to ne vem zakaj bi se sekiral. Sej telefon kupis lahko, na servis ga lahko neses,podpora je pač kakršna je za Slovenski trg,večina zadev mislim da kar deluje. Pa tudi,nekatere stvari je dovolj da se napiše iMaš , iMamo...in človcek že ve o cem se gre. Torej reklama je dobra, ker ciljna publika takoj ve o čem se gre.

Skratka,moj mnenje je,če imas pač paket tus50,pa nimas ravno 500€ viska, das pac tistih 200€ in si ga kupis.Samo se moras zavedati da bos moral biti 2 leti tam in basta.Ce imas tus70 toliko cenej v startu,ampak moras dejansko res porabiti toliko minut mesečno.

Samo osebno gledam tako, da nebom podpisal 2 letnega aneksa ter tudi plačal tako vrednost,namreč že N95 8GB nisem hotel vzeti na svoj aneks,pa je bila le 1 eur....potem prov gotovo tudi 200€ nemislim dat,sploh pa me močno močno odvrne dejstvo da ne podpira BT protokola za prenos slik/glasbe .

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Na kakšen servis ga boš nesel? Morda le tistega, s katerim se je zdilal Tušmobil.
Vsakemu svoje, če je komu všeč ponudba, si jo bo izbral. Opozarjam le, da Apple totalno zanemarja Slovenijo, zato smo tudi priče takšnim ponudbam, ki so daleč od tistega, kar si zaslužimo na tem trgu.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
stanje je tako kot je in tuš se je v tej situaciji očitno najboljše znašel.
Servis je, pa če mi ga popravlja fatmir iz mostarja, jože iz ribnice na pohorju, ali john z tetovirano jabko na čelu....meni je vseeno, samo da je podpora.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
stanje je tako kot je in tuš se je v tej situaciji očitno najboljše znašel.
Servis je, pa če mi ga popravlja fatmir iz mostarja, jože iz ribnice na pohorju, ali john z tetovirano jabko na čelu....meni je vseeno, samo da je podpora.

Pa si kaj pobrskal po raznih forumih, kaksna je ta podpora?
smile-1.gif
... Glede na to, da je izgleda samo en servis za vse razlicne modele mobilnikov... imajo kar guzvo... in precej folka se pritozuje, da jih nategujejo v nedogled... in tudi ko mine 45 dnevni rok, po katerem naj bi ti dali nov telefon, se zaplete...

Vsaj pri prejsnji generaciji iPhonov je bilo tako,d a ko jih ni bilo vec, da bi se jih dalo menjat... novega modela pa se ni bilo... Saj ce ni nic narobe, se nimas kaj bat... ce pa je, pa lahko pricakujes tudi trnovo pot do svoje pravice
smile-1.gif
...

Vem, da me bo spet kaksen "Tus lover" napadel... in vidi se, da o Tusu nimam ravno najboljsega mnenja... ampak za to so konec koncev sami krivi
smile-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Sej tudi če bi ga nesel na Teleray popravit ne bi bilo nič.
Mam nokio ki je bila 2x na servisu; v petek sem jo nazadnje prevzel v soboto pa je že crknila.
Je_be_š tak servis.
Sem jim napisal dopis, pa tudi pisal na Nokia corporation,
Še najhuje pa je to, da niso hoteli oz mi niso priznali stvarne napake!
Lahko ga nesem tud tretjič, ampak vem, da ne bo nič boljše.
Na Telerayu je lahko vsak frik mojster, važno da se da znaš priklopit kak USB kabel.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
V Telerayevem servisu sem ze bil... in tam imas vsaj obcutek, da so strokovno usposobljeni... se pa verjetno pozna to, da je ogromno Nokii v obtoku... in tudi Nokia poskusa znizevati stroske in se tako precej porpavil dela v centrali v Koelnu ...

Pred kaksnim letom smo bili povabljeni v novo odprti servis (presljeni v nove prostore) >> http://www.mobile.si/articles/nokia-teleray-servis.html

http://www.mobile.si/articles/nokia-teleray-servis.html

Pa se slike iz Nokiinega servisa >> http://album.mobile.si/showgallery.php?cat=1601

nokia-teleray-servis-025.JPG

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Glej, mene v strokovnost Teleraya ne bo prepričal nihče!
Tudi tvoja fotka ne. Pri meni so pač dobili črno piko.
Da crkne prej kot v 24 urah je žalostno.
Žalostno je tudi to, da so telefon dali le na kabel.

In še to kar piše na dopisu;
Aparat deluje brezhibno. Pri pojavljanju morebitnih težav pa aparat resetirajte.
Za kaj naj bi ga ugašal in jemal vem baterijo, če dela BREZHIBNO.
To dvoje mi ravno ne gre skupaj.
bonk.gif

Klical najmanj 5x vedno zvoni v prazno na vse njihove cifre, da o tem da bi odgovorili ne mail sploh ne govori.

Res da je v obtoku velik nokii in da majo veliko dela.
S tem se sam potrjuje dejstvo koliko se kvarijo Nokiini aparati. VELIKO
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Saj ni problem nametati nekaj drage opreme na mizo, problem je imeti osebo ko zna to primerno koristiti.
Tega pa verjetno teleray nima.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jih poznam ene par... in vem, da so OK...

Sem pa bil ene parkrat tam... in so nekatere stranke res
bonk.gif
...

Cudno se mi zdi samo to, da imajo nekateri stalno probleme s servisi... nekateri jih pa nimamo... Pa zase lahko recem, da je slo skozi moje roke ze precej mobilnikov... in neki vecjih problemov s servisi nisem imel...

Sicer ne bom zagovarjal nobenega, ker to lahko naredijo tudi sami
smile-1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Lahko kdo prosim napise v kaksnih paketih so omnie ? (vprasujem ze drugic)

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
če me nebi nategnili v petek da jo že imajo, nebi šel tja in je rezerviral. ker včeraj jih je že zmanjkalo, razen moje rezervirane seveda
aplauz.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.