Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
1. mar 2012
26
0
1
www.telekom.si
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Je kakšen insider ali tehnik tukaj, ki lahko potrdi, da boste imeli v ponudbi tablico Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE model in predvidoma kdaj?

Uvoznik Janus Trade ima že na voljo WiFi only modele in te boste verjetno dobili v ponudbo. Zanima me LTE model
smile-1.gif

Pozdravljeni,

predvidoma bo v jeseni, a zaenkrat še ni v načrtih. Predlagamo, da spremljate našo ponudbo na http://ts.si/napovedujemo, kjer objavljamo naprave, ki prihajajo v kratkem v ponudbo.

Lep pozdrav,

Telekom Slovenije

1. mar 2012
26
0
1
www.telekom.si
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Hej Telekom zakaj v Grčiji dela samo prijava na Cosmote na Wind in na Vodafone pa ne.
Cosmote je nafilan do kraja na Lefkadi data ne gre nikamor.

Wind mi je uspela samo data prijava brez telefona.

Lp z morja.

Pozdravljeni,

za izbiro določenega omrežja v tujini predlagamo ročno iskanje omrežja. Pomaga tudi izklop/vklop mobitela. Če prijava kljub temu ne uspe, nas pokličite na +38641700700, klic je za naše uporabnike brezplačen tudi iz tujine.

Prijazen pozdrav,

Telekom Slovenije

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Mogoče kdo ve, kdaj se bo kaj program zvestobe posodobil? Tablice in podobno...

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.605
998
113
48
KR
ksz

Citat:
Pri opciji EU 3 in 7 dni se enote storitev koristijo za dohodne klice, odhodne klice v države EU območja in Slovenijo ter SMS-e.
Sej ne vem, če mi je jasno ali ne.
bonk.gif
Se pravi če vzamem opcijo EU, to pomeni da če kličem na Hrvaškem kolega, kateri ima HR operaterja, se isto odštevajo enote (minute), kot če bi klical nekoga na Mobitel? Zato sprašujem, ker vem da je iz SLO v HR mobilno 1 minuta okoli 0,40 EUR. Kar bi za 1000 minut brez EU opcije zneslo 400€!? Nekam velika razlika!?

Citat:
V primeru hkratnega nakupa opcij EU 3/7 dni in opcije HT interneta se na operaterju Hrvatski Telekom koristijo količine za prenos podatkov iz opcijee HT internet. Če želijo uporabljati količine za prenos podatkov iz zakupa opcij EU 3/7 dni morajo ročno izbrati operaterja, ki NI Hrvatski Telekom.
Se pravi, tukaj je potem 10 dni + 2000 enot + 1,5GB ali 30GB (HT internet)?
confused-1.gif

Pa najprej piše, da se koristijo količine na Hrvatski Telekom, na koncu pa piše, da je treba ročno izbrati operaterja, ki NI Hrvatski Telekom!?!?!?!
confused-1.gif

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Če imaš vključeni obe opciji EU in HT internet, ter bi rad koristil prenos podatkov iz EU paketa, potem izbereš drugega operaterja, saj če si povezan na Hrvatski Telekom ti odšteva enote ki jih imaš zakupljene v HT-internet opciji...

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.605
998
113
48
KR
Thx, verjetno sem mal nerodno napisal... V bistvu me zanima, če se da hkrati zakupiti EU 7 in EU 3, ter da imaš potem to za 10 dni + 2000 enot + 1,5GB?
cool-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Kdaj si vključil storitev
sprasujem se.gif
Trenutno aktivna ene 30ur. Porablenih okoli 20MB, ki so zabeleženi, ter ene 15min, ki jih ne beleži.
Sicer osebno se ne sekiram, ker vsega niti slučajno ne bom porabil, da bi moral gledat in paziti koliko je še ostalo. Le povem kaj sem opazil
wink-1.gif
No danes je končno začelo kazati porabo ostalih enot. Celo točno.

pikapoka07

Pripravnik
6. dec 2013
212
3
18
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Thx, verjetno sem mal nerodno napisal... V bistvu me zanima, če se da hkrati zakupiti EU 7 in EU 3, ter da imaš potem to za 10 dni + 2000 enot + 1,5GB?
cool-1.gif

Če se opcijo pred iztekom veljavnosti ponovno vključi, se nova količina prišteje morebitni neporabljeni količini veljavne izbrane (EU 3 in 7 dni ali Balkan 3 in 7 dni) opcije. Pri tem se za datum veljavnosti upošteva datum izbrane opcije, kateri veljavnost poteče nazadnje.

Ping

Pripravnik
10. jul 2014
99
3
8
Citat:
Če se opcijo pred iztekom veljavnosti ponovno vključi, se nova količina prišteje morebitni neporabljeni količini veljavne izbrane (EU 3 in 7 dni ali Balkan 3 in 7 dni) opcije. Pri tem se za datum veljavnosti upošteva datum izbrane opcije, kateri veljavnost poteče nazadnje.

Ni res! Nič se ne sešteva - ne količine, ne datumi! EU 3 / EU 7 lahko vklopiš tudi večkrat, ampak količine so pa vse zase.
Če vklopiš EU 3 dni in čez en dan še EU 7 dni, boš pač dva dni porabljal iz EU 3 in EU 7 - tudi pri preverjanju porabe dobiš vse ločeno.
Poleg tega lahko v istem dnevnu večkrat vklopiš EU 3 / EU 7, ampak če vedno se vse skupaj obravnava ločeno, torej imajo kupljene količine potek ob času nakupa čez tri dni ali seden dni.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.311
4.126
113
Citat:
Uporabnik Telekom_Slovenije pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Hej Telekom zakaj v Grčiji dela samo prijava na Cosmote na Wind in na Vodafone pa ne.
Cosmote je nafilan do kraja na Lefkadi data ne gre nikamor.

Wind mi je uspela samo data prijava brez telefona.

Lp z morja.

Pozdravljeni,

za izbiro določenega omrežja v tujini predlagamo ročno iskanje omrežja. Pomaga tudi izklop/vklop mobitela. Če prijava kljub temu ne uspe, nas pokličite na +38641700700, klic je za naše uporabnike brezplačen tudi iz tujine.

Prijazen pozdrav,

Telekom Slovenije

Lp
Ko sem 17.7 odhajal domov je celo se telefon povezal na VodafoneGR

Sem poskusil ročno pa do 17.7 ni šlo.

Vsi pazite pri obciji Balkan 3 in 7 se klci v gostojoči državi ne odštevajo od zakupljenih enot temveč se plačajo posebaj.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:

Vsi pazite pri obciji Balkan 3 in 7 se klci v gostojoči državi ne odštevajo od zakupljenih enot temveč se plačajo posebaj.

Saj to pise... da velja za odhodne klice samo v Slovenijo...

http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobilno/storitve/opcije-eu-in-balkan

Opciji Balkan 3 in 7 dni veljata pri mobilnih operaterjih v izbranih državah: na Hrvaškem Hrvatski Telekom, v Srbiji Telekom Srbija in Telenor, v Črni gori M:tel in Telenor, v Makedoniji ONE ter na Kosovu IPKO. Pri opciji Balkan 3 in 7 dni se enote storitev koristijo za dohodne klice, odhodne klice v Slovenijo ter SMS-e.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.