Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Se res ne mislim prepirati o tem kdo ima boljši signal. Zagotovo je od kraja do kraja drugačna situacija.
Vsak zase ve, kaj mu najbolje dela.
Ko boš šel na morje pojdi po stari cesti v Kalcah zavij desno in pojdi proti Hotedršici.
Par kilometrov od Kalc je kraj Novi svet, takoj za avtobusno postaj zavij ostro levo in pojdi v vas in preveri signal.
Mobitel tri črtice od sedmih, Tušmobil niha od ene do štiri, Simobilovega omrežja pa večinoma niti ne najde.
Kakšne so kaj izkušnje. Ali je za počakati?Citat:
Uporabnik lalan pravi:
ITAK ponudba se izteka. Ali naj počakam na novo akcijo ali kako. Sedaj imam povezani 400.
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Uporabnik lalan pravi:
ITAK ponudba se izteka. Ali naj počakam na novo akcijo ali kako. Sedaj imam povezani 400.
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Ja, ok. Ker pa operaterji sedaj ponujajo trojne količine za isto ceno, so pa trendi vendarle kar v veliki meri predvidljivi.
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Uporabnik lalan pravi:
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
IPhone 5C sem dobil za 99 eurov pri mobitelu, pogoj da zadnje 3 mesece gsm številka pri njih ni bila aktivna, pohitite
Iphone 3S pa imajo za 300 eurov
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Imam predpotopno Nokio C7, ki mi je še vedno boljša od večine novih telefonov.
3G omrežje mi dela, tako, da mislim, da telefon ni kriv za neuporabno omrežje.
Po mojih izkušnjah dela Mobitel skoraj povsod, Simobil in Tušmobil sta pa daleč zadaj, nekje je en boljši nekje pa drugi, po izkušnjah je Tušmobil zlasti na podeželju boljši od Simobila.
Idealno bi pa bilo, če bi vsi trije omrežje združili in bi imeli eno res dobro delujoče omrežje z več ponudniki storitev.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Po mojih izkušnjah dela Mobitel skoraj povsod, Simobil in Tušmobil sta pa daleč zadaj, nekje je en boljši nekje pa drugi, po izkušnjah je Tušmobil zlasti na podeželju boljši od Simobila.
Idealno bi pa bilo, če bi vsi trije omrežje združili in bi imeli eno res dobro delujoče omrežje z več ponudniki storitev.
stari, pa kje ti žviš? Mobitel/Si.mobil sta tam tam, Tušmobil pa z nacionalnim romingom,..
b
Citat:
Z lahkoto,..
b
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Z lahkoto,..
b
borovnica, ne pretiravaj, bodi realen no...
Citat:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
stari, pa kje ti žviš? Mobitel/Si.mobil sta tam tam, Tušmobil pa z nacionalnim romingom,..
b
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Z lahkoto,..
b
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Z lahkoto,..
b
Če pa borovnica ni realen pol pa ne vem no...ravno on je realen.