Novo pri Tušmobilu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Nočem se mešat v to tušmobil VS Simobil vojno, ampak me resno zanima, kaj pri tušu ne dela? Sem tam že lep čas, pa vse deluje bp?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Z Frajerjem bi se bilo potrebno enkrat dobit na kavi in predebatirat reči
smile-1.gif

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Nočem se mešat v to tušmobil VS Simobil vojno, ampak me resno zanima, kaj pri tušu ne dela? Sem tam že lep čas, pa vse deluje bp?

...meni so dva videotelefona zraven jogurta prodali, pa že 2 tedna zaman poskušam vzpostavit videoklic pa mi ne rata...

So kake posebne nastavitve?

confused-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik Emaster pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:

...meni so dva videotelefona zraven jogurta prodali, pa že 2 tedna zaman poskušam vzpostavit videoklic pa mi ne rata...

So kake posebne nastavitve?

confused-1.gif

Ah Emaster, ne se delat norca, kolikor te poznam si podkovan na tem področju, kar se mobilne telefonije tiče... Če greš na tušmobil in veš kaj ponujajo, tisto (vsaj meni) zaenkrat deluje bp. V kolikor bi pa rabil storitve kot so moneta, umts, videotelefonija pač ne bi šel na tuš... meni se gre trenutno samo za to, da imam najceneje klice in smse/mmse in to deluje bp...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:

konkretno mi ni delal mail in žal sem dobil povabilo na sestanek, ki bi se ga moral udeležiti pa se ga nisem (neslužben),... drugače pa storitev tuša ne uporabljam moti pa me nabijanje in favoriziranje za vsako ceno. Seveda ostane kritiziranje s strani Frajerji 007 ki pa mu je očitno si.mobil hud trn v peti.

l.p. b

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
In vse to je ''novo pri Tusmobilu''
Dajte enkrat vaše ''interne'' zadeve reševat kje drugje ne tuki preko foruma.
Obstaja PM, ne da vsi odpremo temo in potem beremo ''dvoboje''.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Za te dvoboje je eden in edini krivec - EvroDJ oz. Frajerj070 oz... Admini, kaj se mu res ne da preprečit smetenja po forumih...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ja sej vem, sam ne vem, zakaj pol vsi ostali tolk drozajo v njiju.
Če že admin ne more preprečiti, pol nej ju pustijo same pa ne bko miljavžnt postov
rolleyes-1.gif

MobiForum

Zelenc'
6. okt 2008
16
0
1
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Za te dvoboje je eden in edini krivec - EvroDJ oz. Frajerj070 oz... Admini, kaj se mu res ne da preprečit smetenja po forumih...
blokirali ste me, že nazaj
smile-1.gif

frajerji007 tukaj
smile-1.gif

tudi če me blokirate, bom še vedno povedal kaj mislim in pomagal povedati še drugo plat zgodbe. Če nekdo govori neresnice, potem bom pa jst povedal kako mi nič na simobilu ne dela. o simobilovem nedelovanju pri men sem bil tiho, dokler ne bo kdo se delal pametnega. Mi živce vse od aprila pije nedelovanje, če nekdo govori da sosedu nekaj dela, pa v resnic tudi njemu ne marsikej pa totalno popizdim.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
off-dejte nehajte se kregat!

on-je kdo zasledil neko akcijo "kolikor € toliko brezplačnih minut?" - torej ne 1.nakup = 1.free minuta ampak 5€ = 5.free minut... ?

damjanko

Pripravnik
6. okt 2008
235
17
18
Citat:
[
tudi če me blokirate, bom še vedno povedal kaj mislim in pomagal povedati še drugo plat zgodbe. Če nekdo govori neresnice, potem bom pa jst povedal kako mi nič na simobilu ne dela. o simobilovem nedelovanju pri men sem bil tiho, dokler ne bo kdo se delal pametnega. Mi živce vse od aprila pije nedelovanje, če nekdo govori da sosedu nekaj dela, pa v resnic tudi njemu ne marsikej pa totalno popizdim.

fant,...si.mobil uporabljam že nekaj časa pa nimam nekih večjih težav. občasno res zaniha signal (ko se vozim) a hujšega ni.
trenutno sem na forumu preko ikona in unlimited paketa pa mi dela ok. res ne morem vlečt dol filmov a za normalno uporabo (mail, forum, novice) je edge ok. umtsja žal nimam. res je bilo nekaj težav takrat ko so dali ven unlimited a zadeva je sedaj zelo ok.

če si tako razočaran zakaj si še na si.mobilu? pojdi na tuš, ki ga propagiraš pa boš tam najbolj zadovoljen.

l.p. damjanko

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Daj daj MobiForum, kako lahko sploh govoriš take neumnosti, da ti "nič ne dela". Tudi jaz sem raje pri drugem operaterju, pa zaradi tega še ne blebetam, da "SiMobilu nič ne dela".

Povej raje da igraš pri Tušmobilu vlogo "finskega novinarja"...

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
So porihtali Simobilov Unlimited interent????
Že en teden me vsake 15 minut prekinja, včeraj UMTS sploh delal ni.
Mnda težavo odpravljajo
stupid-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Še eden, ki mu dela,... Meni kot sem že napisal zadeva deluje na edge brez problema. stvar je uporabna za preverjanje mailov, surfanje po straneh, remote desktop....
In začuda nesem edini ki mi dela. Veramem pa da je na kakšni bazni ki je preobremenjena tudi problem z dostopom.

l.p. borovnica

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Jst nevem zakaj ga enostavno ne ignorirate tko kot jst ...ker jst pa on sva se kregala pred meseci sam sem videl da je čisti fanatik sem ga pustil pri miru..in njegove komentarje enostavno ignoriram..tko tudi vi dejte in bo hitro nehal...
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.