Če te prav razumem si preveril kam so sektorji obrnjeni in ugotovil si da seva direktno v tvojo smer,...
očitno je da te da oddajnik ne mara in da žal stanuješ na nepravem naslovu,... res je da nas je odziv na ponudbo presenetil in da je verjetno nekaj baznih še preobremenjenih a zadeva se odpravlja in če ti umts ne dela najbolje meni za normalno delo edge zadošča, za filme vlačit dol pa imam kabelski internet,...
Kot je že Jest rekel,... zakaj še vztrajaš na Si.mobilu če obstaja tvoj nadoperater TUŠ,... plačaj pogodbeno oz. nehaj uporabljati omrežje pa presedlaj na Tuš xxx (beri karkoli že mobil, holding,...) saj je idealno poštimano. Imaš možnost izbire kot jaz,... in jaz sem se odločil da volja
/tuš pač ni več zame zaradi nedelovanja in ,...poslovne skrivnosti je možno sneti tudi z maila,...zato BB pride prav
Verjemi pa nekaj,... imam veliko opraviti s tušem in moje delo lahko zaplete delo tušu,... zaenkrat pa se z vašimi dovolj dobro razumem da mi ni potrebno "zajebavati" in tako bo ostalo dokler bodo kolikor toliko fer (saj včasih niso ker jih /vas vodstvo špona; sklepanje uporabnikov za vsako ceno).
Torej lep večer še naprej in obilo uspeha s priklopom na najbližjo postajo umts/hsdp
borovnica