Kakšne ima to veze s podajanjem napačnih podatkov?
Zato pa so pogodbe kajne?
Meni število baznih postaj, ki se podajajo pomeni samo eno in sicer to, da Tušmobil ne sedi križem rok ampak dejansko maksimalno dela na tem, da zgradi svoje omrežje. V dobrem letu je zgradil dokaj lepo število baznih postaj in verjamem, da jih bo v naslednjem letu zgradil vsaj še toliko kot jih ima trenutno.
Jest , vsak operater ima veliko takih, ki jim kartica leži v predalu, neplačnikov itd... pomojem jih imata večja operaterja največ, glede na število uporabnikov. Vsak operater na nek način mora skozi to fazo...
Mene tukaj moti samo to, da nekateri hodijo v skrajnost s komentarji in podajajo najhujše možne variante pa čeprav še zdaleč ni temu tako.
Bodimo realni... nekaterim se Tušmobil splača, dočim drugim spet ne itd... nikomur nisem povedal da se Tušmobil splača, dokler nisem povprašal pri katerem operaterju je, koliko porabi, kam procentualno koliko kliče in podobno, kateri telefon mu je všeč...
Nekje sem že povedal in bom ponovno... Nekaj šteje tudi zaklenjen telefon (odklep je drag, pri nekaterih telefonih še vedno nemogoč, garancija pa včasih prav pride), nekaj štejejo naročnine za katere ne dobiš nič, nekje šteje število telefonov 24 mesecih, cena telefonov, cena klicev v druga omrežja itd...
Saj vem da se tega zavedate ampak vseeno