Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Da (večinoma) simobilovci govorite neresnice o tušmobilu treba iti v akcijo in povedat še drugo plat zgodbe. Ne mi buče prodajat da je simobil ugodnejši od tušmobila (je le v primeru če vse kar kličeš kličeš na simobil). Moj frend je imel na simobilu 50-60 € zadnje pol leta (nikoli se nisem oglasil in sem ga nazaj poklical, ker sem na Tušmobilu bi moral frend dati na mesec še dodatnih 10 €). Sedaj pri Tušmobilu plačuje sedaj 30 €. TI ne veš kako je sedaj vesel. Če ne bi bilo 3 operaterja bi še vedno plačeval 50-60 € na mesec. Veseli se s tistimi, ki so imeli na mobitelu po 150 € na mesec, sedaj s paketom Tušmobil50 imajo 50 €. Kupna moč pri nas pada, enim kar lepo prišparamo vsaj pri mobilnem računu, če ne pri elektriki ali vodi. Zapomni si moji besede, da brez vsaj 3 operaterjev s 900 Mhz ni prave konkurence.
moj prijatelj je imel na si.mobilu 15 € računa in je želel k tušu,... ima 50 € računa in telefon za 1€ in BOLI GA GLAVA. Ti ne veš kako je besen,... tudi v tuševih trgovinah več ne kupuje (čeprav si je sam kriv). Je pa drugi znanec ki je vzel tuš 5 zadovoljen saj je prej imel prepaid na si.mobilu. Vsakemu svoje pač.
l.p. b
p.s.
Povej mi prosim kaj o tušu sem povedal neresničnega.
to so si uporabniki tudi sami krivi ker ne izberejo pravega naročniškega paketa. Tudi moj prijatelj je hotel vzeti Tušmobil50 in sem mu povedal da se mu ne splača da ne bo vseh minut porabil na Tušmobil30 čeprav je imel na Simobilu 50 €.
Tisti ki porabijo 15 € na mesec pa vzamejo paket za 30 € ali 50 € nekaj je narobe z njimi? Razen če so mislili da bodo enostavno prekinili in sedaj ne morejo. Če porabiš v Tušmobil30 vseh 500 minut in nobenega smsa ali mmsa bi če gledaš naročnino 30 € plačal za prvih 500 minut 0,06 €/min v vsa omrežja.
Sej je pri Smart20 paketu bilo isto. Videli so telefon za 1 € in sedaj plačujejo tudi po 10 € ali 20 € več kot če bi bili na orto Smartu ali orto u nuli.
Če zapravaš na simobilu 15 € in vzameš večje pakete je sam kriv zardi njegove nepremišljenosti. Če je imel na Simobilu naročnino 8 € je pol zapravil nekje 7-9 €. Zanjga bil bil paket Tušmobil10. V povprečju bi palačl 10 €, ne verjamem da bi šel skoz limit.
Tušmobil je dražji če ne vzameš pravega paketa, pri tvojem frendu se to še kako pozna. Človek nima predstave za to. Men so še pred 1 mescem moji frendi govoril simobil je pa najcenjš, tušmobil ima za en drek ponudbo. Ko pa sem mu pokazal koliko lahko prihranijo s tušmobilom, a pod pogojem da izberejo tapravi paket so vsi obmolknili.
Na TVju bi morala biti oddaja vsak mesec o pasteh in ugodnostih mobilnih operaterjev. Ker ljudje ko zamenjajo operaterje se nič ne pozanimajo ali jim bo prišlo dražje, kater paket vzet, ... Noben simobilovc ne ve da recimo da tudi če imaš opcijo mobilni ne velja za tušmobil in T-2 ter kličeš za 0,2503 €/min (60 bivših tolarjev). Če cena ne bi bila važna sej noben ne bi bil na tušmobilu ali simobilu, vsi bi bili na mobitelu ker ima zelo dobro omrežje.
če izbereš pravi paket pri Tušmobilu je Tušmobil zmeraj najcenejši:
http://pomoc.mobiforum.net/splosno/34-splosno/102-najnizji-in-najvisji-racun-mobilne-telefonije.html
Sedaj tudi imam v načrtu da naredil eno skripto, ki napišeš v katero omrežje kličeš in ti vrne kateri paket vseh mobilnih operaterjev je za njega ugodnejši. Se strinjam ljudje preveč na ozko gledajo ali na telefon za 1 € ali za ugodne klice v domačem omrežju. Ne vidijo pa še vse drugega. Upam s tem mojim novim projektom bom koga streznil in se bo potem odločil za zase bolje.