Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Nisem napisal, da Tušmobil nima omrežja ampak, da ga marsikje ni in jaz imam vsak dan probleme s tem, tako da me par evrov cenejša ponudba na koncu stane še precej več-sploh, če računam na moje živce ob vsaki prekinitvi.
Simobil isti šit.
Mobitel pa ima daleč najboljše omrežje pa še ta marsikje ne dela, upam, pa da ga ne bomo prodali, ker potem nov lastnik v omrežje sploh ne bo nič vlagal.

Potem pa nehaj jamrat in se preseli na Telekom in bo mir!

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Če hočem ok omrežje druge izbire kot Mobitel itak nimam, hvalabogu ni več parkrat dražji kot nekoč ampak samo še za tri evre.

Toliko bom pa zaradi boljšega omrežja že v enem dnevu prihranil živcev.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.126
113
No ja ,da ne boš na koncu ugotovil da nekje vleče Tuš 3G Telekom pa samo EDGE

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Tušmobil in Si.mobil imata boljše UMTS omrežje, ker uporabljata 900/2100 Mhz , Telekom le 2100 MHz.

kaj pomeni UMTS 900: Večja pokritost, manjša poraba baterije, ...

Med LTE 800 in 1800 je enaka zgodba.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Hvala za popravek, mislil sem točno, le napisal sem napačno.

28 evrov za neomejeno klicev, smsov, na dveh telefonih in na drugem sto MB prenosa podatkov.

A lahko na drugi sim kartici nastaviš anonimni klic pa dejansko ne bo zavajanja z drugo številko?
Čeprav tudi anonimni klic ni čisto ok.

Samo to zavajanje z isto telefonsko številko me moti, drugače pa bi takoj naročil to.

Ne, neomejeni klici, sms-i, 3GB+100Mb podatkov... Če vzameš sim2, dobiš še dodatno 100mega podatkov, koristiš pa tudi skupne količine.

Za anonimni klic bom pa preveril, imam sim2 na Neomejeni D in se bom malce poigral
smile-1.gif
.

Jernej

Takole, če na SIM2 skriješ številko, je skrita in je ne prikazuje...Vsaj na L820 se to da izvesti. Če kaj pomaga...

Jernej

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Hvala za preveritev.

Vsekakor je marsikdaj bolj uporabno klicati iz anonimne kot pa recimo iz ženine/moževe številke.

Škoda, ker dodatna sim v celoti ni "samostojna", upam, da kmalu še to popravijo in dodajo možnost še tretje in četrte sim kartice, da bi lahko vsa družina uporabljala eno neskončno naročnino
wink-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No ja ,da ne boš na koncu ugotovil da nekje vleče Tuš 3G Telekom pa samo EDGE

Žal pri meni ne gre za to ali imam EDGE ali 3G ampak gre celo za to, da se mi gre med tem ali sploh imam omrežje ali ga sploh nimam-pa sem iz okolice Lj. kako hudo mora šele biti v kakšnih pravih božjih rovtah.

Prav skrbi me, če bomo Telekom res prodali, ker potem bo katstrofa samo še večja, ker tuj lastnik v omrežje ne bo vlagal saj postavitev bazne postaje za 20 hiš niti slučajno ni dobičkonosna zadeva.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.126
113
Veš zadnjič bil v Rovtah pa je Telekom na UMTS letel 18 MBit. Kar lahko v MB le sanjam.
No zdaj pač v Mestu Lte laufa

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Hvala za preveritev.

Vsekakor je marsikdaj bolj uporabno klicati iz anonimne kot pa recimo iz ženine/moževe številke.

Škoda, ker dodatna sim v celoti ni "samostojna", upam, da kmalu še to popravijo in dodajo možnost še tretje in četrte sim kartice, da bi lahko vsa družina uporabljala eno neskončno naročnino
wink-1.gif

SIM2 NI namenjenea temu... da bi bilo to dodatno NR... tkao kot recimo pri Tusmobilu Multipaketi ali kako se ze imenujejo... SIM2 je namenjen uporabi v dodatni napravi, ki je v lasti narocnika (tablica, prenosnik,...)

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
IPhone 5C sem dobil za 99 eurov pri mobitelu, pogoj da zadnje 3 mesece gsm številka pri njih ni bila aktivna, pohitite
Iphone 3S pa imajo za 300 eurov

Slavuj

Pripravnik
27. nov 2012
48
0
6
Fantje bom kar tu vprašal. Ali Nokia Lumia 520 kupljena pri Mobitelu dela z micro sim od hrvaških ponudnikov mob. storitev Vip itn...

Hvala vnaprej.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ja, že dolgo ne zaklepajo telefonov.

Edino APN (dostopno točko) ne vem, če imajo zapečeno, ampak močno dvomim.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Nisem napisal, da Tušmobil nima omrežja ampak, da ga marsikje ni in jaz imam vsak dan probleme s tem, tako da me par evrov cenejša ponudba na koncu stane še precej več-sploh, če računam na moje živce ob vsaki prekinitvi.
Simobil isti šit.
Mobitel pa ima daleč najboljše omrežje pa še ta marsikje ne dela, upam, pa da ga ne bomo prodali, ker potem nov lastnik v omrežje sploh ne bo nič vlagal.

Že dolgo ni več M@ najbolje pokrit. Jaz sem imel večje probleme na M@ kot na Simobilu.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:

Že dolgo ni več M@ najbolje pokrit. Jaz sem imel večje probleme na M@ kot na Simobilu.

uf, si pa edini ki ga poznam
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Wofk

Pripravnik
18. jan 2014
182
0
16
v zaprtih prostorih je Si.mobil definitivno hitrejši. V celi hiši lovim najmanj 3g pri simobilu. Mobitel mi gre pa takoj na Edge. Mogoče 3g ob oknih

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
A zdaj bo vsak ocenil celo omrežje na podlagi signala v brlogu, kjer živi?

Wofk

Pripravnik
18. jan 2014
182
0
16
ja to je moje subjektivno mnenje, ker ravno imam dual sim telefon in lahko testiram oba omrežja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.